SJØTUNET | Moderne og lekker 3 roms leilighet med flott beliggenhet, 78 kvm sydvendt terrasse og sol året rundt!

W Eiendomsmegling presenterer Sjøtunet 2B. Din nye bolig.

SOLGT
Prisantydning:

2.890.000,-

Totalpris:

2.970.604,-

P-rom/BRA:

70/76 m2

Soverom:

2

Byggeår:

2017

Boligtype:

Tomannsbolig

Eierform:

Selveier

Tomteareal:

774.6

Tomtetype:

Eiet

Velkommen til Sjøtunet 2B - Presentert av W Eiendomsmegling, ved Petter Solvang.

Sjøtunet 2B

W Eiendomsmegling har gleden av å presentere Sjøtunet 2B - en innbydende vertikaldelt tomannsbolig med høy standard, upåklagelig beliggenhet og fenomenale solforhold! Leiligheten fremstår varm og lun, med et tidsriktig og moderne utrykk. Dette er en ypperlig bolig for pensjonisttilværelse, sjelero og livsnytelse, men kan vel så gjerne være drømmeboligen for nyetablering og stiftelse av familie.

- 78,6 kvm sydvendt terrasse
- Gode solforhold året rundt
- Praktisk og god planløsning
- Åpen løsning mellom stue og kjøkken
- Lekkert kvalitetskjøkken fra Epoq
- Delikat bad/vaskerom
- Varme i alle gulv
- Stilfull peisovn i hjertet av leiligheten
- Skjermet og rolig beliggenhet

Velkommen til en hyggelig visning!

Fra terrassen kan magiske soloppganger på sommerstid nytes til en kopp rykende fersk morgenkaffe.

Åpen løsning mellom kjøkken og stue, med peis i midten skaper en flott balanse i leiligheten.

Leiligheten er utstyrt med varmekabler i alle gulv og store vindusflater mot solrik sydvendt terrasse.

Boligens andre soverom kan fint benyttes som barnerom eller gjesterom.

Badet byr på en slående følelse av høy kvalitet og gjennomgående behaglig utformelse

Boligens master bedroom fremstår romslig og praktisk innredet

Kjøkkenet har svært godt med skap- og benkeplass og passer ypperlig for små familier, samboerpar, pensjonister eller enslige.

BILDEGALLERI

Eiendomsmeglere

Petter Solvang

Eiendomsmeglerfullmektig

E: petter@wmegling.no

M: 99243309

Ole Jonny Klopstad Holsen

Eiendomsmeglerfullmektig

E: ole@wmegling.no

M: 41522029

NYTTIG INFORMASJON

Kort om eiendommen

W Eiendomsmegling har gleden av å presentere Sjøtunet 2B - en innbydende vertikaldelt tomannsbolig med høy standard, upåklagelig beliggenhet og fenomenale solforhold! Leiligheten fremstår varm og lun, med et tidsriktig og moderne utrykk. Dette er en ypperlig bolig for pensjonisttilværelse, sjelero og livsnytelse, men kan vel så gjerne være drømmeboligen for nyetablering og stiftelse av familie.

- 78,6 kvm sydvendt terrasse
- Gode solforhold året rundt
- Praktisk og god planløsning
- Åpen løsning mellom stue og kjøkken
- Lekkert kvalitetskjøkken fra Epoq
- Delikat bad/vaskerom
- Varme i alle gulv
- Stilfull peisovn i hjertet av leiligheten
- Skjermet og rolig beliggenhet

Velkommen til en hyggelig visning!

Eiendommen

Adresse

Sjøtunet 2B
6908 FLORØ

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Kinn
Gnr. 23
Bnr. 271
Snr. 2

Eierform

Selveier

Areal og innhold

Areal og fordeling:

1.etg: 76 kvm BRA / 70 kvm P-rom

Leiligheten går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
1.etg: gang, bad med adskilt vaskerom, stue og kjøkken i åpen løsning, samt to soverom.

I tillegg medfølger 1 stk sportsbod på ca. 6 kvm.

Byggeår

2017

Standard

Velkommen til Sjøtunet 2B! - en meget innbydende vertikaldelt tomannsbolig med høy standard, upåklagelig beliggenhet og fenomenale solforhold!

Ønsker du deg en lekker og moderne leilighet med god standard, praktisk planløsning, og en utsikt som gjør hver morgen og kveld til en perfekt start eller slutt på dagen? Da er dette en bolig du er nødt til å svinge innom! Her får man umiddelbart godfølelsen fra det øyeblikk man går inn døren!
Leiligheten oser varme og hygge som en klar kontrast til store sørvendte vinduer og minusgrader utendørs i vinterhalvåret. Dette er en ypperlig bolig for sjelero, og livsnytelse, men kan vel så gjerne være boligen for et nytt liv, nyetablering eller stiftelse av familie.

Leiligheten i seg selv er svært innbydende. Gode materialvalg, gjennomført stilmessig design, samt moderne og varme fargevalg, lager i fellesskap en følelse av umiddelbar velvære og trivsel i boligen.

En lys og innbydende entré ønsker deg velkommen inn i boligen. Her er plass til oppbevaring av både klær og sko. På begge sider av gangen finnes soverom. Leilighetens master bedroom finnes på venstre side, mens gjesterom eller barnerom på høyre. Begge soverommene er av god størrelse, er behagelig malt med mørk brytningsvegg mot øvrige lyse vegger, og med fin plass til garderobe.

På vei inn mot stuen får man badet med tilhørende avstengbart vaskerom på høyre side. Badet holder høy standard og dimbare spotter i himlingen gjør det enkelt å sette stemningen til Zen- og avslapningsmodus om man ønsker det. Materialvalget, innredning og fargevalget er godt gjennomtenkt, og intensjonen bak disse valgene understøttes av følelsen man får av å være i rommet. På badet finnes store lyse fliser i gulv, flislagt mørkt dusjhjørne med svingbare glassdører, våtromsplater i stilsjargong stein/betong, vegghengt toalett samt enkel, stilren og elegant baderomsinnredning.

Stuen åpner seg videre som boligens senter og kjernepunkt. Den åpne løsningen mot kjøkkenet og den spesielt gunstige plasseringen av peisovn med innsynsmulighet fra både, kjøkken, stue og gang gir en fantastisk balanse i rommet.
Det gjennomgående konseptet med undervarmet Alloc laminatgulv og spotter i himling som følger alle rom i boligen sørger for en helhetlig og gjennomført utførelse.

Fra stuen er det utgang til en stor sydvendt terrasse på 78,6 kvm, perfekt for å nyte time på time i stekende sol. Solforholdene her er tett opp mot 100 % optimale! Her har man sol fra den står opp i øst, til stuper i fargerike solnedganger i vest.

Nok et av høydepunktene i denne boligen er det store, åpne kjøkkenet levert av Epoq. Innredningen er velvalgt, og inneholder mye skuff- og skapplass. Videre har innredning slette fronter i sort, og detaljer i integrerte hvitevarer, dobbeltkum og vinskap i stål. Den laminerte benkeplaten og de overliggende veggplatene i flismønster skaper en fin kontrast til de ellers lyse veggene. Innredningen er utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn og platetopp med overhengende sort ventilator som står i stil med resten av kjøkkenet. Vinskapet med glassfront skaper en fin brytning mot de mørke frontene. Kjøleskap og oppvaskmaskin glir sømløst inn i øvrig innredning.

Tomt

Tomannsboligen deler felles eiet tomt. Tomten ligger i ett populært og solrikt område. Fint opparbeidet uteområde med stor asfaltert biloppstillingsplass på baksiden med egen parkering og gjesteparkeringer som disponeres som felleseie med nabo.

Tomtetype

Eiet

Tomteareal

775 kvm

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er hentet fra eierskifterapport utført av takstmann Kristian Sundal:

Grunn og fundamenter: Fundament er ikke vurdert da det ligger under bakkenivå. På befaringen ble gulvet kontrollert med
laser og det ble ikke registrert noen setninger i bygning. På bakgrunn av dette vurderes grunnforholdene til å
være stabile. Støping av gulv og ringmurer er utført av Florø mur og betong.

Yttervegger: Yttervegger over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner. 200mm reisverk med isolasjon. Utvendig består veggene av liggende kledning.
Det ble ikke registrert svikt i konstruksjonen eller tegn til sopp- og råteskader.

Takkonstruksjoner: Takkonstruksjonen er av pre-frabrikkerte W-takstoler. Taket er tekket med Zanda rustikk betongstein utvendig. Under finner du lekter, rekter, Nortett undertaksbelegg og huntonittplater.
Det ble det ikke registrert noen form for nedbøyinger eller avvik.

For utfyllende informasjon om boligens tilstand se tilstandsrapport som er vedlagt salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Oppvarming

Varmekabler i alle rom, (med unntak av i sportsboden), peisovn i stue fra Nordpeis, samt veggmontert panelovn på kjøkkenet.

Energimerke

C - Oransje
Energimerking er utført av selger og er estimert fra www.energimerking.no. Avvik kan forekomme.

Diverse

Det informeres om at selger i stor grad har innredet boligen innvendig selv, med unntak av rørlegger og elektrikerarbeid. Til dette har det blitt benyttet respektive fagfolk. Det nevnes videre at selger har fagbrev og jobber fast for tømrerfirma. Som tilleggsinfo kan også legges ved at det på loft er lagt sponplater i gulv, hvilket gir yttligere 16 kvm lagringsplass som ikke er regnet med i arealberegningene av boligen. Vaskemaskin samt garderobeskap i gang og på soverom følger ikke med. Tilsvarende for alt som står oppbevart i sportsboden, med unntak av sentralstøvesugeren. Den følger med salget.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Området

Beliggenhet

Boligen har en fantastisk plassering i umiddelbar nærhet til sjø, tur og bademuligheter. Sjøtunet er å anse som et relativt nytt og svært populært byggefelt, under stadig utvikling! Beliggenheten er i så måte upåklagelig! Sjøen og bademulighetene er kun et par steinkast unna og solforholdene er fenomenale! Boligen ligger godt beskyttet mot det verste av ruskevær. Området er barnevennlig, og nærmeste lekeplass er knappe 70 meter unna. Som en av de nærmeste naboene finner man også Brandsøyåsen, som kan by på flere ulike ruter og turmuligheter for de som liker seg i skog og mark. Tar man turen til Brandsøy Skule finner man både lekeplass og fotballbane. Knappe 5 minutter med bil i motsatt retning finnes Havhesten med 25 m. basseng, terapibasseng, plaskedam og sklie. Her finnes også treningsrom, spinning og vanntrening. Den ukentlige handlingen eller shopping kan gjennomføres i sentrum som kun er 7 minutter unna med bil eller tilgjengelig via bybussen.

Florø er forøvrig et naturlig eldorado for fritidsaktiviteter, både til lands og til vanns. Er du glad i naturopplevelser er Brendøya verdt å nevne, samt flere turmuligheter via Røvarhilleren og over Storåsen. For sommerlige opplevelser kan du ta turen innom Sørstrand Folkepark som har en pent opparbeidet badestrand, sitteplasser og grillmuligheter

Adkomst

Dersom du kommer østfra, følg riksvei 5 mot Florø. Ta av til venstre i første store kryss etter broen som tar deg over til Brandsøya. Denne veien heter Brandsøyvegen. Følg så Brandsøyvegen i ca. 2 km. Boligen ligger på venstre siden av vegen i et nytt byggefelt ved navn Sjøtunet, rett nedenfor byggefeltet Midttunet. Boligen er godt synlig fra Brandsøyvegen. På visningsdag vil det skiltes med W Eiendomsmegling til korrekt bolig.

Parkering

Stor asfaltert biloppstillingsplass med plass til flere biler på nordsiden av boligen. Disponeres som felleseie med den andre delen av tomannsboligen.

Bebyggelse

Boligen ligger i et forholdsvis nytt byggefelt, bestående av eneboliger, tomannsboliger og flermannsboliger.

Offentlig kommunikasjon

Boligen ligger i et område der det er god dekning med kollektivtransport gjennom Bybuss.

Barnehager og skoler

Brandsøy skule ligger 2,1 km unna, 4 minutter med bil. Torvmyrane skule og barnehage ligger forøvrig 2,6 km unna.

Økonomi

Prisantydning

2.890.000,-

Omkostninger

Omkostninger forutsatt kjøpesum: kr. 2.890.000,-

204,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
72.250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2.890.000,-))
7.100,- (Boligkjøperforsikring Söderberg & Partners (valgfritt))
80.604,- (Omkostninger totalt)

2.970.604,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Totalpris inkl omk

2.970.604,-

Info formuesverdi

Eiendommen mangler formuesverdi jfr. skatteetaten.

For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette aveier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Verditakst

2.950.000,-

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp, renovasjon, branntilsyn/feiing, tilsyn av avløpsanlegg og eiendomsskatt.
Boligen har installert vannmåler. Vannavgiften i 2018 var målt til kr 529.-

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter har 4 terminer per år.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt 4.668,- pr 2018

Info eiendomsskatt

Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene.

Forsikringsselskap

IF forsikring

Polisenummer

2662536

Offentlige forhold

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

13.08.1993 - Dokumentnr: 4133 - Fredningsvedtak
Indre Ånnøy naturreservat
Overført fra: Knr:1401 Gnr:23 Bnr:271
Gjelder denne registerenheten med flere


05.05.1994 - Dokumentnr: 2277 - Fredningsvedtak
Indre Ånnøy naturreservat endring
Overført fra: Knr:1401 Gnr:23 Bnr:271
Gjelder denne registerenheten med flere


11.04.2005 - Dokumentnr: 1614 - Kjøpekontrakt
På areal til hovudvassleidning og areal til gang og
sykkelveg m.v.
Vilkår om kjøpesum
Med fleire føresegner
Rettshavar:FLORA KOMMUNE
Overført fra: Knr:1401 Gnr:23 Bnr:271
Gjelder denne registerenheten med flere


16.11.2005 - Dokumentnr: 171965 - Fredningsvedtak
Indre-Ånnøy naturreservat endring
Overført fra: Knr:1401 Gnr:23 Bnr:271
Gjelder denne registerenheten med flere


22.02.2017 - Dokumentnr: 163458 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/2


Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

Megler har tilskrevet Flora kommune og fått opplyst følgende:

Det foreligger ferdigattest vedrørende Sjøtunet 2B datert 29.05.2017.

Det kan likevel være utført søknadspliktige arbeider på eiendommen som ikke er omsøkt, og som det ikke er gitt ferdigattest for.

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig ifølge Flora kommune.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger og vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Øvrige kjøpsforhold

Betalingsvilkår

Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

Overtagelse

Overtakelse etter avtale. Spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning.

Budgivning

Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.

Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS.

Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn.
Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Kontakt megler for avklaring dersom en skulle ha spørsmål til dette.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er opplyst eller særskilt avtalt for kjøpet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. I forbindelse med tegning av boligselgerforsikring har selger utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen fra overtakelse og de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Kontakt megler eller gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Meglers vederlag

Meglers vederlag er avtalt til: 1,6 % av salgssum
Markedsføring: 14 900,-
Tilrettelegging: 12 900,-
Oppgjør: 5 000,-
Visning: 2 000,-
Øvrige kostnader: Selger dekker påløpte utlegg

Dersom handelen ikke kommer i stand er følgende avtalt: Full salgsgaranti

Oppdragsnummer

2017619

Megler

Ansvarlig megler

Pål Anders Kårstad
Eiendomsmegler MNEF
Tlf: 99233855
Epost: paal@wmegling.no

Meglerforetak

W Eiendomsmegling AS
Kokstadflaten 35
5257 KOKSTAD
Org.nr. 921 782 063

VEDLEGG

Petter Solvang

Eiendomsmeglerfullmektig

E: petter@wmegling.no

M: 99243309

Ole Jonny Klopstad Holsen

Eiendomsmeglerfullmektig

E: ole@wmegling.no

M: 41522029
Siste generert: 19.02.2020 kl 15:10

Hvilken kalender bruker du?

Velg din foretrukne kalender: