GRØNLUND 17 | Moderne og innbydende leilighet med fin beliggenhet og solrik balkong - 2 p-plasser i carport og heis

W Eiendomsmegling presenterer Grønlund 17. Din nye bolig.

Prisantydning:

2.450.000,-

Totalpris:

2.519.724,-

P-rom/BRA:

57/59 m2

Soverom:

1

Byggeår:

2016

Boligtype:

Eierseksjon

Eierform:

Eierseksjon

Etasje:

1

Felleskostnader:

800,-

Platået på hitsiden av bygget utgjør fellesareale og disponeres fritt i samspill med byggets øvrige beboere.

Grønlund 17

Velkommen til Grønlund 17 - en innbydende ettplans selveierleilighet med høy standard og flott beliggenhet. Dette er en ypperlig bolig for pensjonisttilværelse, men kan vel så gjerne være drømmeboligen for nyetablering og stiftelse av familie.

- Åpen løsning mellom stue og kjøkken
- Praktisk og god planløsning
- Kvalitetskjøkken levert fra Fossline
- Stor og solrik balkong
- Flislagt bad
- Vannbåren varme i alle gulv
- Skjermet og rolig beliggenhet
- Kort vei til sentrumsfunksjoner
- Heis i bygget
- Parkering til 2 biler i carport
- Egen bod i bakkant av carport
- Lave strømutgifter
- Ingen fellesgjeld i sameiet

NB! Fellesvisning 17.03 utgår, for informasjon vedrørende privatvisninger og hvordan vi håndterer Coronaproblematikken, ta kontakt direkte med megler så vil du bli fulgt opp!

Praktisk planløsning med åpent kjøkken-stueareal gir leiligheten en behagelig rombalanse. Dimbare spotter av himling bidrar til å sette stemningen man ønsker.

Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer og store benkeflater.

Soverom 1 - utsikt ut mot Sognefjorden.

Badet er lekkert flislagt. Det er montert speilskap med overhengende lys og servant med tilhørende skap. Vegghengt toalett og dusjhjørne med foldbare glassvegger.

Lysinnslipp fra vindu på soverom 2 kommer fra lyssjakt på andre siden av korridoren. (*merknad fra takstmann vedr. lysinnslipp i salgsoppgaven.)

Naturlig lys fra stuevinduene strekker seg fint i i gangen.

Fra balkongen har man flott utsikt over Sognefjorden.

BILDEGALLERI

Eiendomsmeglere

Petter Solvang

Eiendomsmeglerfullmektig

E: petter@wmegling.no

M: 99243309

Ole Jonny Klopstad Holsen

Eiendomsmeglerfullmektig

E: ole@wmegling.no

M: 41522029

NYTTIG INFORMASJON

Kort om eiendommen

Velkommen til Grønlund 17 - en innbydende ettplans selveierleilighet med høy standard og flott beliggenhet. Dette er en ypperlig bolig for pensjonisttilværelse, men kan vel så gjerne være drømmeboligen for nyetablering og stiftelse av familie.

- Åpen løsning mellom stue og kjøkken
- Praktisk og god planløsning
- Kvalitetskjøkken levert fra Fossline
- Stor og solrik balkong
- Flislagt bad
- Vannbåren varme i alle gulv
- Skjermet og rolig beliggenhet
- Kort vei til sentrumsfunksjoner
- Heis i bygget
- Parkering til 2 biler i carport
- Egen bod i bakkant av carport
- Lave strømutgifter
- Ingen fellesgjeld i sameiet

NB! Fellesvisning 17.03 utgår, for informasjon vedrørende privatvisninger og hvordan vi håndterer Coronaproblematikken, ta kontakt direkte med megler så vil du bli fulgt opp!

Eiendommen

Adresse

Grønlund 17
6863 LEIKANGER

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Sogndal
Gnr. 217
Bnr. 316
Snr. 2

Eierform

Eierseksjon

Areal og innhold

Areal og fordeling:

1.etg: 59 kvm BRA / 57 kvm P-rom / 2 kvm S-rom

Leiligheten går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
Gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken i åpen løsning, samt to soverom. (*se merknad fra takstmann vedr. lysinnslipp.)

I tillegg medfølger 2 stk parkeringsplasser i carport samt ekstern bod i bakkant av parkeringsplassene på tilsammen 31 kvm BTA / 29 kvm S-rom.

Byggeår

2016

Standard

Velkommen til Grønlund 17! - En meget innbydende leilighet med fin plassering, høy standard og gode solforhold.

Ønsker du deg en moderne leilighet med praktisk planløsning, enkel tilgang under tak til og fra carport og godt med lagringsmulighet? Da er dette en leilighet du burde svinge innom! Her får man umiddelbart en godfølelse i det man entrer leiligheten!


Leiligheten i seg selv er svært innbydende. Her er det bare å flytte rett inn. Gode materialvalg, gjennomført stilmessig design, samt moderne og varme fargevalg skaper raskt en følelse av velvære og trivsel i boligen.

En lys entré ønsker deg velkommen inn i boligen. I gangen finnes speildekket dobbeldørs skyvedørsgarderobe som gjør det mulig å holde gangen ren for ytterjakker, sko og tilsvarende.

På vei inn mot stuen får man badet og bod på høyre side samt tilgang til soverom 2* på vestre side. (*se merknad fra takstmann vedr. lysinnslipp.)

Badet holder høy standard med flislagt gulv og vegger og dimbare spotter i himling. Materialvalg, innredning og fargevalget er godt gjennomtenkt. Badet er utstyrt med vegghengt toalett og dusjhjørne med svingbare glassdører.

Boden utgjør også teknisk rom. Her finnes ventilasjonsanlegg, tilgang til rør i rør systemet og sikringsskap. Utover dette fungerer det som praktisk oppbevaringroms.

Det første soverommet (soverom 2)* man møter på vei inn i boligen fremstår romslig, med dobbel skyvedørsgarderobe og god lagringsplass. Rommet er malt lyst med brytningvegger i dyp blå farge. Fra dette rommet finnes vindu som vender inn i felles korridor. Dette vinduet er hovedsaklig for å gi rommet lysinnslipp fra lyssjakt på andre siden av korridoren, og kan ikke åpnes. Luftgjennomstrømning i rommet er tross dette god takket være balansert ventilasjon i leiligheten. (*se merknad fra takstmann vedr. lysinnslipp.)

Videre inn i boligen åpner stuen seg som boligens naturlige oppholdsrom og kjernepunkt. Den åpne løsningen mot kjøkkenet gir en god balanse i rommet. I stuen finnes store vinduer mot altan som sikrer rommet rikelig med naturlig lys.

Kjøkkenet glir sømløst inn i rommet med hvite skapflater, mørk benkeplate, og integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er levert fra Fossline, og hvitevarer er av merket Bosch. Av synlige hvitevarer finner man stekeovn og microbølgeovn i rustfritt stål og sort.

Fra stue/kjøkken finnes tilgang til stor balkong med gode solforhold og flott fjordutsikt.

Det andre soverommet (soverom 1) er litt mindre enn det første, og har tilgang fra stuen. Også her er rommet malt lyst med brytningsvegg i samme farge som i gangen hvilket bidrar til en god balanse i leiligheten. Fra soverommet har man vindu med utsikt mot Sognefjorden.

Tomt

Felles eiet tomt. Tomten er felles for borettslaget/sameiet.
Det er ikke fremlagt målebrev, areal er hentet fra kommunalt kart og er således rettledende.

Tomtetype

Eiet

Tomteareal

1 109 kvm

Byggemåte

Informasjon om byggemåte er hentet fra verdi og lånetakst utført av takstmann Aslak Randmo:

Grunn og fundamenter: Bygningen er fundamenter på masser en naturlig finner i området. Grunnmur i plasstøpt betong.

Yttervegger: Fasade er dels utført i isolerte betongelement og dels isolert bindingsverk. 2-lags vinduer i fabrikkmalt trekarm.

Utvendig: Betongaltan med glassrekkverk i front som er dels overbygd.

Innvendig: Parkett på gulv og malte vegger og himling. Flis på gulv og vegg på baderom. Hvitt glatt kjøkken med underlimt vask.


For utfyllende informasjon om boligens tilstand se verdi og lånetakst som er vedlagt salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Fremleie av boligen er tillatt og krever ikke styrets godkjenning.

Oppvarming

Fjernvarme. Vannbåren varme i alle gulv. Balansert ventilasjon.

Energimerke

B - Grønn
Energimerking er utført av selger og er estimert fra www.energimerking.no. Avvik kan forekomme.

Diverse

*(Merknad fra takstmann vedrørende lysinslipp soverom) Det opplyses om at takstmann i verdi og lånetaksten påpeker at lysinnslippet fra lyssjakten til soverom 2 og direkte utsyn derfra ikke er tilstrekkelig til å innfri kravene i byggeforskriftene jfr TEK 10, §13-12 og §13-13. Utover dette fører han allikevel rommet som soverom i sin utredning, men påpeker at han er nødt til å legge inn en merknad ang dette i sin takst. Kommunen har godkjent byggtegninger der boligen står oppført med to soverom og utstedt godkjent ferdigattest. Boligen ble omsatt som bolig med 2 soverom da den sist ble omsatt. På bakgrunn av at lysinnslippet og utregninger vedrørende dette ikke er grundig nok dokumentert fra utbygger og arkitekt pr dags dato, velger megler i samsvar med selger å annonsere boligen med ett godkjent soverom. Takstmannen nevner at krav til rømningsveier for bruk av dette rommet er innfridd, og at det i så måte ikke trenger endre praktisk bruk av rommet, men som megler og i samsvar med takstmann kan jeg etter regelverk ikke stå inne for at soverommet er godkjent slik forholdende er dels uavklart pr dags dato.

Dyrehold og fremleie er tillatt i sameiet.

Selger opplyser ytterligere om følgende:
- Kommunalavgiftene er endret etter sammenslåingen av nye Sogndal kommune. Denne skal nå betales 2 ganger i året, ikke kvartalsvis. Korrekt kostnad legges inn så fort denne er på korrekt kostnad er innhentet.

Følgende skal utbedres på nybygg-garantien og vil ikke hefte kjøper: (det gjenstår 1 år på nybygg-garantien f.o.m juli 2020)
- På kjøkkenet fungerer ikke vrideknappen som hever proppen i vasken som den skal.
- Mikrobølgeovnen har en tendens til å skru seg av når den blir for varm. Selger og montør av mikrobølgeovnen har vært og tittet på dette, men fant ingen feil ved mikroen.
- Ett av stikkene i stikkontakten på badet fungerer ikke som den skal.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Området

Beliggenhet

Eiendommen ligger i regulert boligområde like vest for Hermansverk sentrum. Det er gangavstand til sentrumsfunksjoner og boligen ligger fint til med utsikt mot Sognefjorden. Boligen ligger fint til i nærhet til både sjø, tur og bademuligheter. Området er rolig, barnevennlig og har gode solforhold. Leikanger sentrum ligger om lag 2 km i gangavstand fra boligen, 3 minutter med bil. For de som ønsker toppturer og vandring i fjellene, anbefales Leikangers´ høyeste topp, Ryssebotnrana med sine 1604 moh, eller Leikangers mest populære turmål Bjørgahaug med sine 362 m.o.h. Av annet som er verdt å få med seg kan nevnes Kvinnafossen med sine 120 meter fall eller gardsbesøk på Henjatunet. Skulle man ønske å ta turen til Sogndal, ligger Sogndalsfjøra og kjøpesenteret Amfi Sogningen knappe 20 minutter med bil i nordgående retning.

Adkomst

Fra riksvei 55, tar man av på Røysavegen og følger denne vegen i ca 100 meter. Deretter tar man av på veien Grønlund og følger denne til nesten helt til endes. Blokken blir synlig på høyre side av vegen. På visningsdag vil det skiltes med W Eiendomsmegling fra avkjøring fra riksvei 55 til boligen, slik at det skal være enkelt å finne frem.

Parkering

Tilknyttet boligen finnes 2 stk biloppstillingsplasser i carport i byggets underetasje. (Plass 3 og 4) Eier disponerer i fellesskap med sameiet ekstra parkeringsplasser for gjester. Det er ikke lagt opp til ladestasjon for el-bil.

Bebyggelse

Boligenblokken ligger i overkant av et byggefelt hovedsaklig bestående av leiligheter og eneboliger av ulik alder.

Offentlig kommunikasjon

Boligen ligger i et område der det er god dekning med kollektivtransport gjennom Kringom. Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Leikanger, buss 14-131 og 23-516.

Barnehager og skoler

I Leikanger og omegn finnes tre barnehager innen kjøreavstand på 2,2 km. Nærmeste er Nybø barnehage som ligger 750 meter unna.

Økonomi

Prisantydning

2.450.000,-

Omkostninger

Omkostninger forutsatt kjøpesum: kr 2 450 000,-

204,- (Panteattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
61 250,- (Dokumentavgift 2,5% (forutsatt salgssum: 2 450 000,-))
7 100,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt))
------------------------------------------------------
69 724,- (Omkostninger totalt)
------------------------------------------------------
2 519 724,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Totalpris inkl omk

2.519.724,-

FORMUESVERDI

Formuesverdi primær 702.200,- pr. 2018
Formuesverdi sekundær 2.527.919,- pr. 2018

Info formuesverdi

For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette aveier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Verditakst

2.550.000,-

Kommunale avgifter

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Grunnet kommunesammenslåing skal nå kommunale avgifter innbetales med to terminer per år.

Felleskostnader

800,-

Felleskostnader inkluderer

Ny fellesutgift trer i kraft 01.07.2020, pålydende kr 900 pr mnd. Felleskostnader skal innbetales den 20. i hver mnd.

Info om fellesgjeld

Sameiet har ingen fellesgjeld.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt 2.375,- pr 2020

Info eiendomsskatt

Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene som f.o.m 2020 skal faktureres med to terminer pr år.

Om Sameiet

Sameie

Skeide Panorama

Org.nr.

917 686 963

Forretningsfører

Styregodkjennelse

Ny eier skal godkjennes av styret før overtagelse. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv bærer risikoen for å bli godkjent av styret og at boligen ikke kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger. Godkjenning kan kun nektes på saklig grunnlag.

Vedtekter

Sameiet har utarbeidet vedtekter som kjøper forplikter å sette seg inn i og følge.

Sameiets forsikringsselskap

Gjensidige Forsikring

Polisenummer felles forsikring

87181241

Offentlige forhold

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

18.05.2012 - Dokumentnr: 390818 - Rettsbok
Rettsbok sak nr 12-015687TVI-FJOR
Overført fra: Knr:1419 Gnr:17 Bnr:316
Gjelder denne registerenheten med flere


18.03.2016 - Dokumentnr: 262498 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:1419 Gnr:17 Bnr:22
Rettighetshaver: Knr:1419 Gnr:17 Bnr:315 Snr:1
Rettighetshaver: Knr:1419 Gnr:17 Bnr:315 Snr:2
Rettighetshaver: Knr:1419 Gnr:17 Bnr:315 Snr:3
Rettighetshaver: Knr:1419 Gnr:17 Bnr:315 Snr:4
Rettighetshaver: Knr:1419 Gnr:17 Bnr:320
Gjelder denne registerenheten med flere


18.03.2016 - Dokumentnr: 262498 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 59/616Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. I vedtektene kan det fastsettes en mer omfattende panterett for krav mot seksjonseierne enn legalpanteretten. Slik beslutning krever at de seksjonseierne det gjelder, har sluttet seg til.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoverføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten.

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

Megler har tilskrevet Leikanger kommune og fått opplyst følgende:

Det foreligger ferdigattest vedrørende Grønlund 17 datert 29.08.2017.

Det kan likevel være utført søknadspliktige arbeider på eiendommen som ikke er omsøkt, og som det ikke er gitt ferdigattest for.

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål ifølge Leikanger kommune.
Eiendommen er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til etasjehus, rekkehus eller tilsvarende ifølge Leikanger kommune.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger og vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Øvrige kjøpsforhold

Betalingsvilkår

Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

Overtagelse

Overtakelse etter avtale. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning.

Mellom budaksept og tidspunkt for overtagelse vil det ikke være anledning til å besiktige boligen. Vi anbefaler derfor at interessenter tar nødvendige mål etc. på visning.

Budgivning

Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.

Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS.

Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn.
Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Kontakt megler for avklaring dersom en skulle ha spørsmål til dette.
I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er opplyst eller særskilt avtalt for kjøpet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. I forbindelse med tegning av boligselgerforsikring har selger utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen fra overtakelse og de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Kontakt megler eller gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Meglers vederlag

Meglers vederlag er avtalt til: 2 % provisjon av salgssum

Markedsføring: 12 900,-
Lookbooks: 3000,-
Tilrettelegging: 12 900,-
Oppgjør: 5 000,-
Visning: 2 000,-

Oppdragsnummer

2019219

Megler

Ansvarlig megler

Ben Inge Rasmussen
Eiendomsmegler MNEF
Tlf: 94782005
Epost: ben@wmegling.no

Meglerforetak

W Eiendomsmegling AS
Kokstadflaten 35
5257 KOKSTAD
Org.nr. 921 782 063

VEDLEGG

Petter Solvang

Eiendomsmeglerfullmektig

E: petter@wmegling.no

M: 99243309

Ole Jonny Klopstad Holsen

Eiendomsmeglerfullmektig

E: ole@wmegling.no

M: 41522029
Siste generert: 18.03.2020 kl 11:45

Hvilken kalender bruker du?

Velg din foretrukne kalender: