HERMANSVERK - Stor enebolig av høy standard i barnevennlig område - 5 soverom - Romslig dobbel garasje - Asfaltert tun

W Eiendomsmegling presenterer Røysavegen 54. Din nye bolig.

Prisantydning:

5.250.000,-

Totalpris:

5.392.924,-

P-rom/BRA:

222.2/229.2 m2

Soverom:

5

Byggeår:

2011

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Selveier

Tomteareal:

1111.4

Tomtetype:

Eiet

Røysavegen 54

Stort opparbeidet uteareal med belegningsstein rundt hele boligen

Romslig og åpen stue passer boligen i sin helhet ypperlig

Stort kjøkken med mye skapplass og store benkeflater

Luftig hall og gang med gulvvarme, massiv skyvedørsgarderobe og dimbare spotter i himling.

Dimbare spotter i himling, og ekstra baderomsinnredning på badet i 2 etg.

Stort vaskerom med kjøkkeninnredning gir god benk- og skapplass. Her finnes varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Loftstue velegnet for både store og små.

BILDEGALLERI

Eiendomsmeglere

Petter Solvang

Eiendomsmeglerfullmektig

E: petter@wmegling.no

M: 99243309

Ole Jonny Klopstad Holsen

Eiendomsmeglerfullmektig

E: ole@wmegling.no

M: 41522029

NYTTIG INFORMASJON

Kort om eiendommen

W Eiendomsmegling har gleden av å presentere Røysavegen 54 - en romslig enebolig fra 2011 med høy standard, flott beliggenhet og gode solforhold!

Boligen er gjennomgående tidsriktig og stilren med et gjennomtenkt moderne utrykk. Her er det aller meste tenkt på, både utvendig og innvendig, og ingenting er overlatt til tilfeldigheter. Boligen bærer preg av møysomlighet, selektive designvalg og svært godt vedlikehold. Det hele gjenspeiles i en innbydende, meget velholdt og lekker enebolig!

- 5 soverom
- 2 bad
- Eget vaskerom
- Full takhøyde i hele 2. etg.
- Flott kjøkken med mye skapplass
- Balansert ventilasjon
- Stor og romslig dobbelgarasje
- God lagringskapasitet
- Pent opparbeidet tomt
- Gangavstand til sentrumsfunksjoner
- Barnevennlig område

Velkommen til en hyggelig visning!

Eiendommen

Adresse

Røysavegen 54
6863 LEIKANGER

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Sogndal
Gnr. 217
Bnr. 292

Eierform

Selveier

Areal og innhold

Areal og fordeling pr etasje

1.etg: 114,6 kvm BRA / 107,6 kvm P-rom
2.etg: 114,6 kvm BRA / 114,6 kvm P-rom

Eneboligen er på 2 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg: Entre, hall / gang, soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken.
2.etg: 4 x Soverom, loftstue, bad

Av S-rom finnes i 1. etg en bod på 7 kvm.

Byggeår

2011

Standard

Velkommen til Røysavegen 54! - En flott enebolig av høy standard med gjennomtenkte og praktiske designvalg!

Om boligen generelt:
Gjennomgående i boligen vil man raskt se at valg av materialer og rent stilmessig design har hatt mye fokus hos eierne av huset. Spesifikke designvalg gir boligen et helhetlig og gjennomtenkt uttrykk. Eiernes detaljfokus finner man derfor igjen mange steder i boligen. Av slikt kan raskt nevnes: Like veggfliser på de to badene så vel som vaskerommet. Èn gjennomgående stil på alle flislagte gulv i hele boligen. Baderomsinnredning i 1. er fra samme leverandør som baderomsinnredningen i 2. etg. Selektivt valg av én type taklampe i samtlige soverom, et bad, bod og loftsstue. Underliggende varmekabler i alle flislagte rom. Kjøkken og vaskeromsinnredning fra samme leverandør. Doble dører fra inngang til entre, mellom gang og stue, og fra stue ut til steinlagt uteplass på fremsiden av huset. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Boligen er designet for å være praktisk så vel som ha et lekkert, herskapelig preg. Vi snakker store luftige rom, åpne gulvarealer, romslige garderobeskap, og mye lagringskapasitet i de aller fleste rom.

Boligen rom for rom:

Gang:
Her finnes store skyvedørsgarderober med frostede fronter, varmekabler under flislagt gulv og dimbare spotter i himling. Rommet er malt i lys blå farge med et snev av lillaskjær i. Rommet er enkelt innredet, har sort gulvareal og rikelig med lagringskapasitet til både klær og sko. Fra gangen har man tilgang til bad og vaskerom til høyre, stue i front, samt soverom og bod på venstre side. Trapp til annen etasje er også lokalisert i gangen,

Bad:
Begge badene i både første og andre etasje har hvite fliser på veggene og identiske, mørke, vegghengte baderomsinnredninger. Som nevnt tidligere er badene flislagt med varmekabler i gulv, har vegghengte toaletter og dusj med dusjvegger i glass både oppe og nede. Badet i 2. etg er det største og har ekstra veggskap/baderomsinnredning for ytterligere lagrinskapasitet til håndkleder og tilsvarende. Dette badet er i tillegg utstyrt med dimbare spotter i himling og et innbydende badekar. Begge badene holder i utganspunktet en høy standard. Takstmannen legger forøvrig ved en merknad vedrørende litt lite fall på baderomsgulvene, og bemerker at målinger har gitt noe utslag på fukt i dusjnisje. Han understreker videre at det ikke finnes tegn til fukt i vegg i motstående rom, og nevner at fukten som er registrert kan stamme fra naturlig fuktopptak i flisene, men at han uansett er pliktig å informere om funnene. (Se vedlagt takst for korrekt ordlyd på merknad fra takstmann)

Vaskerom:
Vaskerommet er innredet med kjøkkeninnredning og har derfor rikelig med lagringsplass og store benkeflater. Også her følger fliser i gulv og på vegger den samme stilen som på badene, og det er naturligvis varme i gulvet her også. Fra vaskerom finnes også egen utgangsdør hvilket gjør at vaskerommet kan fungere som et praktisk alternativ til ordinær inngang dersom man t.eks nettopp har vasket bilen eller klipt plenen.

Stue:
Fra gangen åpner stuen seg som boligens naturlige senter og samlingspunkt. Rommet har en åpen og luftig løsning, med store gulvflater og parkett. I stuen finnes plass til både tv-og sofa avdeling samt lenestoler og kaffebord i andre enden for rolige timer foran peisovnen. I himling finnes naturligvis dimbare spotter og den flotte peisovnen med glassvindu utgjør en god alternativ varmekilde dersom man skulla ha et ønske om å benytte denne.
Tapetserte vegger og hvitmalt himling, samt de doble dørene mellom stuen og andre rom frembringer følelsen av særs velholdt, elegant og herskapelig oppholdsrom.

Kjøkken:
Nok et av høydepunktene i denne boligen er det store, åpne kjøkkenet. Innredningen er velvalgt, og inneholder mye skuff- og skapplass. Innredningen er utført med fronter i lys beige / grått. Den laminerte benkeplaten og det overliggende flisemønsteret skaper en fin kontrast til de ellers lysegrønne veggene. Innredningen er utstyrt med integrerte hvitevarer som kjøleskap, fryseskap, stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Kjøleskap og oppvaskmaskin glir sømløst inn i øvrig innredning. Stekeovn og mikrobølgeovn er i sort og børstet stål. Det kan nevnes at oppvaskmaskin var ny i 2019 og at induksjonstopp er fra ca 2015.

Soverom:
Det finnes i alt 5 soverom i boligen. 4 av disse er på 17,6 kvm hver og befinner seg i 2. etg. - To på hver side av loftsstuen. Det siste soverommet benyttes pr. dags dato som gjesterom, er litt mindre og befinner seg "under trappen" i 1. etg. Eneboligen har full takhøyde i hele 2. etg, så hverken soverommene, loftsstuen eller badet i 2. etg snevres inn av skråtak.

Loftsstue:
Praktisk loftsstue kan fungere som alternativ stue for unge i huset, eller ferierende besøk. Loftstuen har hvitmalte tak og vegger, samt samme parkett som i stuen nede.

Bod:
Fra gjesterom kan man entre boden. Denne utgjør 7 kvm og kan være praktisk til lagring.


Mere som kan være av interesse for kjøper å vite:

- Sognenett AS leverer fiber til huset. Fiberkabel er tatt inn i eget sikringsskap med fordeling gjennom egne trekkrør til alle soverom pluss stue og loftsstue.
- Også egne trekkrør fra parabol til fiberskap med fordeling i egne trekkrør til hovedsoverom, stue og loftstue.
- Sikringsskap finnes på vaskerommet, og er fra byggeår. (2011)
- 300 l varmtvannstank plassert på vaskerom.
- Flexit SL4R ventilasjonsanlegg plassert på loft ved loftluke.


Tomt

Eiet tomt med store deler av tomtens utearealet opparbeidet med belegningsstein. Det er tilrettelagt blomsterbed i stein på steinlagt plass, samt utplassert pallekasser til beplantning i skråning på boligens vest-side. På forsiden av huset samt i skråning opp langs vestsiden er det flatet ut og sådd plen. Eiendommen er godt skjermet for innsyn fra nærliggende vei. I 2019 ble det lagt asfalt ved garasjen og på gardstunet. Ellers har tomten en flott fjordutsikt fra øverste hageplatå.

Tomtetype

Eiet

Tomteareal

1 111 kvm

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Aslak Randmo:

Grunn og fundamenter: Bygningen er fundamentert på antatt oppfylte masser. Det er benyttet ringmurselementer med pålimte fasadeplater. Ellers gulv på grunn med isolerte pussplater.

Yttervegger: Plassbygd bindingsverk med 20 cm isolasjon. Utvendig vindtetning og lufta værhud av trekledning.

Takkonstruksjoner: Saltakkonstruksjon av takstoler isolert med 30 cm mineralull. Undertak av duk, lufting over undertak. Vindski og dekkbord i beisa tre. Lufting bak takrenne.


Tilstandsgraden definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.

Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
TIlstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Følgende har fått tilstandsgrad 2:

Baderom. Fall på badegulv er ikke ihht. TEK 10. Det er registrert noe høyt fuktinnhold i veggflis i dusjnisje. Ikke avdekket unormal fukt i tilstøtende rom. Noe uklart om fuktinnholdet skyldes normalt fuktopptak i flisene. Forøvrig normal slitasje i forhold til alder på oppholdsrom.


For utfyllende informasjon om boligens tilstand se tilstandsrapport som er vedlagt salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Oppvarming

Varmekabler i alle rom med flisgulv, panelovner på tre soverom i 2. etasje (disse medfølger ikke handelen).

Energimerke

C - Rød
Energimerking er utført av selger og er estimert fra www.energimerking.no. Avvik kan forekomme.

Diverse

Følgende gjenstander medfølger ikke handelen:

- Vaskemaskin
- Tørketrommel
- Lampe over kjøkkenbord
- Panelovner på tre soverom i 2. etasje

Felles opparbeidet lekeplass vedlikeholdes via dugnadsarbeid. Dette gjelder hovedsaklig klipping av gress o.l. Det er innkjøpt egen kantklipper til dette formål av velforeningen.
Hvitevarer som ikke er integrert, medfølger ikke i handelen.

Arealopplysninger om P-rom/S-rom/BRA m.v. er hentet fra vedlagt byggetegninger og er ikke kontrollmålt av megler. Arealet for BTA er ikke tatt med ettersom det ikke fremkommer av byggetegningene.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Området

Beliggenhet

Eiendommen ligger flott til i et relativt nytt byggefelt nord for Hermansverk sentrum. Det er gangavstand til sentrumsfunksjoner. Boligen ligger fint til i nærhet til både fjord, tur og bademuligheter. Området er rolig, barnevennlig og har gode solforhold. Kort vei til barneskolen med klatrepark og fotballbaner gjør boligen godt egnet for barnefamilier. Felles lekeplass for hele feltet finnes rett nedenfor huset. Leikanger sentrum ligger om lag 2 km. i gangavstand fra boligen, 3 minutter med bil. For de som ønsker toppturer og vandring i fjellene, anbefales Leikangers´ høyeste topp, Ryssebotnrana med sine 1604 m.o.h, eller Leikangers mest populære turmål Bjørgahaug med sine 362 m.o.h. Av andre turmuligheter som kan nevnes er Henjadalen, Njøsadalen og dagsturhytta på Kleppa som er et velegnet turmål for barnefamilier. Utover dette finnes det i tillegg eget slalomtrekk på Kleppa, samt preparerte langrennsløyper på vinterstid. Skulle man ønske å ta turen til Sogndal, ligger Sogndalsfjøra og kjøpesenteret Amfi Sogningen knappe 20 minutter med bil i nordgående retning.

Adkomst

Fra riksvei 55, tar man av ved Røysavegen og følger denne vegen ca. 850 meter oppover til Røysavegen 54. Eneboligen blir synlig på venstre side av vegen. På visningsdag vil det være skiltet av W Eiendomsmegling fra avkjøring ved riksvei 55 til boligen, slik at det skal være enkelt å finne frem.

Parkering

Tilhørende boligen følger en romslig dobbelgarasje på 49,5 kvm BRA i 1 etg, samt 16,5 kvm BRA på hems. Garasjen fremstår svært romslig og huser to biler uten problemer. Selv med to biler i garasjen er det fortsatt godt med plass til lagring av sykler, verktøy og annet men har behov for å låse inn. Det er lagt gulv på garasjens hems, noe som gir rikelig med lagringsmulighet.

I tillegg til garasjen finnes det gode parkeringsmuligheter for flere biler på asfaltert innkjørsel utenfor boligen og garasjen. Boligens innkjørsel / tun ble asfaltert i 2019. Her finnes plass til 3 biler.

Bebyggelse

Boligen ligger i et boligfelt hovedsaklig bestående av eneboliger og tomannsboliger. Grunnet kort vei til barneskole, fremstår området svært egnet til barnefamilier, hvilket også nabolaget viser.

Offentlig kommunikasjon

Kringom står for kollektivtransport til og fra Leikanger og Hermansverk. Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Leikanger, buss 14-131 og 23-516.

Barnehager og skoler

I Leikanger og omegn finnes det tre barnehager innen kjøreavstand på 2,2 km. Nærmeste er Henjahaugane barnehage som ligger ca. 1 km. unna.

Økonomi

Prisantydning

5.250.000,-

Omkostninger

Omkostninger forutsatt kjøpesum: kr 5 250 000,-

204,- (Panteattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
131 250,- (Dokumentavgift 2,5% (forutsatt salgssum: 5 250 000,-))
10 300,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt))
------------------------------------------------------
142 924,- (Omkostninger totalt)
------------------------------------------------------
5 392 924,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Totalpris inkl omk

5.392.924,-

FORMUESVERDI

Formuesverdi primær 1.326.580,- pr. 2018
Formuesverdi sekundær 4.775.688,- pr. 2018

Info formuesverdi

For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette aveier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Kommunale avgifter

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter har 4 terminer per år med hovedforfall 20/2, 20/5, 20/8 og 20/11.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt 3.830,- pr 2020

Info eiendomsskatt

Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene som faktureres kvartalsvis med hovedforfall 20/2, 20/5, 20/8 og 20/11.

Forsikringsselskap

Gjensidige Forsikring

Polisenummer

88263955

Offentlige forhold

Tinglyste heftelser og rettigheter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoverføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten.

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

07.08.2009 - Dokumentnr: 576463 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4640 Gnr:217 Bnr:260


04.10.2013 - Dokumentnr: 846924 - Grensejustering
Gjelder denne registerenheten med flere


01.01.2020 - Dokumentnr: 1539153 - Omnummerering ved kommuneendring
01/01-2020 tidligere: Knr:1419 Gnr:17 Bnr:292Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

Megler har tilskrevet Leikanger kommune og fått opplyst følgende:

Det foreligger ferdigattest vedrørende Røysavegen 54 datert 23.02.2012.

Det kan likevel være utført søknadspliktige arbeider på eiendommen som ikke er omsøkt, og som det ikke er gitt ferdigattest for.

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt for og regulert til boligformål, med frittliggende eneboliger ifølge Leikanger kommune.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger og vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Eiendommen er tilknyttet kommunal vei.

Øvrige kjøpsforhold

Betalingsvilkår

Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

Overtagelse

Selger ønsker at overtakelse finner sted innen siste uke i juni eller 1. juli. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning.

Mellom budaksept og tidspunkt for overtagelse vil det ikke være anledning til å besiktige boligen. Vi anbefaler derfor at interessenter tar nødvendige mål etc. på visning.

Budgivning

Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.

Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS.

Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn.
Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Kontakt megler for avklaring dersom en skulle ha spørsmål til dette.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. I forbindelse med tegning av boligselgerforsikring har selger utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen fra overtakelse og de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Kontakt megler eller gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Meglers vederlag

Meglers vederlag er avtalt til:
1,1% provisjon av utlegg

Markedsføring: 12 900,-
Lookbooks: 3000,-
Tilrettelegging: 11 900,-
Oppgjør: 4 990,-
Visning: 2000,-

Dersom handelen ikke kommer i stand er følgende avtalt: Selger dekker påløpte utlegg.

Oppdragsnummer

2001320

Megler

Ansvarlig megler

Ben Inge Rasmussen
Eiendomsmegler MNEF
Tlf: 94782005
Epost: ben@wmegling.no

Meglerforetak

W Eiendomsmegling AS
Kokstadflaten 35
5257 KOKSTAD
Org.nr. 921 782 063

VEDLEGG

Petter Solvang

Eiendomsmeglerfullmektig

E: petter@wmegling.no

M: 99243309

Ole Jonny Klopstad Holsen

Eiendomsmeglerfullmektig

E: ole@wmegling.no

M: 41522029
Siste generert: 28.03.2020 kl 12:41

Hvilken kalender bruker du?

Velg din foretrukne kalender: