Sjarmerende hytte med naust og brygge | idyllisk beliggenhet ved sjøen - må sees!

W Eiendomsmegling presenterer Nordre Vågane 52. Din nye bolig.

Prisantydning:

2.250.000,-

Totalpris:

2.307.472,-

P-rom/BRA:

26/34 m2

Soverom:

2

Byggeår:

1981

Boligtype:

Fritidseiendom

Eierform:

Selveier

Tomteareal:

2100

Tomtetype:

Eiet

Ole Jonny K. Holsen presenterer Nordre Vågane 52. Din nye fritidsbolig.

Nordre Vågane 52

Velkommen til Nordre Vågane 52! Her har du muligheten til å få deg en trivelig hytte ved Vilnesfjorden som kan by på deilige feriedager i behagelige og rolige omgivelser. Hytten ble tatt i bruk i 1981 og ble påbygd med anneks i 1999. Hytten innehar 2 soverom med hems samt et romslig soverom i anneks - med andre ord er det godt med soveplass til familie og gjester.

Tilhørende hytten får du naust med båtplass. Det er også laget til skinner ved naust for enkel sjøsetting av båt. Hytten ønskes også solgt med alt inventar.

Ta kontakt med megler for mer informasjon og pris.

Nordre Vågane har en idyllisk og fredelig beliggenhet i Hellevik. Her kan du nyte avslappende dager skjermet i naturen.

Tilhørende hytten får du naust med båtplass og båten ønskes å bli solgt med hytten. Dette er av type Viknes 880 som har kun gått 900 timer på sjø, og er perfekt for lange turer til sjøs eller fisketurer med plass til flere personer.

Det er opparbeidet trappetrinn fra hytten ned til naustet for enkel adkomst.

Det er opparbeidet platting rundt hele hytten med trinn ned til hage. Her er det godt med boltreplass!

Det er laget til skinner ved naust for enkel sjøsetting av båten. Ta kontakt med megler for mer informasjon og pris ved kjøp av båt.

Eiendommen har en stor tomt på 2,1 dekar som er pent opparbeidet.

Anneks som ble oppført i 1991. Her er det et romslig soverom, baderom og vaskerom.

BILDEGALLERI

Eiendomsmeglere

Ole Jonny Klopstad Holsen

Eiendomsmeglerfullmektig

E: ole@wmegling.no

M: 41522029

NYTTIG INFORMASJON

Kort om eiendommen

Velkommen til Nordre Vågane 52! Her har du muligheten til å få deg en trivelig hytte ved Vilnesfjorden som kan by på deilige feriedager i behagelige og rolige omgivelser. Hytten ble tatt i bruk i 1981 og ble påbygd med anneks i 1999. Hytten innehar 2 soverom med hems samt et romslig soverom i anneks - med andre ord er det godt med soveplass til familie og gjester.

Tilhørende hytten får du naust med båtplass. Det er også laget til skinner ved naust for enkel sjøsetting av båt. Hytten ønskes også solgt med alt inventar.

Ta kontakt med megler for mer informasjon og pris.

Eiendommen

Adresse

Nordre Vågane 52
6967 HELLEVIK I FJALER

Eiendomsbetegnelse

Kommune: FJALER
Gnr. 24
Bnr. 78

Eierform

Selveier

Areal og innhold

Da det ikke foreligger takst på eiendommen med oppmålinger er arealene hentet i fra matrikkelen og kommunen:

Hytten: 34 kvm BRA / 26 kvm P-rom
Anneks: 20 kvm BRA

Byggeår

1981

Standard

Selger har ikke valgt å benytte takst, derfor foreligger det ikke byggteknisk beskrivelse av boligen. Megler har utført en enkel, visuell gjennomgang av eiendommen og oppfordrer interesserte til å undersøke eiendommen grundigere.
Naustet til eiendommen er godkjent i fra kommunen sin side, men det foreligger ingen privatrettslig avtale med grunneiger. For meir informasjon kontakt megler.

Hytten har furugulv og trepanel på vegger og i himling og hytten inneholder 2 soverom, gang, stue og kjøkken i åpen løsning og en bod. I tillegg er det trappeoppgang til hems for ekstra soveplass. I stuen er det god plass til både sitte- og spisegruppe. På kjøkkenet er det skap- og benkeplass og stekeovn med kokeplate. Kjøleskap er plassert i boligens bod. Boligen er preget av en god takhøyde og en smartplanløsning som gjør at den virker romslig og luftig. Møbler og inventar følger med i handelen, så her kan du flytte rett inn. Sikringsskapet til hytten er plassert i boden ved inngangspartiet, dette er av en eldre type med skrusikringer.

Fra stuen har du utgang til en romslig terrasse som går rundt hele hytten, perfekt for å nyte solforholdene hele dagen. Fra terrassen har du flott fjordutsikt mot Vilnesfjorden og god plass til å innrede med utemøbler.

Eiendommen har også et anneks som ble tatt i bruk i 1991. Denne består av et romslig soverom, baderom, et praktisk vaskerom og bod for ekstra lagringsplass. Møbler og inventar i annekset følger med i handelen.
Badet har nedfelt varme i gulvet pålagt belegg og trepanel på vegger og i himling. Rommet inneholder toalett i form av snurredass og servant.
Vaskerommet er veldig stort og praktisk for å tørke klær og sko. Rommet har nedfelt varme i gulv pålagt belegg og trepanel på vegger og i himling. Rommet inneholder dusjkabinett, servant og opplegg for vaskemaskin.
Sikringsskapet til annekset er plassert på soverom, dette har installert automatsikringer.

Fra tunet kommer du ned til eiendommens naust via trapp for enkel adkomst. Naustet er av god størrelse med plass til båten som står der i dag. Ved sjøen får du med båtplass og brygge. Det er laget til skinner fra naustet ned til sjø for enkel sjøsetting og transportering av båt. Inventar som står i naustet følger med i handelen, samt en jolle som står utenfor.

Eiendommen er på 2,1 dekar som er pent opparbeidet av nåværende eier.

Tomt

Eiet tomt. Pga eiendommens størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon.

Naustet til eiendommen er godkjent i fra kommunen sin side, men det foreligger ingen privatrettslig avtale med grunneiger. For meir informasjon kontakt megler.

Det er en forutsetning for avtalen av egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand

Tomtetype

Eiet

Tomteareal

2 100 kvm

Byggemåte

Selger har ikke valgt å benytte takst, derfor foreligger det ikke byggteknisk beskrivelse av boligen. Megler har rådet selger til å ta takst.

Megler gjør ellers oppmerksom på kjøper sin undersøkelsesplikt med hjemmel i avhendingsloven.

Adgang til utleie

Boligen kan i sin helhet leies ut til fritidsformål.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerke

G - Oransje
Energimerking er utført av selger og er estimert fra www.energimerking.no. Avvik kan forekomme.

Diverse

Det betales en årlig sum på kr. 750,- for vedlikehold av første del felles vei til hyttefeltet.
Må påbereknes ett lass med grus for siste del av vegen kvart tredje år.
Kantklipping blir tatt på dugnad.
Blir vurdert om brøyting skal innføres på vintertid.
Naustet til eiendommen er godkjent i fra kommunen sin side, men det foreligger ingen privatrettslig avtale med grunneiger. For meir informasjon kontakt megler.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Området

Beliggenhet

Nordre Vågane har en idyllisk og fredelig beliggenhet i Hellevik som ligger i Fjaler kommune. Området har en variert og idyllisk strandlinje mot Dalsfjorden med mange landingsplasser. Landskapet er småkupert med skogkledde åser og gårdsbruk inn i mellom. Hytten har nydelig utsikt ut mot Vilnesfjorden som kan by på gode fiskemuligheter og late dager ved sjøen. Hellevik kan også by på flotte turterreng som passer både til sykling og til fots. For den daglige innhandlingen er det kort avstand til Nærbutikken Hellevik, som også kan kjøre varene hjem til deg. Du kan også ta båten over til Askvoll eller Dale, eller ta ferje fra Fure til Askvoll. Fra Nordre Vågane er det ca 28 km til Dale og ca. 25 km til Hyllestad med bil.

Adkomst

Hellevik ligger ved riksvei 609 med veiskille til Våge. Her kommer du både fra vest, sør og øst. Det blir skiltet med W Eiendomsmegling ved fellesvisning.

Parkering

Parkering på felles tun for hyttefeltet.

Økonomi

Prisantydning

2.250.000,-

Omkostninger

56 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum 2 250 000,-))
525,- (Tinglysingsgebyr skjøte)
525,- (Tinglysingsgebyr pantedokument)
172,- (Panteattest)

Totalpris inkl omk

2.307.472,-

FORMUESVERDI

Formuesverdi sekundær 138.380,- pr. 2017

Info formuesverdi

For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette aveier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt og renovasjon og faktureres kvartalsvis. Oppgitt sum er årlig sum.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt 1.760,- pr 2019

Info eiendomsskatt

Eiendomsskatt faktureres sammen med de kommunale avgiftene.

Offentlige forhold

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

31.08.1978 - Dokumentnr: 4912 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:1429 Gnr:24 Bnr:1


Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest fra opprinnelig byggeår.

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse ifølge Fjaler kommune.

Vei, vann og avløp

Offentlig til privat vei. Hytten er tilknyttet privat vannanlegg via pumpehus som er felles for hyttefeltet. Hytten er ikke tilknyttet avløp.

Konsesjon

Pga eiendommens størrelse kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon.

Det er en forutsetning for avtalen av egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.

Øvrige kjøpsforhold

Betalingsvilkår

Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

Overtagelse

Overtakelse etter avtale. Spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning.

Budgivning

Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.

Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS.

Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn.
Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Kontakt megler for avklaring dersom en skulle ha spørsmål til dette.
I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er opplyst eller særskilt avtalt for kjøpet.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen fra overtakelse og de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Kontakt megler eller gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Meglers vederlag

Meglers vederlag er avtalt til:
Markedsføring: 12 900,-
Tilrettelegging: 7 500,-
Oppgjør: 3 990,-

Oppdragsnummer

2011619

Megler

Ansvarlig megler

Pål Anders Kårstad
Eiendomsmegler MNEF
Tlf: 99233855
Epost: paal@wmegling.no

Meglerforetak

W Eiendomsmegling AS
Kokstadflaten 35
5257 KOKSTAD
Org.nr. 921 782 063

VEDLEGG

Ole Jonny Klopstad Holsen

Eiendomsmeglerfullmektig

E: ole@wmegling.no

M: 41522029
Siste generert: 13.09.2019 kl 00:53

Hvilken kalender bruker du?

Velg din foretrukne kalender: