Kongefaret/Sponvikveien | Nyoppført enebolig m. 4 soverom, stor garasje, vannbåren gulvvarme. Potensiale for utleiedel.

W Eiendomsmegling presenterer Sponvikveien 2D. Din nye bolig.

Prisantydning:

4.590.000,-

Totalpris:

4.703.472,-

P-rom/BRA:

167/223 m2

Soverom:

4

Byggeår:

2018

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Selveier

Tomteareal:

1009.3

Tomtetype:

Eiet

Velkommen til Sponvikveien 2d!

Sponvikveien 2D

Velkommen til Sponvikveien 2 D
I dette huset kan familien finne sin plass og holde mulighetene åpne med moderne standard, god trivsel og høy komfort med energibesparende løsninger. Totalt 4 soverom og disp. rom i underetg, hvor det kan være fremtidig potensiale for å etablere utleiedel. Dette kan gi deg tilleggsinntektskilde og betydelig reduserte bokostnader for fremtiden. Høy komfort og energibesparende vannbåren gulvvarme, ventilasjonssystem med varmegjenvinning m.m. Kontakt også selger direkte på 91 71 76 64 for privatvisningsmulighet.

Det er utstedt 5 års garanti fra utbygger i henhold til Bustadsoppøringslova (frem til 2022). Garantien utleveres hos oppdragsansvarlig.

U.etg. m. stor garasje og innredet del m. potensiale for utleiedel.

Moderne kjøkken fra Sigdal med slette skapfronter og laminat benkeplate.

Oversikt

Nyoppført enebolig m. 4 soverom

Overbygd inngangsparti

Stor og lys hall med innfelt garderobeskap med speilfronter

Hallen tapetsert kontrastvegg

BILDEGALLERI

Eiendomsmeglere

Mats Lilledal

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

E: mats@lilledal.no

M: 98842886

Fabian Caspersen

Eiendomsmeglerfullmektig

E: fabian@lilledal.no

M: 97008589

NYTTIG INFORMASJON

Kort om eiendommen

Velkommen til Sponvikveien 2 D
I dette huset kan familien finne sin plass og holde mulighetene åpne med moderne standard, god trivsel og høy komfort med energibesparende løsninger. Totalt 4 soverom og disp. rom i underetg, hvor det kan være fremtidig potensiale for å etablere utleiedel. Dette kan gi deg tilleggsinntektskilde og betydelig reduserte bokostnader for fremtiden. Høy komfort og energibesparende vannbåren gulvvarme, ventilasjonssystem med varmegjenvinning m.m. Kontakt også selger direkte på 91 71 76 64 for privatvisningsmulighet.

Det er utstedt 5 års garanti fra utbygger i henhold til Bustadsoppøringslova (frem til 2022). Garantien utleveres hos oppdragsansvarlig.

Eiendommen

Adresse

Sponvikveien 2D
1794 SPONVIKA

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Halden
Gnr. 4
Bnr. 147

Eierform

Selveier

Areal og innhold

Sponvikveien 2D er en innholdsrik enebolig over 3 plan med følgende rominndeling: (via et overbygd inngangsparti)

1. etg: Hall m. trapp, vaskerom, bad/wc, kjøkken, spisestue, stue og soverom.
2. etg: Mellomgang/loftstue m. trapp, bad/wc, 3 soverom, walk-in closet (i tilknytning hovedsoverom). I tillegg kommer innvendig bod og knekott.
U. etg: Dobbel garasje og et disponibelt rom m. egen inngang som er innredet (Totalt BRA. 33 kvm).

Primærrom: 167 kvm, Bruksareal: 223 kvm

U. etasje:

Primærrom: 33 m².

Bruksareal: 82,9 m².

Følgende rom er oppgitt i primærareal: Innredet disp. rom.


Dobbel garasje (BRA. 49,9 kvm.) er medregnet som bruksareal.


1. etasje:

Bruksareal: 81,4 m².

Primærrom: 81,4 m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Hall m. trapp, vaskerom, bad/wc, kjøkken, stue og soverom


2.etg:

Bruksareal: 59.2 m².

Primærrom: 52,8 m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom:

Gang/loftstue m. trapp, 3 soverom og bad/wc.

Walk-in closet er ikke medregnet inn under primærrom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er gjort etter NS3940 og hentet fra vedlagte byggetegninger utstedt av Bolig Partner og opplyst av selger. Walk-in closet og boder er ikke medregnet under beregning av P-rom.

Byggeår

2018

Standard

Eiendommen har en gjennomgående ny og moderne standard med bl.a. balansert ventilasjon med varmegjenvinning, luft til vann varmepumpe fra Daikin som tilfører vannbåren gulvvarme(for uten soverom 2.etg.). De fleste overflater har flott laminatgulv i eik og forskjellig typer tapeter. Boligen har bl. annet vannmåler, energimåler, rør i rør vannfordelerskap, lekkasjestopp med Høiax Aquastop, sentralstøvsuger.

Når det gjelder innvendig standard kan det nevnes;
Gulv: Moderne laminat med eikeprofil, belegg, linoleumsfliser og fliser.
Vegger: Tapet, dekortapet, våtromsplater og fliser.
Himling: Takess. 2 lags gips i garasje i u.etg.

1.etg. via overbygd inngangsparti:
Romslig hall med fin kontrastvegg. Her er det innfelt garderobe med speildører og trapp opp med heltre trinn i eik til andre etasje.

Et lyst og romslig kjøkken med spiseplass og hvit kjøkkeninnredning fra Sigdal og laminat benkeplate. Innredningen har integrerte hvitevarer som komfyr, mikrobølgeovn, 80 cm. induksjonstopp med ventilator. Alt er levert fra Electrolux. Oppvaskmaskin fra Miele. Det er avsatt plass til kjøleskap.

Stue med spiseplass og sofagruppe (tv-uttak). Det er innsatt rentbrennende peisovn tilknyttet stålrørspipe. Dagligstuen har dekortapet og her er det utgangsdør til fremtidig veranda.

Flislagt bad/wc med mørke gulvfliser og hvite fliser på vegg. Badet har vegghengt toalett, dusjhjørne m. regndusj og servantskap m. skuffløsning og speil m. integrert belysning. Boligen har også et praktisk vaskerom med god skapplass og opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

2.etg:
Flislagt bad/wc med mørke gulvfliser og hvite veggfliser. Innredet med et bredt servantskap med skuffer, servant og dobbelt speilskap. Utstyrt med vegghengt toalett og dusjhjøerne med regndusj.

U.etg:
Disp. rom som er innredet med laminat på gulv og tapetserte/malte vegger. Takess i himling.

Tomt

Tomten er eiet og utgjør iht. kommunens matrikkelenhet 1009,3 kvm. En solrik tomt i dels skrående terreng. Delvis opparbeidet med plenareal, noen prydbusker og gruset innkjørsel/gårdsplass. Kommunens matrikkelbrev fås utlevert hos oppdragsansvarlig.

Tomtetype

Eiet

Tomteareal

1 009 kvm

Byggemåte

Boligen er fundamentert på støpt ståle og oppført på thermomur som utvendig er pusset. Treverk/kledning i front.

Yttervegger er oppført i isolert bindingsverk av tre som er påført vindsperre av asfaltplater og utvendig kledd med liggende trekledning som er systembehandlet. trelags isolerglassvinduer fra Norgesvinduet med produksjonsdato 2017. Takkonstruksjon er utført med sperrer på cc. 600 mm. og løsning med kaldt kryploft med isolasjon mot oppvarmet del. Yttertak med undertak av sutaksplater med asfalt. Utvendig er taket påført lekter, sløyfer og tekket med dobbelkrum betongtakstein fra Benders. Takrenner i stål fra Isola.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler til hinder for at boligen helt eller delvis leies ut. Boligen er i dag ikke godkjent med egen utleiedel. Det kan være fremtidig potensiale for å søke inn godkjent leilighet i underetg.

I underetg. er det nyinnredet disp. rom (ca. 33 kvm. BRA.) m. egen inngang og godkjent rømningsvindu. Det er etablert gasstette skillekonstruksjoner mot garasjen og øvrige rom. 2 lags gips etablert i himling mot boligens hoveddel i 1.etg. Overflatene i underetasjen består av thermomur med gipsvegger og støpt/avrettet gulv. Det er klargjort med røropplegg for tilkobling av sanitærinstallasjoner.

Fremtidig etablering av godkjent leilighet i underetg.

Ny eier må videre søke bruksendring av boligen, jf. plan- og bygningsloven § 20-1. Boligen er registrert som enebolig.

Omgjøring av formål vil i en slik sammenheng kreve søknad om bruksendring. En rekke bygningstekniske krav være oppfylt, jf. plan- og bygningsloven § 29-5 der de detaljerte regler finnes i byggteknisk forskrift (TEK). Eksempler på dette er branntekniske krav (rømningsvei, branncelle), krav til lys og utsyn, krav til "tilstrekkelig romstørrelse", vindusstørrelse mv. I tillegg er det krav til oppbevaringsplass, uteareal og parkering til hver boenhet. De siste byggtekniske forskriftene kom i 2010 og gjelder fra 01.07.2010. Hvis utleieenheten ikke er omsøkt tidligere må den tilfredsstille kravene fra denne forskriften. De er omfattende og omhandler forhold som er nevnt over. Særlig kapitel 12 og 13 i forskriften har detaljerte krav til den fysiske utførelsen.

Det må i den forbindelse påberegnes kostnader til ansvarshavende. I tillegg kommer saksbehandlingsgebyr i kommunen. Dersom det er nødvendig med dispensasjon eller fravik fra TEK-10 eller pbl, gjelder det egne gebyrer. Betalingsregulativ fra Halden kommune utleveres om ønskelig hos megler.

Oppvarming

Det er installert luft til vann varmepumpesystem fra Daikin med vannbåren gulvvarme. Høy komfort og energibesparende.

Det er innsatt en rentbrennende peisovn i spisestue som iht. eier ikke er blitt benyttet.

Energimerke

B - Oransje
Energiattest med Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B ligger vedlagt i prospektet.

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Diverse

Løpende kostnader: Årlig kommunale avg./eiendomsskatt: Kr. 11.257,- Årlig strømutgifter: Selger har bebodd boligen alene. Juni 2018 til mai 2019: 7176 kwh, kr. 11.346,- inkl. nettleie. Årlig husforsikring: Etter avtale.

Tilbehør: Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger salget.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEF sine normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligen har et moderne sikringsskap med hovedsikring på 40 amp. med overbelastningsvern og 18 fordelerkurser. Sluttkontroll, samsvarserklæring, risikovurdering og kursfortegnelse på strømskapet utført av Østfold Elektro AS, kan utleveres hos oppdragsansvarlig. Utvendig er det automatisk utebelysning med Astrour timer.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra byggetegninger utstedt av BoligPartner AS. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Området

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyetablert boligområde ca. 2 km. fra riksgrensen til Sverige med den gamle Svinesundbroen. Område her er under god vekst, og det dukker nå stadig opp flere nye boenheter på feltet.

Godt egnet for pendlere med kort vei ut til E6 med forbindelse til de sentrale Østfoldbyene og omegn (ca. 30 km. til Sarpsborg og ca. 37 km. til Fredrikstad, kun 20-30 min. kjøring!). Område kan ellers by på kort gangvei bort til den populære barnehagen på Kongefaret, DoReMi, samt flotte turområder som strekker seg helt ned til sjøen

Fra område er det skolebuss til Berg barneskole med Berg IL sitt fotballanlegg, bussholdeplass, lekeplasser og barnehage/SFO. Her i fra med sykkel- og gangvei helt inn til Halden sentrum, hvor du finner Rødsberg Ungdomsskole (skolebuss).

Dagligvarebutikk m.m. finner du ved Svinesundparken på norsk side eller ved å kjøre over brua til Sverige ved handelsområde/ kjøpesenter på Nordby og Svinesund.

I Sponvika, en kort biltur unna finner du fine bade- og fiskemuligheter i vakre omgivelser med koselige viker og nakne svaberg. Har du tilgang til båt kan du tøffe utover mot Hvalerøyene og nedover den populære svenskekysten med små havner, viker, holmer og skjær.

Adkomst

Adkomst, nær Svinesund og Sverige, ca. 1 time og 20 min. bilkjøring fra Oslo

Eneboligen ligger i nærheten av Svinesund og riksgrensen over til Sverige, ca. 1 time og 20 minutters bilkjøring fra Oslo. Det er under 1 times bilkjøring fra Follo-regionen, ca. 15 minutters bilkjøring til Strømstad og under 2 timer med bil til Gøteborg/Liseberg.

Følg Fv. 118 mot gamle Svinesundbro og Sponvika. Følg veien oppover bakken forbi bensinstasjonen og ta av første vei til høyre (Sponvikveien v. skilt Sponvika). Følg veien kun ca. 200 m før du tar av til høyre inn på boligfeltet. Boligen vil umiddelbart komme på venstre hånd.

Se etter til salgs skilt. Det vil i tillegg bli skiltet med visningsbukker i forbindelse med fellesvisninger.

Parkering

Parkering for 2 biler i integrert garasje i boligens underetg. med portåpnere. For øvrig gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Barnehager og skoler

Kort gangvei bort til den populære barnehagen på Kongefaret, DoReMi.
Skolebuss til Berg barneskole med Berg IL sitt fotballanlegg, bussholdeplass, lekeplasser og barnehage/SFO.
Skolebuss til Rødsberg Ungdomsskole i Halden sentrum.

Økonomi

Prisantydning

4.590.000,-

Omkostninger

4 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000,-))

115 972,- (Omkostninger totalt)

4 705 972,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Totalpris inkl omk

4.703.472,-

FORMUESVERDI

Formuesverdi primær 933.445,- pr.

Info formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 933 445 pr.
Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ligningsverdien er beregnet av eier via Skatt Øst sine hjemme sider. Pr. 31.12.17 er ligningsverdien som er registrert hos Skatt Øst kr. 560.000,- Denne er kun beregnet ut fra tomteverdien. Ligningsverdien skal ikke overstige 30 prosent av boligens markedsverdi. Kravet er 60 prosent for sekundærboliger. Konferer Skatt Øst.

Kommunale avgifter

Kun Kr. 11 257 pr. år, inkl. eiendomsskatt.

Basert på faktisk vannforbruk.

Av dette beløpet utgjør kr. 5.276,- i eiendomsskatt. Denne er beregnet ut fra 3,75 promille av skattegrunnlaget på 1.407.000,-

Vann- og avløp er stipulert for 2019 til 38 m3 basert på forbruk 2018 (vannmåleravlesningen i desember). Vannmåleren er registrert og installert 1. mars 2018 og boligen har kun vært bebodd av 1 person. Ny eier må ta høyde for at vann- og avløpsgebyrene i fremtiden kan bli høyere.

Offentlige forhold

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Tinglyst dato 12.11.2015 med dagboknr: 1058006-1/200 REGISTRERING AV GRUNN. Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr: 0101 Gnr: 4 Bnr: 5.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Kopi av den tinglyste avtalen kan utleveres hos oppdragsansvarlig.

Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

Det er sendt inn godkjent byggetillatelse for oppføring av enebolig med integrert garasje den 25.07.2017.

Det er utstedt ferdigattest for oppføring av enebolig med integrert garasje den 30.01.2018.

Kopi av tillatelsen og attesten kan utleveres hos oppdragsansvarlig

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boliger, hvor av denne eiendommen ligger inn under område for frittliggende småhusbebyggelse. Det er også regulert til næringsvirksomhet i området. Reguleringsplan med bestemmelser kan om ønskelig fås utlevert hos oppdragsansvarlig.

Offentlige planer: Ingen kjente offentlige planer i området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen ligger ved privat vei, og er tilknyttet offentlig vann og kloakk.

Konsesjon

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Øvrige kjøpsforhold

Overtagelse

Etter avtale

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: mats@lilledal.no eller SMS: 98 84 28 86 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Avhendingsloven

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har likevel utarbeidet egenerklæring. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med denne før budgiving/kjøp. Erklæringen fåes utlevert av megler.

Boligkjøperforsikring

Kjøper får tilbud om å tegne boligkjøperforsikring hos Søderberg & Partners AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Les mer om boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av slik forsikring. Boligkjøperforsikring kan kun tegnes av privatpersoner som kjøper bolig til eget formål, og gjelder ikke for foretak, næringsbygg eller bolig til utleie.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Boligkjøperforsikring må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Lånefinansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Meglers vederlag

Det er avtalt et meglervederlag på fastpris kr. 50.000,- for gjennomføringen av salgsoppdraget på denne eiendommen.
I tillegg kommer følgende vederlag:
Standard internett annonsering: Kr. 3.500,-
Oppgjørsgebyr: Kr. 5.000,-
Profesjonell fotografering: Kr. 3.700,-
Eksklusive salgsprospekt fra trykkeri: Kr. 2.500,-
Innhenting av kommunale opplysninger: Kr. 2.400,-
Spørregebyr grunnboken: Kr. 250,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller sies opp betales det ikke provisjon til megler. Oppdragsgiver blir dog belastet med kr. 10.000,- i salgstilretteleggelsesgebyr.

Oppdragsnummer

3000219

Megler

Ansvarlig megler

Mats Lilledal
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Tlf: 98842886
Epost: mats@lilledal.no

Meglerforetak

Jan G. Lilledal AS
Busterudgata 5
1776 HALDEN
Org.nr. 938 566 259

VEDLEGG

Mats Lilledal

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

E: mats@lilledal.no

M: 98842886

Fabian Caspersen

Eiendomsmeglerfullmektig

E: fabian@lilledal.no

M: 97008589
Siste generert: 17.03.2020 kl 22:30

Hvilken kalender bruker du?

Velg din foretrukne kalender: