W |Innholdsrik enebolig med panoramautsikt - utleiedel - dobbelgarasje - vinterhage - stor hage

W Eiendomsmegling presenterer Reiakvamsvegen 133. Din nye bolig.

Prisantydning:

3.650.000,-

Totalpris:

3.757.924,-

P-rom/BRA:

333/431 m2

Soverom:

6

Byggeår:

1974

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Selveier

Tomteareal:

2445.7

Tomtetype:

Eiet

W Eiendomsmegling ved Ben Inge Rasmussen og Ole Jonny Klopstad Holsen har gleden av å presentere Reiakvamsvegen 133

Visninger:

Det er ikke satt opp tidspunkt for fellesvisninger. Kontakt megler for privatvisning.

Reiakvamsvegen 133

W Eiendomsmegling ved Ben Inge Rasmussen har gleden av å presentere Reiakvamsvegen 133.

Eneboligen har en flott beliggenhet på Reiakvam i Naustdal med panoramautsikt over dalen og elva Nausta. Boligen går over to plan og inneholder blant annet seks soverom og tre bad. Fra eiendommen er det ca. 5,5 km til sentrum med alle daglige fasiliteter som dagligvarebutikk, to nye barnehager og barne- og ungdomsskole med prisnominert uteområde.

Høydepunkter:

 • Kjøkken fra 2017
 • Stor tomt på ca. 2,4 mål
 • Gode solforhold hele dagen midtsommers
 • Utleiedel på ca. 90 kvm
 • Innebygd dobbel garasje
 • Stor vinterhage
 • Ca. 15 minutt til Førde sentrum


 • Ta kontakt for avtale om privatvisning.

  Herlig vinterhage med idyllisk utsikt.

  Se for deg å nyte omgivelsene her mens snøen daler ned.

  Flott kjøkken fra 2017 med innredning fra Epoq.

  Hvitevarer følger med i handelen. Dette består av oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Det er høyskap for installering av integrert kjøleskap.

  Gjennomgående store vindusflater sørger for godt med naturlig lysinnslipp.

  Fra to av soverommene på loftet er det adkomst til veranda med overbygg.

  Boligen går over to plan og inneholder blant annet 6 soverom og 3 bad.

  BILDEGALLERI

  Eiendomsmeglere

  Ben Inge Rasmussen

  Eiendomsmegler MNEF

  E: ben@wmegling.no

  M: 94782005

  Ole Jonny Klopstad Holsen

  Eiendomsmeglerfullmektig

  E: ole@wmegling.no

  M: 41522029

  NYTTIG INFORMASJON

  Kort om eiendommen

  W Eiendomsmegling ved Ben Inge Rasmussen har gleden av å presentere Reiakvamsvegen 133.

  Eneboligen har en flott beliggenhet på Reiakvam i Naustdal med panoramautsikt over dalen og elva Nausta. Boligen går over to plan og inneholder blant annet seks soverom og tre bad. Fra eiendommen er det ca. 5,5 km til sentrum med alle daglige fasiliteter som dagligvarebutikk, to nye barnehager og barne- og ungdomsskole med prisnominert uteområde.

  Høydepunkter:
 • Kjøkken fra 2017
 • Stor tomt på ca. 2,4 mål
 • Gode solforhold hele dagen midtsommers
 • Utleiedel på ca. 90 kvm
 • Innebygd dobbel garasje
 • Stor vinterhage
 • Ca. 15 minutt til Førde sentrum


 • Ta kontakt for avtale om privatvisning.

  Eiendommen

  Adresse

  Reiakvamsvegen 133
  6817 NAUSTDAL

  Eiendomsbetegnelse

  Kommune: Sunnfjord
  Gnr. 504
  Bnr. 17

  Eierform

  Selveier

  Areal og innhold

  Areal og fordeling pr etasje
  1.etg: 245 kvm BRA / 158 kvm P-rom
  2.etg: 186 kvm BRA / 175 kvm P-rom

  Leiligheten går over 2 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
  1.etg: Hall, to soverom, to stuer, kjøkken, vaskerom, kontor og gang til bodene og garasjen
  2 etg: Loftstue, fire soverom, bad, bad/vaskerom, loftstue, kjøkken, gang og vindfang.

  I tillegg medfølger 5 stk innvendig boder, et kott, en vinterhage samt dobbelgarasje.

  Byggeår

  1974

  Standard

  Det er utført et normalt godt vedlikehold av boligen både innvendig og utvendig, men boligen har normal elde og bruksslitasje med tanke på alder.

  Overflater:
  Vegger har tapet og malte overflater på underlag av strie og tapet.
  I himling er det panel og malte overflater på underlag av trefiberplater.
  På gulvene er det belegg, parkett, laminat og furugulv.

  Veggoverflatene i enkelte rom er nymalte. Den ene stuen er overfaltemodernisert i 2012. I forbindelse med utviding av kjøkken i ca 2004 ble det lagt ny parkett i kjøkkenet, hall og i gangen i 1.etasje. I et av soverommene er det parkettgulv av nyere dato. I gangen for tilkomst til garasjen og bodene er det lagt laminatgulv i nyere tid, ellers har rommene standard fra etableringsåret.

  Kjøkken 1 etg:
  Kjøkkeninnredning fra Epoq fra 2017 med glatte fronter og laminert benkeplate. I innredningen er det integrert stekeovn og induksjon platetopp og frittstående oppvaskmaskin som følger med i handelen. Det er høyskap for installering av integrert kjøleskap. På veggen ved benkeplater er det lagt fliser. Opplegg for vaskemaskin.

  Kjøkken utleiedel:
  Kjøkkeninnredning fra 1990-tallet med fronter og laminert benkeplate. Her er det også opplegg for vaskemaskin. Det er belysning under overskapene. På veggen over benkeplaten er det lagt fliser. I innredningen er det rør i rør.

  Bad 1 etg:
  Helfliset bad med varmekabler i gulv og spotter i himling. Innredningen består av servant i underskap, høyskap, overskap, speil, lysarmatur, dusjnisje, innebygd badekar og vegghengt toalett. Badet ble utvidet og modernisert i ca. 2004.

  Bad i 2. etg:
  Belegg på gulv med varmekabler, tapet på vegg og våtromsbelegg i dusjsone. Innredningen består av servant i underskap, overskap, speil, lysarmatur, dusjhjørne og toalett. Det er mulighet for tilkobling av badekar.

  Bad i utleiedel:
  Belegg på gulv med varmekabler, tapet på vegg og våtromsbelegg i dusjsone. Rommet er innredet med servant i underskap, overskap, speil, lysarmatur, dusjhjørne, stål skyllekar, toalett, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Selger opplyser at toalettet ble byttet i 2015.

  Vaskerom:
  Helfliset med varmekabler i gulv. Innredningen består av underskap, høyskap, overskap og laminat benkeplate med nedfelt skyllekar. Rommet ble modernisert i ca. 2006 av tidligere eier.

  El-anlegg:
  Boligen og utleiedelen har separate sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskapet i hoveddel er oppgradert i nyere tid, i regi av tidligere eier. Ny strømmåler for hoveddelen. Det er installert minusmåler i sikringsskapet i utleiedelen.

  VVS:
  Sanitæranlegget har standard fra byggeåret med vannrør av kobber og av rør i rør i utleiedel. I bad/vaskerom på utleiedel er det åpen rørsentral. Det er to varmtvannsberedere i boligen, en i hoveddel og en i utleiedel.

  Tomt

  Eiet tomt.

  Pga eiendommens størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon.

  Det er en forutsetning for avtalen av egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.

  Tomtetype

  Eiet

  Tomteareal

  2 446 kvm

  Byggemåte

  Informasjon om byggemåte er hentet fra verditakst utført av takstmann Trond Gjesdal:

  Grunn og fundamenter: Ventilert ringmur i betong og på tilbygg er det ringmur av betongblokkstein uten ventilering. På den del som opprinnelig var garasje og på tilbygd garasjen er det støpt plate på fyllmasser.

  Yttervegger: I den del som opprinnelig var garasje og i tilbygd garasje, er ytterveggene oppført i leca med pusset overflater. Ytterveggene ellers er oppført i 4", 6" og 8" isolert bindingsverk med bordkledning av trepanel. I stuen er det karnapp.

  Takkonstruksjoner: Plassbygd takkonstruksjon som er oppbygd som saltak med taktekking av overflatebehandlet stålplater.

  Gulvsystemer: Gulvkonstruksjonen over ventilert ringmur er oppført i trebjelkelag med asfaltpapp i underkant av trebjelkelaget.

  For utfyllende informasjon om boligens se verditaksten som er vedlagt salgsoppgaven.

  Adgang til utleie

  Boligen kan sin helhet leies ut til boligformål. Boligen har også godkjent utleiedel i del av 2. etg.

  Oppvarming

  I hoveddelen er det montert ny klebersteinovn og i utleiedelen er vedovn. I den ene stuen i 1. etg og i utleiedelen er det luft til luft varmepumpe. Varmekabler på bad og vaskerom.

  Energimerke

  F - Gul
  Energimerking er utført av selger og er estimert fra www.energimerking.no. Avvik kan forekomme.

  Diverse

  Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.
  Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

  Arealopplysninger om P-rom/S-rom/BRA/BTA m.v. er hentet fra vedlagt verditakst. Det gjøres oppmerksom på at klassifiseringen av arealer er gjort i samsvar med NS3940 med rominndeling fra verditaksten, dagens faktiske bruk av rom er derfor lagt til grunn uavhengig av om bruken er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Det et oljekamin i utleiedelen. Det er opplyst om oljekaminen ikke er i bruk og frakoblet. Kjøper bærer ansvaret for oljetanken.

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

  Området

  Beliggenhet

  Eiendommen har en flott beliggenhet i landlige omgivelser med panoramautsikt over dalen og mot elven Nausta. Til Naustdal sentrum er det ca. 5,5 km.

  Naustdal gjør det mulig å leve et moderne liv samtidig som man har nærhet til fjorden og talløse fjelltopper. Det er gode offentlige servicetilbud, som blant annet to nye barnehager i sentrum av Naustdal, ny barne- og ungdomsskole med prisnominert uteområde og en topp moderne dagligvarebutikk ved Sanden. Her er det også flotte badeforhold om sommeren. Har man behov for andre tilbud, ligger Førde kun en kjøretur på 15 minutt unna og Florø 40 minutt.

  Det lokale idrettslaget Tambarskjelvar kan tilby fritidsaktiviteter for alle. Laget har stått på for å få bygget eget treningsrom for styrkeløft og oppgradering av kunstgressdekket på Naustdal stadion. I området er det også godt merkede turstier for de som trives i naturen.

  På vinterstid finner man løyper med ulike lengder og aktiviteter for store og små ved skianlegget i Instedalen. Utenom dette er det flere fjell som egner seg godt for å ta på seg skiene og nyte vinteren i Naustdal.

  Parkering

  Parkering i dobbelgarasje med to biloppstillingsplasser og på eiendommens tun.

  Økonomi

  Prisantydning

  3.650.000,-

  Omkostninger

  3 850 000,- (Kjøpesum)
  ------------------------------------------------------
  Omkostninger:
  204,- (Panteattest)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  96 250,- (Dokumentavgift 2,5% (forutsatt salgssum: 3 850 000,-))
  10 300,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt))
  ------------------------------------------------------
  107 924,- (Omkostninger totalt)
  ------------------------------------------------------
  3 957 924,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Totalpris inkl omk

  3.757.924,-

  FORMUESVERDI

  Formuesverdi primær 1.061.979,- pr. 2018
  Formuesverdi sekundær 3.823.124,- pr. 2018

  Info formuesverdi

  For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette aveier. Info om formuesverdi er hentet fra skatteetaten.no sin bolig kalkulator. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Verditakst

  3.950.000,-

  Kommunale avgifter

  Kommunale avgifter inkluderer vann, renovasjon, branntilsyn/feiing, slamtømming og eiendomsskatt.

  Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Sunnfjord kommune opplyser om at det kommer endringer i gebyrene i 2020. Gebyrene som er opplyst i salgsoppgaven er fra 2019.

  Eiendomsskatt

  Eiendomsskatt 11.524,- pr 2019

  Info eiendomsskatt

  Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene.

  Forsikringsselskap

  Gjensidige

  Polisenummer

  87378442

  Offentlige forhold

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoverføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten.

  På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  24.08.2011 - Dokumentnr: 665430 - Registrering av grunn
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4647 Gnr:504 Bnr:2

  01.01.2020 - Dokumentnr: 1001545 - Omnummerering ved kommuneendring
  01/01-2020 tidligere: Knr:1433 Gnr:104 Bnr:17

  Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

  Megler har tilskrevet Sunnfjord kommune og fått opplyst følgende:
  Det foreligger ferdigattest vedrørende boligen datert 09.02.1975.
  Det foreligger ferdigattest vedrørende endring/reperasjon bolig datert 21.08.1980.
  Det kan likevel være utført søknadspliktige arbeider på eiendommen som ikke er omsøkt, og som det ikke er gitt ferdigattest for.

  Det er gjort vesentlig ombygging av av boligen etter ferdigattest fra 1980. For disse ombyggingene har vi ikke mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse. Bygningstegningene er godkjent av Naustdal kommune i 1989.

  Det foreligger avvik på de originale byggetegningene og slik boligen fremstår i dag. Det gjelder følgende:
  1. Etg.
  Det var opprinnelig bad og wc som nå er slått sammen til ett større bad.
  Ytterveggen i retning nord er bygget ut ved bad og kjøkken delen.
  Hagestuen var opprinnelig terrasse.
  Det er tegnet inn enn bod på hoved soverom som er fjernet.

  2. Etg. i utleiedel:
  Rommet mellom vindfang og stue/kjøkken er definert som disponibelt rom i byggetegningene. Det er i dag i tillegg til gang som fører til stue/kjøkken og vindfang, satt opp ett mindre og ett større rom.

  Regulerings- og arealplaner

  Eiendommen er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til LNF-område ifølge Sunnfjord kommune.
  I LNF-områder er det restriktiv praksis med henhold til bygging/endring/utskilling av eiendommer.

  Vei, vann og avløp

  Offentlig vei til tomtegrensen.
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vannverk og avløpsledning til septiktank med kommunal tømming.

  Øvrige kjøpsforhold

  Betalingsvilkår

  Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

  Overtagelse

  Overtakelse etter avtale. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning.

  Mellom budaksept og tidspunkt for overtagelse vil det ikke være anledning til å besiktige boligen. Vi anbefaler derfor at interessenter tar nødvendige mål etc. på visning.

  Budgivning

  Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.

  Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS.

  Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn.
  Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

  Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

  Avhendingsloven

  Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

  Boligen har mangel i følgende tilfelle:
  1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
  2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
  3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

  Kontakt megler for avklaring dersom en skulle ha spørsmål til dette.
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er opplyst eller særskilt avtalt for kjøpet.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. I forbindelse med tegning av boligselgerforsikring har selger utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen fra overtakelse og de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Kontakt megler eller gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

  Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

  Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag er avtalt til:
  Markedsføring: 15 900,-
  Tilrettelegging:3 000
  Oppgjør: 5 000
  Visningshonorar: 990,-

  Dersom handelen ikke kommer i stand er følgende avtalt: Selger betaler avtalte utlegg

  Oppdragsnummer

  2002820

  Megler

  Ansvarlig megler

  Ben Inge Rasmussen
  Eiendomsmegler MNEF
  Tlf: 94782005
  Epost: ben@wmegling.no

  Meglerforetak

  W Eiendomsmegling AS
  Kokstadflaten 35
  5257 KOKSTAD
  Org.nr. 921 782 063

  VEDLEGG

  Ben Inge Rasmussen

  Eiendomsmegler MNEF

  E: ben@wmegling.no

  M: 94782005

  Ole Jonny Klopstad Holsen

  Eiendomsmeglerfullmektig

  E: ole@wmegling.no

  M: 41522029
  Siste generert: 09.07.2020 kl 13:33

  Hvilken kalender bruker du?

  Velg din foretrukne kalender: