Barlind - Ny og lekker hytte med høy standard | båtplass/naust | utsikt | badeplass

W Eiendomsmegling presenterer Barlindbotn Fjellbu. Din nye bolig.

Prisantydning:

2.550.000,-

Totalpris:

2.564.972,-

P-rom/BRA:

46.5/50.1 m2

Soverom:

2

Byggeår:

2019

Boligtype:

Fritidseiendom

Eierform:

Selveier

Tomteareal:

486

Tomtetype:

Eiet

W Eiendomsmegling presenterer Fjellbu i Barlind v/ Ole Jonny K. Holsen.

Barlindbotn Fjellbu

Fjellbu i Barlind hyttefelt er en splitter ny hytte med et stilrent utrykk og moderne standard. Har kan du nyte naturen med nærhet til fjord og fjell. Feltet har en egen badestrand og er en nydelig plass for barnefamilier. Dersom man kommer via båt er det planlagt utbygd flytebrygge og naust i rekke.

Fritidsboligen ligger midt mellom Florø og Førde og har derfor en sentral beliggenhet som man kan reise til fredags ettermiddag, lage taco og fortsatt se "gullrekka" på tv. Om du trenger en grunn til å reise enda tidligere kan det etableres hjemmekontor med spektakuler utsikt og fiber på hemsen!

Utenfor døren er det et hav av mulige aktiviteter som fiske, terrengsykling, kajakkpadling, båtliv og fotturer, eller man kan bare nyte livet i solveggen!

Velkommen til en hyggelig visning!

Velkommen inn i en lun og varm hytte med gulvvarme i hele hovedetasjen.

Her kan man nyte late dager fra første stund!

Stuen er lys og behagelig samtidig som den er enkel å innrede.

W Eiendomsmegling presenterer FJellbu i Barlind v/ Ole Jonny K. Holsen.

Det minimalistiske designe går igjen med underlimt vask og enkle håndtak.

Trenger du en god unnskyldning til å dra tidlig på hytten? Fiks et hjemmekontor på hemsen da vell!

W Eiendomsmegling presenterer FJellbu i Barlind v/ Ole Jonny K. Holsen.

BILDEGALLERI

Eiendomsmeglere

Ole Jonny Klopstad Holsen

Eiendomsmeglerfullmektig

E: ole@wmegling.no

M: 41522029

NYTTIG INFORMASJON

Kort om eiendommen

Fjellbu i Barlind hyttefelt er en splitter ny hytte med et stilrent utrykk og moderne standard. Har kan du nyte naturen med nærhet til fjord og fjell. Feltet har en egen badestrand og er en nydelig plass for barnefamilier. Dersom man kommer via båt er det planlagt utbygd flytebrygge og naust i rekke.

Fritidsboligen ligger midt mellom Florø og Førde og har derfor en sentral beliggenhet som man kan reise til fredags ettermiddag, lage taco og fortsatt se "gullrekka" på tv. Om du trenger en grunn til å reise enda tidligere kan det etableres hjemmekontor med spektakuler utsikt og fiber på hemsen!

Utenfor døren er det et hav av mulige aktiviteter som fiske, terrengsykling, kajakkpadling, båtliv og fotturer, eller man kan bare nyte livet i solveggen!

Velkommen til en hyggelig visning!

Eiendommen

Adresse

Barlindbotn Fjellbu
6940 EIKEFJORD

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Kinn
Gnr. 72
Bnr. 35

Eierform

Selveier

Areal og innhold

Innvendig består fritidsboligen av følgende rom:

Gang: 5,0m2
Bad: 6,1m2
Soverom: 7,4m2
Soverom: 5,6m2
Stue/kjøkken: 22,4m2
Hems: 30,4m2

Det medfølger en bod til fritidsboligen på henholdsvis 3,6 kvm i underetasje.

Byggeår

2019

Standard

Velkommen til Fjellbu i Barlind Hyttegrend!

Hytten har en pent tilbaketrukket beliggenhet i feltet på Barlindbotn i Eikefjorden. Boligen er nylig ferdigstilt og har derfor en gjennomgående lys og moderne standard. Hytten er på romslige 49 kvm og er godt utnyttet med delvis hems og full takhøyde. Gavlveggen på hytten er fylt med store vinduer for å kunne nyte den spektakulere utsikten mot Vikafjellet.

I denne rykende ferske hytten som stod ferdig for kun få uker siden kan du fortsatt kjenne duften av nytt og ferskt treverk. Her er alt tilrettelagt for de som ønsker å nyte hyttelivet med late dager fra første stund. Når du går inn ytterdøren i denne moderne og stilrene hytten kommer du rett inn i en åpen entré med fliser på gulvet som har nedfelt varmekabler, varmen i gulvet er forøvrig gjennomgående i hele hovedetasjen. På din høyre side i entréen er det plass til et garderobeskap hvor man kan henge fra seg ytterklær og sko før du så går videre til det som kanskje er hyttens beste kvalitet, stuen/kjøkkenet.

Stuen og kjøkkenet ligger i en åpen løsning og har en hel vegg med vindusflater og panoramautsikt. De store vindusflatene i kombinasjon med den fulle takhøyden gir en herlig romfølelse og atmosfære. I hele hytten med unntak av entré og bad er det lagt kvalitets laminat BerryAlloc i elegant eik utførelse med underliggende varmekabler som gir et lunt og varmt gulv å gå på. På vegger er det brukt hvitlasert panel med ulike bredde for å gi et mer levende og naturlig uttrykk. I himlingen er det brukt tilsvarende panel, men i bare en bredde og det er innfelt spotter i hele boligen utenom på soverom. I stuen er det også montert en frittstående Contura vedovn som kan fyres på ekstra kalde dager eller for stemningens skyld.

Stuedelen er lett å innrede med sitte- og spisegruppe slik som man måtte ønske, da kjøkkenet er smart plassert langs etter ytterveggen på hytten. Dette gjør at det tar minimalt med plass av rommet, men fortsatt er ypperlig å kokkelere på. Kjøkkeninnredningen er av stilrent dansk design med et minimalistisk uttrykk gjennom de matte og slette frontene med enkle håndtak, rett og slett lekkert! Den lyse benkeplaten er montert som en kontrast til det ellers mørke kjøkkenet og går godt overens med hvitevarer i børstet stål. De integrerte hvitevarene er levert av Bosch og består av stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Videre fra stuen finner du en plassbesparende trapp av typen Samba opp til boligens hems som forøvrig er nesten like stor som grunnflaten nede, men har mindre takhøyde. Det store arealet på hemsen er ypperlig å bruke som tv-stue samtidig som man kan innrede den åpne delen av hemsen over kjøkkenet til et hjemmekontor med utsikt. Rekkverket på hemsen er av glass og er en gjennomført touch som står i stil med resten av vinduene.

Hyttens bad ligger til høyre like etter du kommer inn i hytten. Gulvet er flislagt med nedfelte varmekabler, vegger og himling er tilsvarende til resten av hytten, utenom i dusjhjørnet hvor det er montert baderomsplater. I dusjen er det montert blandebatteri med en behagelig hodedusj og en praktisk hånddusj. Det er også montert to glassdører som er innfellbare for å spare plass i rommet. Baderomsinnredningen med servant og overliggende speil er levert av Linn Bad og passer bra inn i den ellers stilrene hytten. Rommet inneholde også gulvstående toalett, opplegg for vaskemaskin og 120l varmtvannsbereder.

På hovedplanen er det også etablert to soverom som ligger rett framfor inngangen. Disse er på 7,4 og 5,6 kvm og har BerryAlloc på gulv og hvitlasert panel på vegger og himling.

Tomt

Tomten på 486,41 kvm består i hovedsak av naturtomt med en singlet vei opp til fritidsboligen. Det er bygget terrasse på tre av boligens sider.

Tomtetype

Eiet

Tomteareal

486 kvm

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er hentet fra byggherre.
Grunn og fundamenter: Isolert og støpt såle med radonsperr og nedfelte varmekabler i alle gulv på hovedetasjen.
Yttervegger: Bindingsverk isolert med 150mm rockwool pålagt vindsperr og utlektet for liggende trekledning.
Takkonstruksjoner: Saltak av sperrkonstruksjon isolert med 200mm glava påmontert takduk, sløyfer, lekter og Decra.
Hytten er utvendig grunnet og deretter behandlet med 2 strøk Drywood maling.
Boden har uisolert betonggulv.

Adgang til utleie

Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Oppvarming

Oppvarmingen i boligen baserer seg på varmekabler nedfelt i alle gulv på hovedplan.

Energimerke

D - Oransje

Diverse

Byggherre for Barlind Hyttefelt skal på sikt opparbeide to flytebrygger og en rekke med naust. Det vil være mulighet for å kjøpe båtplass i flytebrygge for 75 000,- NOK eller naust i rekke inkl. vei til ca 300 000,- NOK.

Eiendommen vil bli oppmålt og utskilt ved gjennomført salg.

Området

Beliggenhet

Velkommen til Barlind Hyttefeldt, som ligger pent til i Barlindbotn i Flora kommune. Her kan du feriere med korte avstander til flere spennende fasiliteter og aktiviteter, både sommer og vinter!

På fine sommersdager er det mangt av aktiviteter du kan foreta deg, i øyeblikkelig nærhet eller kun kort kjøretur unna. Like utenfor døren kan man nytte hyttefeltet sin egen badestrand eller ta seg en tur på fjorden for litt rolig kajakkpadling. Med Jagedalsvatnet like ved kan du by gjester til middag med selvfisket mat på menyen. Området er ypperlig til å ta med seg både landevei- og terrengsykkelen til hytten.

Florø by kan blant annet by på fartsfylt kystrafting for familien som ønsker en actionfylt opplevelse. For de som ønsker noe roligere arrangerer Flora Turlag fotturer til ulike destinasjoner i kommunen. Dersom laksefiske er favoritten er det kort vei til elven Nausta i Naustdal som er kjent for å være ei av Norges beste laskeelv. Verdt å nevne er festivalen "VåtMoro" som blir arrangert i Flora med ulike aktiviteter som flyboard, hoverboard, segling, surfing, sjørøvartokt og mange andre aktivitetar for barn og voksne!

På vinterstid er det verdt å ta turen innom alpinanlegget Jølster Skisenter, som har 4 km preparerte løyper både for store og små. Her kan du velge mellom fire skiheiser eller ta turen ut i de flotte frikjøringsområdene. Skisenteret har også varmestuer med kafé og grillhytte for en koselig opplevelse. Er du glad i topptur kan du ta skiheisen til topps og fortsette turen opp mot Kvamsfjellet som er en populær skitur med flott utsikt over Jølster.

For den daglige innhandlingen kan du ta turen til Spar i Eikefjord kun 12 minutt unna med bil.

Adkomst

Ta av til venstre på riksvei 5 ned til Eikefjorden sentrum og sving til venstre igjen mot Stavang på fylkesvei 611.
Følg veien i ca 7,5 km til den deler seg og du kan ta av til Sandvik. Følg veien i ca 2,7 km til du ankommer Barlind Hyttefelt. Hytten vil være merket med W visningsskilt ved visning.

Parkering

Parkering på egen tomt med singlet oppstillingsplass.

Økonomi

Prisantydning

2.550.000,-

Omkostninger

13 750,- (Dokumentavgift (beregnes av tomteverdi 550 000,-))
525,- (Tingl. gebyr skjøte)
525,- (Tingl. gebyr pantedokument)
172,- (Panteattest)

Totalpris inkl omk

2.564.972,-

Info formuesverdi

For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette aveier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Info eiendomsskatt

Eiendomsskatt er ikke fastslått enda. Megler etterspør kommunen om stipulert kostnad.

Offentlige forhold

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det foreligger ingen tinglyste servitutter eller rettigheter på eiendommen som følger ved overskjøting

Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest vedrørende hytten datert 14.06.2019.

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er i hovedsak regulert til byggeområder, men har også offentlig trafikkområde, spesialområde og fellesområde ifølge Flora kommune.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei samt privat vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Det vil beløpe seg til ca 8 000,- pr tomt for vann, avløp og vei.

Øvrige kjøpsforhold

Betalingsvilkår

Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

Overtagelse

Overtakelse etter avtale. Spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning.

Budgivning

Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.

Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS.

Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn.
Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Kontakt megler for avklaring dersom en skulle ha spørsmål til dette.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er opplyst eller særskilt avtalt for kjøpet.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen fra overtakelse og de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Kontakt megler eller gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Lånefinansiering

W Eiendomsmegling har samarbeidsavtale med Sandnes Sparebank for formidling av finansiering. Ta kontakt med megler om du ønsker tilbud på dette.

Meglers vederlag

1,3% provisjon av salgssum
Tilrettelegging 7 500,-
Visning 2 000,-
Oppgjørsvederlag 3 990,-
Markedsføring 9 900,-

Oppdragsnummer

2008119

Megler

Ansvarlig megler

Pål Anders Kårstad
Eiendomsmegler MNEF
Tlf: 99233855
Epost: paal@wmegling.no

Meglerforetak

W Eiendomsmegling AS
Kokstadflaten 35
5257 KOKSTAD
Org.nr. 921 782 063

VEDLEGG

Ole Jonny Klopstad Holsen

Eiendomsmeglerfullmektig

E: ole@wmegling.no

M: 41522029
Siste generert: 13.03.2020 kl 18:39

Hvilken kalender bruker du?

Velg din foretrukne kalender: