Kjøkkelvik | Lekker tomannsbolig med en barnevennlig og flott beliggenhet innerst i en blindvei. Boligen har gjennomgående god standard, 4. soverom, fine uteplasser og garasje!

W Eiendomsmegling presenterer Sundby-Hvorups vei 97. Din nye bolig.


Prisantydning:

4.900.000,-  

Totalpris:

5.023.750,-

P-rom/BRA:

165/187

Soverom:

4

Byggeår:

2001

Boligtype:

Tomannsbolig

Eierform:

Selveier

Tomteareal:

257.1 kvm

Tomtetype:

Eiet

Velkommen til Sundby-Hvorups vei 97. Boligen presenteres av W Eiendomsmegling ved Markus Håland og Christina Erstad.

SUNDBY-HVORUPS VEI 97

Velkommen til en innholdsrik og spennende tomannsbolig. Boligen er fint beliggende i naturskjønne og barnevennlige omgivelser innerst i en blindvei. Gjennomgående holder boligen en veldig godt vedlikeholdt standard, og har flere gode kvaliteter. Legg ekstra godt merke til det fantastiske kjøkkenet, et naturlig samlingspunkt for familien med svært god plass, samt det lekre badet i 3. etasje som ble pusset opp av fagfolk i 2019. Eiendommen innbyr til gode opplevelser for både store og små, og har en svært god planløsning. I tillegg har man fine utearealer med to terrasser. Boligen har hele 4 soverom, peis/vedovn og egen garasje. Velkommen til visning!

Herlig med peis som avgir en god varme. Det er installert varmepumpe.

Pent trappehus med en god plassering som ikke stjeler av boligens areal.

Rommet benyttes i dag som hovedsoverom og er i første etasje.

Rålekkert baderom med eksklusive Fango Sand fliser på gulv og vegger.

Rommet ble pusset opp i 2019. Arbeidet er utført av fagfolk.

Stor innvendig bod i første etasje. Denne benyttes i dag som walk in closet i tilknytting til hovedsoverom.

Flott tomannsbolig som var ferdig oppført i 2001.

BILDEGALLERI

NYTTIG INFORMASJON

KORT OM EIENDOMMEN

Velkommen til en innholdsrik og spennende tomannsbolig. Boligen er fint beliggende i naturskjønne og barnevennlige omgivelser innerst i en blindvei. Gjennomgående holder boligen en veldig godt vedlikeholdt standard, og har flere gode kvaliteter. Legg ekstra godt merke til det fantastiske kjøkkenet, et naturlig samlingspunkt for familien med svært god plass, samt det lekre badet i 3. etasje som ble pusset opp av fagfolk i 2019. Eiendommen innbyr til gode opplevelser for både store og små, og har en svært god planløsning. I tillegg har man fine utearealer med to terrasser. Boligen har hele 4 soverom, peis/vedovn og egen garasje. Velkommen til visning!

ADRESSE

Sundby-Hvorups vei 97
5178 LODDEFJORD

EIENDOMSBETEGNELSE

Kommune: BERGEN
Gnr. 143
Bnr. 931

EIERFORM

Selveier

AREAL OG INNHOLD

Areal og fordeling per etasje:

1. Etasje:
Entré (4,8m²), gang/trapperom (8,1m²), bad (6,5m²), soverom (9m²), soverom (9,3m²), garderobe (7,8m²).

2.Etasje:
Stue (33,7m²), spisestue/kjøkken (36m²).

3.Etasje:
Gang/trapperom (6,6m²), bad (7,3m²), soverom (10,8m²), stue (19,5m²).

Fra stuen er det utgang til terrasse på 7,5m².
Fra 3.etasje er det utgang til terrasse på cirka 13m². Garasje på 22m²

BYGGEÅR

2001

STANDARD

1.etasje:
En lys og innbydende entré ønsker deg velkommen inn i denne spennende boligen. Her er god plass til oppbevaring av både klær og sko. Videre er det her adkomst til en hall som fører deg videre til et praktisk baderom med toalett og dusj. Her er det keramiske fliser
på gulv og vegger, og takplater i himling. Badet ble malt i 2019 for å få et mer moderne preg.
I denne etasjen finner man to soverom av god størrelse med god plass til seng og kommoder. Det ene rommet er i dag benyttet som hovedsoverom, det andre som barnerom. I tillegg finner man et stort "walk in closet" som passer ypperlig for lagring av klær og yttertøy dersom man er en stor familie.

2. etasje:
Fra et åpent og fint trappehus ankommer man en lys og luftig og stue med et rikt antall vinduer i front. Høy og fri utsikt med videre utgang til altan på ca. 7 kvm, perfekt for morgenkaffen i solen. Stuen har god plass til hyggelig sofakrok, lenestoler og langbord. Peis med innsats er en god varmekilde i tillegg til varmepumpen. Fra stuen er det delvis åpen løsning mot kjøkkendel. Kjøkkenet i denne boligen er av de av de sjeldne! Et stort og innbydende rom som gir familien en naturlig samlingsplass. Her er rikelig plass til både barnebursdager og andre festligheter! Innredning fra Ikea med klassiske, tidløse profilerte fronter i hvitt og vitrineskap med belysning. Kjøkkenet er rikelig utstyrt med skap og benkeplass. Flott kompositt benkeplater og pen dekorflis over arbeidsplass. Komplett utstyrt med hvitevarer som to stekeovner, induksjonstopp, oppvaskmaskin og flott side by side kjøle/fryseskap med vann og isbit funksjon.

3. etasje:
I øverste etasje finner man ett stort soverom, samt et rom innredet som en ekstra Tv-stue/bibliotek. Rommet kan også benyttes som et ekstra stort soverom eller kombinert loftstue/gjesterom. Koselig med veluxvindu og utsikt ut i det blå. Fra loftstuen er det utgang til lun og fin bakterrasse med plass til langbord og grill. Her har eier nylig lagt ned en lekker en-stavs parkett slik at man får en fin helhet igjennom hele huset. Overflater er som i resten av huset lysmalt og innbydende. Ekstra lagring bak kott i knevegg. Eksklusivt baderom som ble pusset opp av fagfolk i 2019. Her er det svært god størrelse og rommet inneholder alt man måtte ønske, inkludert badekar! Verdt å nevne: det er også et romslig koffertloft for oppbevaring.

Alt i alt en svært gjennomført og lekker to-mannsbolig med flotte utearealer både i front og i bakkant. Godt med biloppstillingsplasser, samt garasje i enden av en blindvei!

MODERNISERINGER OG PÅKOSTNINGER

- Kjøkkenet ble montert i 2011.
- Varmepumpen er fra 2013.
- Helsparklet og malt vegger på soverom i 1.etasje og garderoben i 2016.
- Lagt nye gulv på soverom og garderobe i 1.etasje i 2016.
- Malt flisene på badet i 1.etasje.
- Pusset opp badet i 3.etasje i 2019.
- Lagt nye gulv i 3.etasje i 2019.

Info gitt av selger.

TOMTETYPE

Eiet

TOMTEAREAL

257.1 kvm

BYGGEMÅTE

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann: Mats Hansen
Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser.

Yttervegger:
Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bidningsverk, utvendig er veggene vindtettet, lektet og kledd
med liggende trekledning. Innvendig er veggene påmontert platekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer.

Takkonstruksjoner:
Takkonstruksjonen er utført som saltak av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og betongtakstein. Taket er kun besiktiget fra bakkenivå.

Gulvsystemer:
Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag.

Tilstandsgraden definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.

Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
TIlstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Følgende har fått tilstandsgrad 2:
Bad i 1. etasje. Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på overflatene samt på bakgrunn av alder på sluk og membran.

For utfyllende informasjon om boligens tilstand se tilstandsrapport som er vedlagt salgsoppgaven.

ADGANG TIL UTLEIE

Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

OPPVARMING

Peis og varmepumpe. Varmekabler i entré og gang, samt badene.
Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

ENERGIMERKE:

C - Gul
Energimerking er utført av selger og er estimert fra www.energimerking.no. Avvik kan forekomme.

DIVERSE

El. Anlegg: Sikringsskapet er montert i entré og inneholder automatsikringer.
Sikringsskapet er ikke videre undersøkt da dette krever spesialkompetanse.

VVS: Boligen har sluk og avløpsrør av plast. Det er benyttet rør-i-rør til vannforsyningsrør. VVS anlegget er ikke nærmere
kontrollert da dette krever spesialkompetanse.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke i handelen.

Eier har inngått avtale med Telenor om oppkobling av fiber. Det er signert en kontrakt som går over 24 mnd. hvor man får internett (fiber) og TV.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Selger har observert skjeggkre i boligen.

RADONMÅLING:

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

OMRÅDET

BELIGGENHET:

Boligen ligger praktisk og sentralt til i Bergen Vest. Her har man kort vei til blant annet Vannkanten, Iskanten og Vestkanten som består av ca. 90 butikker. Her har man både treningssenter, cafeer, restauranter, bank, post, butikker, vinmonopol m.m. Treningssenter finner man også i Olsvik.

Fra Loddefjord terminal har man meget gode bussforbindelser i flere retninger som bla. Åsane, Sotra, Askøy, Fyllingsdalen, Flesland og Haukeland. Nærmeste matvarebutikk er Rema 1000 som ligger 15 minutters gange fra boligen. Kjøkkelvik ligger meget sentralt til i forhold til alle bydeler og tilstøtende kommuner.

Skal man til Bergen sentrum kjører man direkte ned på motorveien og kjøreturen tar ca. 10-12 min. Fra området er det ellers kort vei til både Straume og Kleppestø med kjøretid på ca. 10 min til Kleppestø og ca. 10 min til Straume. Etter åpningen av Knappetunnelen er også turen til Flesland kortet ned til 20 minutter.

Umiddelbar nærhet til flotte turområder på blant annet Lyderhornsfjellet som ligger like ved. Foruten Lyderhorn har man flotte turstier i nærheten i blant annet Kanadasskogen, ved Vassenden, rundt Storavatnet og videre inn grusløype som går hele veien til Alvøen idrettspark, inn i Gullaksdalen og videre inn i lysløype. 3 minutters gange fra boligen ligger det en kunstgressbane, hvor Kjøkkelvik il. sitt fotballag holder til. I tillegg er det kort vei til fritidstilbud i Olsvikhallen.

Av barne- og ungdomsskoler i området finner man blant annet Kjøkkelvik (1.-10. trinn) 20 minutters gange fra huset, Olsvik (1.-10. trinn) og Alvøen skole (1-7). Flere barnehager i nærheten både i Olsvik og Kjøkkelvik.

ADKOMST

Fra Bergen sentrum følger man riksvei 555 mot Askøy/Sotra. Ta av fra motorvei før avkjørsel til Askøy, ta til venstre i krysset mot Loddefjord/ Lyderhornsveien og ta neste til venstre over i Kjøkkelvikveien. Følg Kjøkkelvikveien forbi Rema 1000 butikk og ta neste til venstre inn Sundby Hvorupsvei. Følg W Eiendomsmeglings visningsskilt frem til boligen.

PARKERING

Fast parkeringsplass i lukket garasje, her er det strømuttak slik man kan legge opp for lading av el-bil. I tillegg parkering utenfor på egen tomt.
I tillegg er det 6-7 parkeringsplasser utenfor eiendommen som kan disponeres av beboere i Sundby-Hvorups vei.

ØKONOMI

PRISANTYDNING

4.900.000,-

OMKOSTNINGER

Omkostninger forutsatt kjøpesum: kr. 4.900.000,-

200,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
122.500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4.900.000,-))
10 300,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt))
123.750,- (Omkostninger totalt)

5.023.750,-,- (Totalpris inkl. omkostninger)

TOTALPRIS INKL OMK

5.023.750,-

FORMUESVERDI

Formuesverdi primær 1.197.137,- pr. 2017
Formuesverdi sekundær 4.309.649,- pr. 2017

INFO FORMUESVERDI

For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette aveier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

KOMMUNALE AVGIFTER

11.935,- pr. 2019

Kommunale avgifter har 4 terminer per år.
Hovedforfall: 20/2 - 20/5 - 20/8 - 20/11

EIENDOMSSKATT

Eiendomsskatt 7.358,- pr 2019

INFO EIENDOMSSKATT

Eiendomsskatten faktureres kvartalsvis sammen med de kommunale avgiftene.

OM

FORSIKRINGSSELSKAP

Storebrand

POLISENUMMER

1963983

OFFENTLIGE FORHOLD

TINGLYSTE HEFTELSER OG RETTIGHETER

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

03.05.2001 - Dokumentnr: 13495 - Bestemmelse iflg. skjøte
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Elektriske kraftlinjer/ledninger/kabelgrøfter
Rettighetshaver: SELGER

03.05.2001 - Dokumentnr: 13495 - Bestemmelse iflg. skjøte
Solidarisk ansvar for drift og vedl.hold av fellesledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

29.06.2000 - Dokumentnr: 17351 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:1201 Gnr:143 Bnr:879

29.06.2000 - Dokumentnr: 17351 - Målebrev
m/grensejustering mot bnr. 880

FERDIGATTEST / MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Megler har tilskrevet Bergen kommune og fått opplyst følgende:

Det foreligger ferdigattest vedrørende nybygg av tomannsbolig datert 29.03.2001.

Det gjøres oppmerksom på at en slik ferdigattest ikke gir garantier for at det ikke har vært utført arbeider på eiendommen i ettertid som er søknadspliktig.

FERDIGATTEST / MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE

Reguleringsformål: Eneboliger

Eiendommens teiger beskrevet i Matrikkelen
TeigID: 260541622
Type: Grunneiendom
Hovedteig: Ja
Beregnet areal: 257,1 m²
Arealkvalitet: Sikker
Arealmerknad: -
Nord-koord: 6700529
Øst-koord: 292026

Berøringsgrad:... > Berøringsgrad refereres her til prosentvis geometrisk dekning av eiendommen. I enkelte tilfeller vil også arealplaner som kun
tangerer eiendommen vises i utlistingen. Beregningen av berøringsgrad nedenfor er gjort ut fra et eiendomsareal på 257,1 m².

Reguleringsplaner på grunnen:
Planid: 40420005
Type: 31
Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 143 BNR 1 M.FL., KJØKKELVIK, ENDRING AV BEBYGGELSESPLAN
Saksnr: 199705353
Status: 3
Ikrafttrådt: 01.08.1997
Berøringsgrad: 100%

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
Planid: 40420005
Reguleringsformål (kode - forklaring): 111 - Frittliggende småhusbebyggelse
Utdypende forklaring: -
Berøringsgrad: 100%

Planid: 40420002
Type: 31
Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 143 BNR 1 M.FL., FESTER HAGEBY, FLERE BOLIGER
Saksnr: 190510298
Ikrafttrådt: 19.07.1989

Planid: 3350402
Type: 31
Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 143 BNR 883, KJØKKELVIK, DELINGSTILLATELSE
Saksnr: 200509107
Ikrafttrådt: 16.02.2006

OBS! Flere planendringer kan ev. også ha relevans til eiendommen, - sjekk punktrepresentasjon i kartet og planarkivsystem.

Kommune(del)plan(er)
Planid: 60910000
Plannavn: BERGEN. KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2010 - 2021
Saksnr: 200817958
Ikrafttrådt: 24.04.2013
Berøringsgrad: 100,0 %

Arealformål i kommuneplanen
Planid: 60910000
Arealformål (kode - forklaring): Bebyggelse og anlegg jfr. bestemmelser og retningslinjer
Arealstatus: Nåværende
Berøringsgrad: 100 %

Arealplaner i avstand nærmere enn 100 meter fra eiendommens yttergrense.
Planid: 3350000
Type: 30
Plannavn: LAKSEVÅG. LODDEFJORD NORD, OLSVIK, BRØSTANESET
Saksnr: -
Status: 3
Ikrafttrådt: 08.06.1973

Planid: 40420000
Type: 30
Plannavn: LAKSEVÅG. FESTER HAGEBY MED TILSTØTENDE AREALER
Saksnr: -
Status: 3
Ikrafttrådt: 06.06.1969

Planid: 3350600
Type: 30
Plannavn: LAKSEVÅG. GNR 143 BNR 33, BRØSTANESET, VESENTLIG REGULERINGSENDRING
Saksnr: 200205313
Status: 3
Ikrafttrådt: 18.09.2006

Planid: 3350401
Type: 31
Plannavn: AKSEVÅG. GNR 143 BNR 1 OG 114, BRØSTANESET
Saksnr: 200101203
Status: 3
Ikrafttrådt: 19.09.1995

Forklaring status:
3 - Endelig vedtatt arealplan

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Godkjente byggesaker i avstand nærmere enn 100 meter fra eiendommens yttergrense:
Gnr/Bnr: 143/380
Bygningsnr: 139603761
Endring:
Bygningstype: Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 11.01.2019
Saksnr: -

VEI, VANN OG AVLØP

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger og vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Privat vei frem til eiendommen.

OFFENTLIGE FORHOLD

OVERTAGELSE

Vennligst spesifiser ønsket overtagelse i budskjema. Overtagelse skjer etter nærmere avtale med selger.

BUDGIVNING

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budkjema og budskjema finnes også i salgsoppgaven.

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

AVHENDINGSLOVEN

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger.
Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

BOLIGSELGERFORSIKRING

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.protectorforsikring.no for ytterligere informasjon.

PERSONOPPLYSNINGSLOVEN

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

MEGLERS VEDERLAG

Følgende er avtalt og meglers vederlag:
Provisjon 1,6%
Tilrettelegging 12 900,-
Markedspakke 15 900,-
Visning 2 000,-
Oppgjørsgebyr 3 990,-

Dersom handelen ikke kommer i stand har megleren krav på kr. 0,-

OPPDRAGSNUMMER

2004019

MEGLER

ANSVARLIG MEGLER

Christina Erstad
Kjedesjef | Fagansvarlig | Partner
Tlf: 45258580
Epost: christina@wmegling.no

OPPDRAGSANSVARLIG

Christina Erstad
Kjedesjef | Fagansvarlig | Partner
Tlf: 45258580
Epost: christina@wmegling.no

MEGLERFORETAK

W Eiendomsmegling AS
Christian Michelsens gate 1
5012 BERGEN
Org.nr. 452 58 580

VEDLEGG