HJELLBREKKEFELTET | Lekker 3(4)- romsleilighet fra 2018 - gode sol- og utsiktsforhold - carport - må sees!

W Eiendomsmegling presenterer Furehogen 34. Din nye bolig.

SOLGT
Prisantydning:

2.600.000,-

Totalpris:

2.723.350,-

P-rom/BRA:

78/82 m2

Soverom:

2

Byggeår:

2018

Boligtype:

Eierseksjon

Eierform:

Eierseksjon

Etasje:

1

Felleskostnader:

500,-

W Eiendomsmegling har gleden av å presentere Furehogen 34. Din nye bolig.

Furehogen 34

W Eiendomsmegling har gleden av å presentere Furehogen 34 - en tiltalende leilighet med et tidsriktig og moderne utrykk. Boligen var ny i 2018 og er vesentlig oppgradert fra original leveranse. Med sin gjennomgående gode standard og smarte planløsning er dette en bolig det vil bli enkelt å trives i. Perfekt for førstegangskjøpere!

 • 2 soverom som enkelt kan omgjøres til 3
 • Nybygg-garanti
 • Lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH
 • Romslig bad i delikat utførelse
 • Praktisk og god planløsning
 • Gode materialvalg
 • Nærhet til skole, barnehage og søndagsåpen butikk
 • Skjermet og rolig beliggenhet
 • Eksklusiv bruksrett til carport
 • 20 minutts kjøring til Førde
 • Velkommen til en hyggelig visning!

Kjøkkenet er vesentlig oppgradert fra original leveranse med innredning fra kvalitetsleverandøren HTH.

Pent vinylgulv er gjennomgående for leiligheten.

Det ene soverommet har inngang til en praktisk walk-in garderobe.

Badet er av delikat og romslig utførelse med flislagt gulv og innredning fra HTH.

Romslig platting på ca. 30 kvm. På solrike dager utgjør dette en fin forlengelse av stuen.

Når man ankommer eiendommen kan man enkelt parkere på eiendommens tun og i carport med en biloppstillingsplass.

Utsikt fra egen platting. Er man glad i skog og mark har du kommet til riktig plass - nærområdet kan friste med et bredt utvalg av fjell- og skogsturer.

BILDEGALLERI

Eiendomsmeglere

Ole Jonny Klopstad Holsen

Eiendomsmeglerfullmektig

E: ole@wmegling.no

M: 41522029

NYTTIG INFORMASJON

Kort om eiendommen

W Eiendomsmegling har gleden av å presentere Furehogen 34 - en tiltalende leilighet med et tidsriktig og moderne utrykk. Boligen var ny i 2018 og er vesentlig oppgradert fra original leveranse. Med sin gjennomgående gode standard og smarte planløsning er dette en bolig det vil bli enkelt å trives i. Perfekt for førstegangskjøpere!
 • 2 soverom som enkelt kan omgjøres til 3
 • Nybygg-garanti
 • Lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH
 • Romslig bad i delikat utførelse
 • Praktisk og god planløsning
 • Gode materialvalg
 • Nærhet til skole, barnehage og søndagsåpen butikk
 • Skjermet og rolig beliggenhet
 • Eksklusiv bruksrett til carport
 • 20 minutts kjøring til Førde
 • Velkommen til en hyggelig visning!

Eiendommen

Adresse

Furehogen 34
6847 VASSENDEN

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Sunnfjord
Gnr. 356
Bnr. 164
Snr. 8

Eierform

Eierseksjon

Areal og innhold

Areal og fordeling pr etasje
1.etg: 82 kvm BRA / 78 kvm P-rom


Leiligheten går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg: entré, stue/kjøkken, bad/vaskerom, omkledningsrom, gang og 2 soverom.

I tillegg medfølger en innvendig bod på ca. 4 kvm og en sportsbod på ca. 5 kvm samt 1 stk fast parkeringsplass i carport.

Byggeår

2018

Standard

Tiltalende og gjennomført leilighet med fin beliggenhet i Hjellebrekkefeltet. Boligen er innbydende og moderne med gode materialvalg.

Når man ankommer eiendommen kan man enkelt parkere på eiendommens tun og i carport med en biloppstillingsplass. Ved carporten er det også tilhørende sportsbod på ca. 5 kvm. Over sameiets carportanlegg er det etablert en felles takterrasse, som er ypperlig for grilling og uteaktiviteter. Eiendommen ligger sørvendt med gode solforhold hele året. Om sommeren har man sol til ca. kl 21.00.

I leilighetens entré er det nok av plass til å sette fra seg sko og henge av seg yttertøy. Det er gjennomgående varmekabler i alle gulv utenom bod som gjør det lunt og behagelig å komme inn. Boligens varmekilder består av varmekabler og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. På gulv er det lagt et pent, slitesterkt klikkvinylgulv og på vegg er det malte overflater på underlag av tapet. I himlingen er det malte trefiberplater.

Stue og kjøkken ligger i åpen løsning som gir en god romfølelse. De generøse vindusflatene i stuen gir godt med naturlig lysinnslipp som sammen med den åpne løsningen skaper en lys og luftig atmosfære i rommet. Herfra er det fin utsikt ut mot nabolaget og man ligger samtidig skjermet til uten innsyn. Fra stuen er det utgang til en romslig terrasse på ca. 30 kvm med god plass til å innrede med utemøbler og nyte de gode solforholdene.

Kjøkkenet er vesentlig oppgradert fra original leveranse med innredning fra kvalitetsleverandøren HTH. Alle hvitevarer er integrert og består av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. I underkant av av overskapene er det led-belysning, og på veggen ved benkeplaten er det lagt glassplater. I benkeplaten er det integrert stikkontakt. Ventilatoren er fra Faber.

Badet er av delikat og romslig utførelse med flislagt gulv og dusjsone, plater på vegg og spotter i himling. Det er montert skyvedører med speil som praktisk skjuler fordelerskapet til rør-i-rør, varmtvannstank og vaskemaskin. Innredningen er fra HTH og består av servant i underskap, høyskap, speil med integrert lys, vegghengt toalett, dusjhjørne med foldevegger og stål skyllekar.

Leiligheten har opprinnelig tre soverom der det ene rommet har blitt gjort om til walk-in garderobe. Ved behov kan rommet enkelt gjøres om til et godkjent soverom ved å sette inn dør i vegg som var i opprinnelig plantegning.

Velkommen til visning!

Tomt

Sameiet ligger i sørvendt skrått terreng og har enkel adkomst fra kommunal vei. Tomten er opparbeidet med gruslagt tun og parkeringsplass. Over deler av carportanlegget er det bygd felles veranda med et samlet areal på ca 62 kvm.

Tomtetype

Eiet

Tomteareal

2 068 kvm

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er hentet fra verdi- og lånetakst utført av takstmann Trond Gjesdal:

Grunn og fundamenter:
Grunnmuren er av betong. Isolert betongplate på mark i underetasjen.

Yttervegger:
Ytterveggene er oppført i isolert bindingsverk med bordkledning av trepanel og mindre felt med fasadeplater.

Takkonstruksjoner:
Takkonstruksjonen er oppført som pulttak med taktekking av folie.

Gulvsystemer:
Etasjeskille mellom seksjonene er oppført i isolert trebjelkelag.

For mer informasjon se verdi- og lånetakst som er vedlagt salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Seksjonseier kan som hovedregel fritt leie ut sin egen seksjon. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret kan kun nekte godkjenning dersom det foreligger en saklig grunn.

Oppvarming

Varmekabler i alle gulv utenom bod og balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerke

B - Rød

Diverse

- Fiber er installert.
- Selger opplyser om at det skal legges duk og beplantninger i skråningen nedenfor langs bygget. Dette vil ikke medføre noen økning i fellesutgiftene til ny eier.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Området

Beliggenhet

Furehogen 34 ligger fint til i et etablert boligområde i Hjellbrekkefeltet i Jølster. Leiligheten har en sørvendt beliggenhet med gode sol- og utsiktsforhold.

Det er kort vei til ulike fasiliteter og servicetilbud som søndagsåpen dagligvarebutikk, skisenter, golfanlegg og treningssenter. I tillegg finner man skole og barnehage i nærheten. For ytterligere servicetilbud er det kun en kort kjøretur på ca 20 minutter til Førde.

Er man glad i skog og mark har du kommet til riktig plass - nærområdet kan friste med et bredt utvalg av fjell- og skogsturer. Populære turer som Eikåsnipa, Hjellebrekkstøylen, Flugestøylen, Storetrevarden, Gravsfjellet og Tindefjellet ligger i alle i nærheten av boligen. Ønsker man å utføre treningen innendørs er det kun noen minutters gange til Jølster Treningssenter.

Parkering

Fast parkering i carport med en biloppstillingsplass. Det er også tilrettelagt for gjesteparkering med plass til ca 7-8 biler.

Bebyggelse

Leiligheten er del av korsdelt firemannsbolig. I sameiet er det totalt to firemannsboliger i tillegg til carporter og uteboder. Bebyggelsen i området består av eneboliger, tomannsboliger og firemannsboliger.

Økonomi

Prisantydning

2.600.000,-

Omkostninger

65 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum 2 600 000,-))
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
200,- (Attestgebyr)
7.100,- (Boligkjøperforsikring Søderberg & Partners (valgfritt))

Totalpris inkl omk

2.723.350,-

Info formuesverdi

Det foreligger ikke formuesverdi på eiendommen, jf. Skatteetaten.

Verditakst

2.550.000,-

Kommunale avgifter

Kr. 10 248,- per år. Kommunale avgifter inkluderer eiendomsskatt, vann, avløp, renovasjon, branntilsyn og feiing.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter har 4 terminer per år.

Felleskostnader

500,-

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnadene inkluderer felles byggforsikring og avsetning til vedlikehold.

Info om fellesgjeld

Sameiet har ikke gjeld.

Regnskap

Sameiet består kun av 8 enheter og er ikke videre organisert. Det foreligger ikke årsregnskap, vedtekter, husordensregler eller lignende. Megler kan derfor ikke gi ytterligere informasjon om dette.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt 140,- pr 2019

Info eiendomsskatt

Eiendomsskatt faktureres sammen med de kommunal avgiftene. Fra 01.01.2020 blir Jølster kommune til Sunnfjord kommune og man må påregne endringer i eiendomsskatten.

Om Sameiet

Forkjøpsrett

Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Styregodkjennelse

Det kreves ikke styregodkjennelse for å overta boligen.

Sameiets forsikringsselskap

Gjensidige

Polisenummer felles forsikring

78818766

Offentlige forhold

Tinglyste heftelser og rettigheter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. I vedtektene kan det fastsettes en mer omfattende panterett for krav mot seksjonseierne enn legalpanteretten. Slik beslutning krever at de seksjonseierne det gjelder, har sluttet seg til.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoverføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten.

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

13.07.2016 - Dokumentnr: 640404 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Jølster Eigedomsselskap AS
Org.nr: 962 000 096
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Overført fra: Knr:1431 Gnr:56 Bnr:164
Gjelder denne registerenheten med flere


29.08.2016 - Dokumentnr: 776462 - Urådighet
Rettighetshaver: Eigedomsmekling Sogn Og Fjordane AS
Org.nr: 929 014 642
Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Overført fra: Knr:1431 Gnr:56 Bnr:164
Gjelder denne registerenheten med flere

14.07.2017 - Dokumentnr: 772123 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 8
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1/8Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

Megler har tilskrevet Jølster kommune og fått opplyst følgende:

Det foreligger midlertidig brukstillatelse vedrørende firemannsbolig datert 12.02.2018.

I følge Jølster kommune er grunnen til at det ikke er utstedt ferdigattest mangler ved opparbeiding av uteområdet.

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig, iht. reguleringsplan Hjellbrekke 2, datert 04.05.2011.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei samt offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Eiendommen ligger foreløbig til privat vei som kommunen skal overta etter hvert. Vei og uteområde skal opparbeides i tråd med vedtatt plan før kommunen overtar.

Øvrige kjøpsforhold

Betalingsvilkår

Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

Overtagelse

Overtakelse etter avtale. Spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning.

Budgivning

Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.

Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS.

Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn.
Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Kontakt megler for avklaring dersom en skulle ha spørsmål til dette.
I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er opplyst eller særskilt avtalt for kjøpet.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen fra overtakelse og de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Kontakt megler eller gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Meglers vederlag

Meglers vederlag er avtalt til:
1,8% provisjon av salgssum
Markedsføring: 12 900,-
Tilrettelegging: 9 900,-
Oppgjør: 3 990,-
Visning: 2 000,-

Oppdragsnummer

2016619

Megler

Ansvarlig megler

Pål Anders Kårstad
Eiendomsmegler MNEF
Tlf: 99233855
Epost: paal@wmegling.no

Meglerforetak

W Eiendomsmegling AS
Kokstadflaten 35
5257 KOKSTAD
Org.nr. 921 782 063

VEDLEGG

Ole Jonny Klopstad Holsen

Eiendomsmeglerfullmektig

E: ole@wmegling.no

M: 41522029
Siste generert: 19.02.2020 kl 13:28

Hvilken kalender bruker du?

Velg din foretrukne kalender: