Sjelden mulighet | Rålekker og nyere enebolig med utleiedel og storslått panoramautsikt

W Eiendomsmegling presenterer Ulltangebakkane 51. Din nye bolig.

SOLGT
Prisantydning:

6.240.000,-

Totalpris:

6.227.222,-

P-rom/BRA:

236/255 m2

Soverom:

6

Byggeår:

2017

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Selveier

Tomteareal:

1400

Tomtetype:

Eiet

W Eiendomsmegling ved Ole Jonny Klopstad Holsen og Renate Ripe Johnsen har gleden av å presentere Ulltangebakkane 51

Visninger:

Det er ikke satt opp tidspunkt for fellesvisninger. Kontakt megler for privatvisning.

Ulltangebakkane 51

W Eiendomsmegling har gleden av å presentere Ulltangebakkane 51.


Denne særdeles innholdsrike eneboligen ligger i rolige og barnevennlige omgivelser på Ulltang med kort avstand til sentrum. Særpreget til boligen er den generøse takhøyden og de gjennomgående store vindusflatene som byr på spektakulær utsikt. Eneboligen er lys og innbydende og ligger solrikt til på stor tomt.Boligen er meget romslig og familievennlig med sine 6 soverom og tre bad fordelt over tre plan. Eiendommen har i tillegg en godkjent utleiedel i underetasjen, carport med to biloppstillingsplasser og en stor veranda på ca. 64 kvm.Boligen har kun fått TG1 fra takstmann.Ta kontakt med megler for privatvisning!

Det første du vil legge merke til i boligen er de store vindusflatene som går fra gulv til tak. Her kan du nyte spektakulær utsikt utover fjord og fjell.

Fra loftstuen kommer du godt opp i høyden og får en fantastisk panoramautsikt - her ligger alt til rette for å senke skuldrene og bare nyte.

Kjøkkenet er av lekker utførelse med slette fronter. Den praktiske kjøkkenøyen utgjør et naturlig samlingspunkt for mat og hygge.

Badet i 2. etasje er av svært delikat og romslig utførelse.

Boligen kan by på hele 6 soverom og passer perfekt for en stor familie. Hovedsoverommet har i tillegg to walk-in garderober.

Fra stuen er det utgang til en stor veranda på 64 kvm der du kan nyte den gjennomgående flotte utsikten. Her er det god plass til å invitere over familie og venner og nyte de gode solforholdene året rundt.

BILDEGALLERI

Eiendomsmeglere

Ole Jonny Klopstad Holsen

Eiendomsmeglerfullmektig

E: ole@wmegling.no

M: 41522029

Renate Ripe Johnsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

E: renate@wmegling.no

M: 47330484

NYTTIG INFORMASJON

Kort om eiendommen

W Eiendomsmegling har gleden av å presentere Ulltangebakkane 51.


Denne særdeles innholdsrike eneboligen ligger i rolige og barnevennlige omgivelser på Ulltang med kort avstand til sentrum. Særpreget til boligen er den generøse takhøyden og de gjennomgående store vindusflatene som byr på spektakulær utsikt. Eneboligen er lys og innbydende og ligger solrikt til på stor tomt.Boligen er meget romslig og familievennlig med sine 6 soverom og tre bad fordelt over tre plan. Eiendommen har i tillegg en godkjent utleiedel i underetasjen, carport med to biloppstillingsplasser og en stor veranda på ca. 64 kvm.Boligen har kun fått TG1 fra takstmann.Ta kontakt med megler for privatvisning!

Eiendommen

Adresse

Ulltangebakkane 51
6815 FØRDE

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Sunnfjord
Gnr. 65
Bnr. 88

Eierform

Selveier

Areal og innhold

Areal og fordeling pr etasje
U.etg: 85 kvm BRA / 66 kvm P-rom
1.etg: 97 kvm BRA / 97 kvm P-rom
2.etg: 73 kvm BRA / 73 kvm P-rom

Leiligheten går over 3 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
U.etg: Bad/vaskerom (8,2 kvm), soverom (8,1 kvm), soverom (10,3 kvm), gang (6,8 kvm), kjøkken/stue (29,2 kvm).
1.etg: Bad (6 kvm), vaskerom (8,6 kvm), soverom (10,2 kvm), hall/trapp (16,3 kvm), kjøkken/stue (51,2 kvm).
2.etg: Bad (9,9 kvm), soverom (12,4 kvm), soverom (10,7 kvm), soverom (10,7 kvm), gang (5,6 kvm), loftstue (15 kvm).

I tillegg medfølger tre stk innvendig boder, samt tre boder i øverste etasje som ikke har målbart areal og en carport på ca. 54 kvm med to biloppstillingsplasser.

Byggeår

2017

Standard

Velkommen inn til Ulltangebakkane 51 - en spennende enebolig over tre plan med en funksjonell planløsning.

Vi starter i 1. etasje. Her kommer du inn i en romslig gang på 16,3 kvm med rikelig med plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Gulvet i gangen er flislagt med varmekabler som gjør det behagelig og lunt å komme hjem. Overflatene i boligen er lyse og tidsriktige med gjennomgående malte, slette overflater på vegg og et lekkert laminatgulv.

Fra gangen har du inngang til etasjens bad som er av delikat og romslig utførelse, med innredning fra Linn med slette fronter. Gulvet er flislagt med varmekabler og på vegg er det baderomsplater med flismønster. Baderomsinnredningen består av vegghengt toalett fra Villeroy & Boch, benkeskap med servant og speilskap fra Linn og dusjhjørne med glassdører. Dusjhjørnet har i tillegg waterfall takdusj som gir en behagelig og ekslusiv spafølelse. På badet er også fordelerskapet til rør rør systemet plassert. Ved siden av badet er det et romslig vaskerom med egen utgang, som er svært praktisk og beleilig i en hektisk hverdag. Her er det belegg på gulv og baderomsplater på vegg. Rommet byr på godt med skap- og benkeplass og har i tillegg en skittentøysjakt som fører enkelt ned klær fra etasjen over. I samme etasje finner du også ett av boligens seks soverom.

Videre inn kommer du til boligens stue og kjøkken som ligger i åpen løsning, men som samtidig ligger skjermet fra hverandre. Her er det rikelig med boltreplass da rommet har et bruksareal på hele 51,2 kvm. Det første du vil legge merke til er de store vindusflatene som går fra gulv til tak som er gjennomgående for hele boligen. Her kan du nyte spektakulær utsikt utover fjord og fjell og samtidig ligge skjermet for innsyn. Sammen med den høye himlingen utgjør dette en luftig og god romfølelse.

Kjøkkenet er av lekker utførelse fra IKEA med slette fronter og laminat benkeplate. Hvitevarene består av integrert stekeovn , oppvaskemaskin og mikrobølgeovn samt et stort, frittstående kjøleskap med frysedel, kaldtvannsdispenser, isdispenser og kullsyrevann. Kjøleskapet kan følge med i handelen etter avtale. På kjøkkenet er det også innredet en praktisk kjøkkenøy som utgjør et naturlig samlingspunkt for mat og hygge.

Fra stuen er det utgang til en stor veranda på 64 kvm der du kan nyte den gjennomgående flotte utsikten. Her er det god plass til å invitere over familie og venner og nyte de gode solforholdene året rundt.

Vi beveger oss opp i boligens 2. etasje via en gjennomført eiketrapp med innglasset rekkverk. Her kommer du til tre romslige soverom, ett bad, gang og loftstue. Fra loftstuen kommer du godt opp i høyden og får en fantastisk panoramutsikt - her ligger alt til rette for å senke skuldrene og bare nyte. Det er ekstra høyde under himling og hele rommet er utført listefritt for en moderne og ren finish. De store vindusflatene er også gjennomgående for alle rommene og slipper inn mye naturlig lys. Hovedsoverommet har også to praktiske walk-in garderober.

Badet i etasjen har flislagt gulv med varmekabler og baderomsplater med flismønster på bad. Som badet i 1. etasje er dette også en i svært smakfull og romslig utførelse. Baderomsinnredningen er fra Villeroy & Boch med slette fronter. Badet er utstyrt med benkeskap med servant, skapinnredning, dusjhjørne med glassdør og vegghengt toalett. Det er også montert en praktisk skittentøy-sjakt som fører klær direkte ned til vaskerom. Badet er også klargjort med vanntilførsel for montering av badekar dersom man ønsker det.

Boligens underetasje inneholder bad/vaskerom, to soverom, gang, bod og stue som ligger i åpen løsning med kjøkkenet. Denne etasjen er også godkjent som utleieleilighet, som er perfekt om man ikke behøver alle etasjene selv eller for ekstra inntekt. Etasjen er romslig og har de gjennomgående lyse overflatene som resten av boligen. Badet fungerer også som vaskerom og har innredning som består av vegghengt toalett, benkeskap med servant, speilskap og dusjhjørne. Her er også fordelerskapet for rør i rør systemet plassert. Soverommet har god plass til dobbeltseng og innehar i tillegg en bod som kan brukes som en praktisk walk-in garderobe.

Kjøkkenet er fra Ikea med slette fronter og laminat benkeplate i flott utførelse. Alle hvitevarene er integrert og består av kjøleskap med frysedel, stekeovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Fra kjøkkenet er det utgang til platting som fører ut til eiendommens hage.

Tilhørende leiligheten er en dobbel carport med to biloppstillingsplasser samt det er plass til flere biler på eiendommens tun. Carporten er også oppført med ekstra høgde, bredde og dybde så det er mulighet for lagring av campingbil- og vogn. Det er også lagt opp rør for installasjon av elbil-lader i carport samt det er klargjort for dette i sikringsskap.

Tomt

Eiet tomt. Tomten er lett skrående og er opparbeidet med plen, blomsterbed og prydbusker. Det er forstøtningmurer av naturstein, betongstein og plasstøpt betongkonstruksjoner. Tunet er oppgruset og det er belegningstein i inngangsparti til sokkelleiligheit. Uteområdet på tomten er ikke ferdig opparbeidet. Det er fin utsikt fra tomten og gode solforhold.

Tomtetype

Eiet

Tomteareal

1 400 kvm

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Geir-Jonny Folkestad:

Grunn og fundamenter:
Fundament av betong og ringmur av isolert betongelement fra Sundolitt. Plasstøpt betongkonstruksjoner mot terreng som er isolert på utside og innside.

Yttervegger:
Yttervegger er oppført som 8’’ isolert bindingsverk/trekonstruksjoner.

Takkonstruksjoner:
Taktekking av Monier Zanda Minster betongtakstein.

Gulvsystemer:
Etasjeskille av tre/bjelkelag.

Tilstandsgraden definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.

Tilstandsgrad 1: Ingen vesentlige avvik.
TIlstandsgrad 2: Vesentlige avvik.
Tilstandsgrad 3: Store eller alvorlige avvik.

Tilstandrapporten inneholder kun TG1.

For utfyllende informasjon om boligens tilstand se tilstandsrapport som er vedlagt salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Boligen kan i sin helhet eller delvis leies ut til boligformål.
Boligen er registrert med utleiedel i underetasjen og har et pågående leieforhold.
Utleiedelen er per i dag utleid for 9 500,- kr. i måneden.

Oppvarming

I hoveddel er det varmekabler i gang, bad og vaskerom, vedfyring og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. I utleiedel er det varmekabler i gang, bad/vaskerom og balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerke

B - Oransje
Energimerking er utført av selger og er estimert fra www.energimerking.no. Avvik kan forekomme.

Diverse

- Det er innlagt fiber i boligen.
- Tomten er nylig justert, se vedlagt kartskisse. Ny størrelse er 1400 kvm.
- Det er installert brann- og innbruddsalarm med videoovervåkning der det er mulighet for å knytte abonnement.
- Det er tilknyttet to adresser på eiendommen som gjør det mulig å ha egen adresse på utleieleiligheten.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Det er ikke utført radonmåling på eiendommen med det er lagt ned radonsperre ved oppføring av boligen.

Området

Beliggenhet

Ulltang er et veletablert og barnevennlig boligfelt i kort avstand fra sentrum. Like i nærheten er det ballbinge og lekeplass samt en hestegård for de som vil se på dyrene. Området har også flotte turområder som Ulltangstøylen som ligger like ovenfor feltet. Her kan man gå videre til Fureviksnipa og Fauskevarden som er en fin tur for store og små. For fart og spenning kan man ta turen innom Kråkenesmarka for motorsportaktiviteter, og på vinterstid ligger alpinanlegget Blomlia i kort avstand fra boligen. Det er ca. 5,3 km til sentrum for det man trenger i hverdagen som skole, barnehage, serveringssteder og butikker. Fra boligfeltet går det også skolebuss til og fra Ulltang.

Parkering

Parkering i dobbel carport eller på eiendommens tun. Det er lagt opp rør for installasjon av elbil-lader i carport samt det er klargjort for dette i sikringsskap.

Økonomi

Prisantydning

6.240.000,-

Omkostninger

156 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum 6 240 000,-))
525,- (Tinglysingsgebyr skjøte)
525,- (Tinglysingsgebyr pantedokument)
172,- (Panteattest)

Totalpris inkl omk

6.227.222,-

FORMUESVERDI

Formuesverdi primær 1.438.971,- pr. 2018
Formuesverdi sekundær 5.180.296,- pr. 2018

Info formuesverdi

For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette aveier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Verditakst

5.900.000,-

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter inkluderer renovasjon, feiing og branntilsyn og eiendomsskatt.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt 6.348,- pr 2019

Info eiendomsskatt

Eiendomsskatt er inkludert i de opplyste kommunale avgiftene.

Forsikringsselskap

Sparebank 1

Polisenummer

16771225

Offentlige forhold

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

23.12.2015 - Dokumentnr: 1206363 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:1432 Gnr:65 Bnr:1


Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

Megler har tilskrevet Førde kommune og fått opplyst følgende:

Det foreligger ferdigattest vedrørende bolig og carport datert 05.09.2017
Det foreligger ferdigattest vedrørende terrengendring og oppføring av murar datert 03.03.2020.

Det kan likevel være utført søknadspliktige arbeider på eiendommen som ikke er omsøkt, og som det ikke er gitt ferdigattest for.

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig ifølge Førde kommune.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei til tomtegrensen. Eiendommen er tilknyttet privat vann og avløp.

Øvrige kjøpsforhold

Betalingsvilkår

Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

Overtagelse

Overtakelse etter avtale. Spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning.

Underetasjen er per i dag utleid. Oppsigelsestiden er på 3 måneder.

Budgivning

Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.

Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS.

Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn.
Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Kontakt megler for avklaring dersom en skulle ha spørsmål til dette.
I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er opplyst eller særskilt avtalt for kjøpet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. I forbindelse med tegning av boligselgerforsikring har selger utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som dekker utgifter forbundet med juridisk bistand, fagkyndig uttalelse og saksomkostninger. Forsikring er valgfri. Pris 10300kr.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Meglers vederlag

Meglers vederlag er avtalt til: 1% av salgssum.
Markedsføring:12 900,-
Tilrettelegging: 7 500,-
Oppgjør: 3 990,-
Visning ( Per annonserte): 2 000,-
Øvrige kostnader:

Dersom handelen ikke kommer i stand er følgende avtalt: Selger dekker påløpte utlegg.

Oppdragsnummer

2012319

Megler

Ansvarlig megler

Ben Inge Rasmussen
Eiendomsmegler MNEF
Tlf: 94782005
Epost: ben@wmegling.no

Meglerforetak

W Eiendomsmegling AS
Kokstadflaten 35
5257 KOKSTAD
Org.nr. 921 782 063

VEDLEGG

Ole Jonny Klopstad Holsen

Eiendomsmeglerfullmektig

E: ole@wmegling.no

M: 41522029

Renate Ripe Johnsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

E: renate@wmegling.no

M: 47330484
Siste generert: 11.05.2020 kl 17:24

Hvilken kalender bruker du?

Velg din foretrukne kalender: