Kun en ledig - straks ferdigstilt. 3-roms leilighet med god standard inkl. carport! Solrikt.

W Eiendomsmegling presenterer Jokvihogen - leilighet 2. Din nye bolig.

Prisantydning:

3.100.000 - 3.340.000,-

Totalpris:

3.110.894 - 3.350.610,-

P-rom:

67 m²

Soverom:

2

W Eiendomsmegling ved Renate Ripe Johnsen har gleden av å presentere Jokvihogen - leilighet 2

Visninger:

29-04-2024 kl 16:00 til 17:00

Jokvihogen

Kun en leilighet igjen - straks innflytningsklar! Her får du også mulighet til å endre kjøkken og innredning på bad før innflytning. Prosjektet er også godkjent for Husbank-lån med gode rentebetingelser.

I Jokvihogen bor du i rolige omgivelser med naturen rett utenfor døren, men alt du trenger i hverdagen rett i nærheten. Leiligheten ligger i byggets 1.etg med trappefri adkomst og alt over ett plan. Her får du blant annet 2 soverom, vannbåren varme i alle rom u/bod, kvalitetskjøkken fra JKE, slette overflater på vegg, tidsriktige bad og 1-stavsgulv fra Pergo. Leiligheten er gjennomtenkt og har romslige og gode romløsninger som gir deg en behagelig hverdag. I tillegg får du fast parkeringsplass i carport og sportsbod.

Jokvihogen har en fin beliggenhet i et nyere og utvidet boligområde i Langhogane. Feltet er under videre utvikling og kan forventes å vokse de neste årene. Jokvihogen er et rolig og barnevennlig boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og leiligheter. Dette skaper mangfold med et nabolag i ulike livsstadier. Her er det gangavstand til den daglige innhandlingen, barnehage, flotte turområder og treningssenter for å nevne noe.

Vi ønsker at de nye eierne på Jokvihogen skal trives og nyte et enkelt hverdagsliv.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål. Velkommen til visning 18 mars, husk påmelding!

Boliger

Soverom Etg P-rom BRA Pris Bud
2 1 67 71 Kr 3.340.000,-

BILDEGALLERI

Eiendomsmeglere

Renate Ripe Johnsen

Renate Ripe Johnsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

E: renate@wmegling.no

M: 47330484

Prosjektbeskrivelse

Adresse

Jokvihogen - leilighet 2,
6847 VASSENDEN

EIENDOMSBETEGNELSE

Kommune: Sunnfjord

Gnr. 355
Bnr. 101
Snr. 1
Knr. 4647

Gnr. 355
Bnr. 101
Snr. 2
Knr. 4647

Gnr. 355
Bnr. 101
Snr. 3
Knr. 4647

Gnr. 355
Bnr. 101
Snr. 4
Knr. 4647

BELIGGENHET

Jølster er et eldorado for flotte fritidsaktiviteter og naturopplevelser sommer og vinter. Verdt å nevne er Jølstravatnet, som blir ofte omtalet som Europas beste aurefiskevatn. Området kan også by på en 9-hulls golfbane, der det også blir arrangert kurs og opplæring fra profesjonelle golfutøverer. For en mer fartsfylt opplevelse kan du ta turen innom Jølster Rafting og renne nedover elven Jølstra, som etter hvert er kjent som Norges beste raftingelv. Her får du en spennende, utfordrende og vakker opplevelse med en trygg ramme rundt deg. En liten spasertur unna finner du idylliske Dalavatnet, samt flere flotte turområder og fjelltopper.

På vinterstid er det verdt å ta turen innom alpinanlegget Jølster Skisenter, som har 4 km preparerte løyper både for store og små. Her kan du velge mellom fire skiheiser eller ta turen ut i de flotte frikjøringsområdene. Skisenteret har også varmestuer med kafé og grillhytte for en koselig opplevelse. Er du glad i topptur kan du ta skiheisen til topps og fortsette turen opp mot Kvamsfjellet som er en populær skitur med flott utsikt over Jølster. Du finner mange flotte fjelltopper og snødekte fjellsider som bare venter på skispor!

For den daglige innhandlingen kan du ta turen til Jølstraholmen, som kan by på en søndagsåpen Spar-butikk, kafé og bensinstasjon. I Langhaugane har du gangavstand til barnehage, samt barne- og ungdomsskole finner du på Vassenden. Til Førde er det ca. 20 min med bil for ytterligere fasiliteter.

GARASJE/PARKERING

Fast parkeringsplass i felles carport. Det blir innlagt trekkerør til strøm.

FORSIKRINGSSELSKAP

Bygg og eiendom vil være forsikret av selger frem til overtakelse. Deretter blir den fullverdiforsikret gjennom sameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Leveransebeskrivelse

KJØKKEN

Kjøkkeninnredning fra JKE med slette fronter og integrerte hvitevarer fra Siemens som standard. Kjøkkenet leveres med kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn, induksjon platetopp, og ventilator fra Røroshetta.
Benkeplater i laminat og vask i rustfritt stål fra Franke. Belysning til kjøkken bestilles som tilvalg.

Spesifikasjoner kjøkken:

Kjøkken: Nordic Handle Eco
Fronter: Hvit
Forkant på skrog: Skroghvit
Skuffefarge: Meta
Skuffetype: Blumotion
Sokler: Farget
Benkeplater: ABS Laminat med nr. 2266
Vasker og tilbehør: Franke

Spesifikasjoner hvitevarer:
Alle hvitevarene er integrert fra Siemens.
60 cm stekeovn i modell
60 cm induksjonstopp
60 cm oppvaskmaskin
177,5x56 cm kjøleskap

Det blir gjennomført egne avklaringsmøter med kjøkkenleverandør som gjør det mulig for kjøper å tilpasse innredningen etter eget ønske og smak. Man kan i utgangspunkt ikke regne med å kunne gjøre endringer på innredningen som medfører at tilkoblingspunkt for vann, avløp og avtrekk må flyttes.

BAD

Baderomsinnredning type Vikingbad med hvite, matte fronter, speil og lys. Det blir levert 90x90 buede eller rette dusjdører med dusjgarnityr og vegghengt toalett med innebygd sisterne. På gulv blir det levert 20x20 fliser i type FK PRO Shadow, Black. På vegg blir det veggpanel fra Fibo Legato i nevning Hvit Silk. I kundemøte blir det anledning til å gjøre endringer i standardleveransen gjennom egne tilvalg.

GARDEROBEFASILITETER

DIVERSE

Teknisk beskrivelse

KONSTRUKSJON

Se vedlagt leveransebeskrivelse for komplett informasjon om bygningens konstruksjon.

VENTILASJON

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. Avtrekk skjer i bad, WC, vaskerom og evnt. innvendig bod på boligplan som ikke ligger mot yttervegg. Innblåsning av frisk luft skjer i soverom og andre oppholdsrom uten avtrekk tilknyttet anlegget. Ventilasjonsanlegget blir plassert i bod.

SANITÆR

Det blir montert opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk, og opplegg for vaskemaskin på bad som vist på tegning. Varmtvannsbereder plasseres på bad. Fordelingssentral for rør-i-rør system plasseres integrert i vegg på bod.

BRANNSIKRING

Det leveres 1 stk. røykvarsler til hver etasje (leveres og monteres av elektriker) og 1 stk. 6 kg`s ABE pulver brannslukningsapparat til hver boenhet.

DØRER OG VINDUER

Innvendige dører leveres i hvit Visjon 1 fra Kloppen. Hvitmalt karm og foringer, hardvedterskel, låskasse og dørvrider. Utvendig trevirke i alle vinduer er vakumimpregnert/kjerneved i furu. 3-lags super energiglass med innvendig fabrikkmalt karm, ramme og foringer. Hovedinngangsdør i utførelse i h.h.t. fasadetegning. Karm og utforing fabrikkmalt hvit. Dør leveres med hardved terskel, låskasse med sylinder og vrider i børstet stål.

KABEL-TV/BREDBÅND/TELEFONI

TV-anlegg blir basert på fiber med ett uttak i hver leilighet. Fiber blir levert uten avtale med signalleverandør. Kjøper betaler tilknytting/flytting.

Energi

EL-ANLEGG

Hver leilighet blir installert etter NEK 400:2018. Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leilighetene, bortsett fra lyd/ branncellebegrensede vegg- og himling hvor det kan benyttes åpen installasjon. Det blir installert eget sikringsskap i hver leilighet (bod) med automatsikringer og overbelastningsvern. Strømmåler plasseres i eget skap på utside av vegg. Alle rom får stikkontakt og lampepunkt i samsvar med gjeldende normer og forskrifter. Ta kontakt med megler for å få tilsendt punktliste. Lamper inngår ikke i leveransen.

Det blir lagt trekkerør ut til parkeringsplass som tilrettelegger for å kunne montere elbillader.

Tekniske anlegg og framføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som blir omfattet av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse blir bestemt av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Man tar forbehold om endringer på plantegninger for framføring av sjakter for ventilasjonsanlegg og elektriske føringer.

Leilighet 2 får installert minusmåler.

OPPVARMING

Leilighetene i 2. etg får vedovn i type Mondo 3 og varmekabler på bad/vaskerom. Leilighetene i 1. etg har ikke vedovn men får vannbåren varme i stue, kjøkken, bad og gang med termostater i hvert rom. Alle leilighetene får balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning.

Kjøpsbetingelser

PRISINFORMASJON

Se vedlagt prisliste.
Selger har rett til, uten varsel, å endre prisen på leiligheter som ikke er solgt.

TILVALG OG ENDRINGER

Ved tilvalg og endringsarbeid gjør man oppmerksom på at kjøper vil bli kalt inn endringsmøte av utbygger/entreprenør, der kjøper og entreprenør går gjennom leveransebeskrivelsen. For endring av standard/leveranse blir det skrevet en endringsavtale direkte mellom entreprenør og kjøper.

BETALINGSBETINGELSER

100% ved overtakelse.

Prosentsats er av kjøpesum.

Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

SALGSBETINGELSER OG KJØPETILBUD

Selger plikter å stille bankgaranti til kjøper i samsvar med Bustadoppføringslova §12.

Denne garantien skal stilles umiddelbart etter budaksept og skal tilsvare 3% av kontraktsummen i perioden fram til overtakelse, og 5% av kontraktsummen i 5 år etter overtakelse. Det skal ikke betales inn noe del av kjøpesummen før denne garantien er stilt.

Er det i avtala tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller bevilling om igangsettelse, er det likevel tilstrekkelig at utbygger stiller garantien straks etter at forbeholdet faller bort, men utbygger skal i alle tilfeller stille garantien før byggestart.

Ved innbetaling av forskudd stiller også utbygger forskuddsgaranti etter §47 tilsvarende de til en hver tid innbetalte forskudd frem til overtakelse. Overføring av innbetalt forskudd fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i samsvar med bustadoppføringslova §47.

AREALBEREGNINGER

Se plantegninger og prisliste for arealopplysinger for hver enkelt leilighet. Areal oppgitt i prospektet er gitt i bruksareal (BRA) som er leiligheten sine mål innvendig, sammen med innvendige boder og vegger, yttervegg er ikke medregnet. I tillegg blir det oppgitt P-rom som er leilighetene sitt BRA-areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse.

FORBEHOLD FRA UTBYGGER

Selger tar forbehold om myndighetene sin saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdrift for overtakelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette.

Det kan forekomme avvik mellom byggespesifikasjon og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid byggespesifikasjon som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransespesifikasjon, er det den endelige leveransespesifikasjonen i kontrakten som gjelderom. Omfanget av leveransen er avgrenset til denne.

Boligene blir levert i byggerengjort stand. Kjøper må påregne utvask før egen innflytting.

Alle opplysninger i denne salsoppgaven er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standarden betydelig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassing av tekniske anlegg, mindre endring av boligen sitt areal eller lignende.

Selger tar forbehold om retten til å organisere parkering og boder på den måten som han ser som mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiet sitt fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som særskilt anleggseiendom.

Selger tar forbehold om retten til å akseptere eller forkaste et hvert bud/ kjøpetilbud på fritt grunnlag. Salg av kontraktsposisjon er bare tillatt etter godkjenning fra selger. Selger kan uten nærmere grunngivelse nekte en slik godkjenning. Ervervet vil etter slik godkjenning kunne tinglyses direkte til tredjemann, men selger vil i forhold til oppgjør og kontraktsvilkår ellers bare holde seg til kjøper.

Eventuelle bud må bli gitt på megler sitt standard budskjema som vil bli benyttet ved alle salg. Se budskjema.

Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m. Videre har selger anledning til å avvise bud frå interessenter som måtte motsette seg å bruke eller kreve endringer i standard kjøpekontrakt.

Skjøte blir tinglyst i kjøper sitt navn. Dersom kjøper ikke ønsker tinglysing av skjøte, må han ta forbehold om dette i midlertidlig kjøpsavtale/bud. Ved eventuell endring i eierskap/navneendring fra kjøper sin side etter bud/aksept vil det tilkomme administrasjonskostnader til megler på kr. 15.000,- inkl. mva som innbetales til megler sin driftskonto. Eventuell endring krever utbygger sitt samtykke.

Selger tar forbehold om retten til å foreta kredittvurdering av kjøper. Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking. Dette medfører at megler har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner. Alle kjøpere må legge frem gyldig legitimasjon for legitimasjonskontroll til eiendomsmegler eller gjennom sin bank.

Det blir tatt forbehold om trykkfeil i leveransespesifikasjon og prospekt. Tegninger, bilder, animasjoner m.m er av illustrativ karakter, og er i tillegg nedfotografert. Vi gjør oppmerksom på at bilde og tegninger/3D tegninger i salgsoppgaven er illustrasjoner, avvik kan forekomme.

Om Sameie

ORGANISASJONSFORM

Eierseksjonene vil tilhøre et sameie. Seksjonsnummer blir bestemt i forbindelse med seksjonering. Det vil bli totalt 8 boligseksjoner i sameiet.
Kjøper får skjøte på sin seksjon som inneholder eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig. Hver seksjon vil få en sameiebrøk tilsvarende sitt areal i forhold til samlet areal.

I følge lov om eierseksjoner, §23, kan ingen erverve mer enn 2 boligseksjoner (bortsett fra fritidseksjoner) i et sameie. Sameiet har legalpant for inntil 2G for dekking av ubetalte felleskostnader.

VEDTEKTER/HUSORDENSREGLER

Det er utarbeidet vedtekter for sameiet. Disse blir gjeldende inntil sameiemøte evt. vedtar endring. For å endre vedtekter er det krav om 2/3 flertall i sameiet.

Økonomi

INFO FORMUESVERDI

Ligningsverdien er føreløpig ikke fastsatt. Denne blir fastsatt av Skatteetaten etter overtakelse, og vil normalt være 25-30% av første gangs kjøpesum.

KOMMUNALE AVGIFTER

Kommunale avgifter inngår ikke som del av fellesutgifter og blir fakturert direkte til hver enkelt seksjon.

Årlige gebyr i følge Sunnfjord kommune per 2024:
Vann per år: kr. 1 863,-
Avløp pr år: kr. 2 371,-
Målt forbruk vann og avløp (kr/m3)
Vann: 13,68
Avløp: 24,86

Renovasjon blir fakturert fra Sunnfjord Miljøverk kvartalsvis.
Årlige gebyr i følge Sunnfjord kommune per 2024:
Restavfall/matavfall 140 liter dunk: 3 909,-
Papp/papir og plast 140 liter dunk: 637,-

FORSIKRINGSSELSKAP

Bygg og eiendom vil være forsikret av selger frem til overtakelse. Deretter blir den fullverdiforsikret gjennom sameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

FELLESKOSTNADER INKLUDERER

Felleskostnadane vil normalt dekke forsikring på bygget (ikke innbo), drift av fellesareal, brøyting, avsetning til vedlikehold m.m.
Erfaringsmessig vil fellesutgiftene utgjøre ca. 20-35 kr. pr. kvm. BRA pr. mnd, avhengig av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer.

Kommunale avgifter og eiendomsskatt blir i tillegg fakturert direkte fra kommunen til hver enkelt seksjon.

Endeleg fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader blir vedtatt på sameiet sitt konstituerende sameiemøte.
Sameiet er ikke tilknyttet sikkerhetsordningen for tap av felleskostnader. Sameierne vil hefte for felleskostnadene etter sameiebrøken. Man vil dermed ikke hefte for andre sameiere sine ubetalte felleskostnader, men man kan likviditetsmessig måtte legge ut for nødvendige kostnader som sameiet pådrar seg for å opprettholde forsvarlig drift. Slike utlegg vil i så fall være sikret med 1. prioritet pant i den seksjonen som ikke har betalt sin del av fellesutgiftene.

Offentlige forhold

TINGLYSTE HEFTELSER OG RETTIGHETER

Utbygger har rett til tilknytting fra egne og andre sine eiendommer til de private vei- og ledningsanlegg som er opparbeidet av utbygger. Eventuell refusjon for tilknytting til slike anlegg tilfaller utbygger. Utbygger har også rett til mot vederlag å knytte nye boligfelt til anlegget.

Tomteselskap, kommune, elektrisitetsverk m.m., har tilgang til uten vederlag å legge ledninger for vann, overvann, avløp, kabler m.m. på sameiet sin eiendom, og til å plassere nødvendige hydranter og sluk på tomten etter de til en hver tid gjeldende planer. De ledninger m.m. som ligger i tomten kan når som helst og uten vederlag graves opp for reparasjon og vedlikehold.

FERDIGATTEST / MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Ved overtakelse følgjer midlertidlig brukstillatelse. Ferdigattest vil først foreligge når hele prosjektet er ferdig.
Kjøper plikter å overta mot midlertidlig brukstillatelse og har rett til å holde igjen en forholdsmessig del av vederlaget til sikkerhet for at ferdigattest blir gitt. Alternativt kan selger stille vanlig selvskyldner garanti som sikkerhet for dette høvet. Selger tar forbehold om å kunne stille slik garanti. Overtakelse mot midlertidlig brukstillatelse medfører at man har tatt over eiendommen og ikke har krav på dagmulkt etter overtakelse.

REGULERINGSPLAN OG RAMMETILLATELSE

Leilighetene ligger i et område som er regulert til konsentrert småhusbebyggelse. På tomten skal det føres opp to like firemannsboliger hvorav denne firemannsboligen utgjør byggesteg 1. Det gjøres oppmerskom på at byggesteg to vil komme i sørlig retning for byggesteg 1. I forbindelse med oppføring av nye bygg vil det forekomme byggestøy, støv og tilhørende ulemper i en byggeperiode. Det gjøres også oppmerksom på at det er planlagt utbygging av flermannsboliger på nabotomter BK1 og BK3. Reguleringsplan og plankart ligger vedlagt salgsoppgaven.

Planid: 20200006
Plannavn: Jokvihogen felt B Planstatus: Endelig vedtatt arealplan
Ikraftredelsesdato: 25.03.2021

ADGANG TIL UTLEIE

Seksjonseier kan som hovedregel fritt leie ut sin egen seksjon. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret kan kun nekte godkjenning dersom det foreligger en saklig grunn. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

VEI, VANN OG AVLØP

Privat anlegg internt på eiendom, videre tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Megler

ANSVARLIG MEGLER

Renate Ripe Johnsen
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Tlf: 47330484
Epost: renate@wmegling.no

MEGLERFORETAK

W Eiendomsmegling Sunnfjord AS
Hafstadvegen 23
6800 FØRDE
Org.nr. 926 591 126

Vedlegg

Renate Ripe Johnsen

Renate Ripe Johnsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

E: renate@wmegling.no

M: 47330484