Skodsbergåsen | Høyt og fritt bel. hytte 2004 m. delplan + hems . Vestfjella naturreservat og båtplass i Aremarksjøen. Mulighet for fremtidig V/A og utvidelse av areal.

W Eiendomsmegling presenterer Skodsbergåsen. Din nye bolig.

Prisantydning:

700.000,-

Totalpris:

733.622,-

P-rom/BRA:

45/45 m2

Soverom:

2

Byggeår:

2004

Boligtype:

Fritidseiendom

Eierform:

Selveier

Tomtetype:

Festet

W Eiendomsmegling ved Mats Lilledal og Aleksander Nomell har gleden av å presentere Skodsbergåsen

Visninger:

Det er ikke satt opp tidspunkt for fellesvisninger. Kontakt megler for privatvisning.

Skodsbergåsen

Ny pris! Høyt, fritt og solrikt beliggende på Skodsbergåsen med utsyn, blant de øverste hyttene på feltet, stille og rolig langs blindvei. Det er opparbeidet egen parkeringsplass på nedsiden av hytta. Området byr på fantastisk variert natur. Her finner du innfallsporten til Vestfjella naturreservat og vassdraget m. Aremarksjøen. Båtplass i felles bryggeanlegg medfølger .

Hytta som er oppført 2004 har en funksjonell og spennende planløsning med delplan og arealeffektiv hemsløsning. Romfordelingen via utvendig veranda (20 kvm.):
Entré i åpen stue m. egen hems- og kjøkkenløsning. Toalettrom/sanitærrom og ett soverom med egen utgang til veranda på 20 kvm. Mulighet for godkjent vann og avløp og oppføring av tilbygg og utvidelse av areal.

Høy og fritt med utsyn

Solrik veranda rundt to sider av hytta

Solrik uteplass ved inngangspartiet

Utebilder_4.jpg

Luftig og lyst oppholdsrom m. tak helt opp til møne

BILDEGALLERI

Eiendomsmeglere

Mats Lilledal

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

E: mats@lilledal.no

M: 98842886

Aleksander Nomell

Eiendomsmeglerfullmektig

E: aleksander@lilledal.no

M: 91616224

NYTTIG INFORMASJON

Kort om eiendommen

Ny pris! Høyt, fritt og solrikt beliggende på Skodsbergåsen med utsyn, blant de øverste hyttene på feltet, stille og rolig langs blindvei. Det er opparbeidet egen parkeringsplass på nedsiden av hytta. Området byr på fantastisk variert natur. Her finner du innfallsporten til Vestfjella naturreservat og vassdraget m. Aremarksjøen. Båtplass i felles bryggeanlegg medfølger .

Hytta som er oppført 2004 har en funksjonell og spennende planløsning med delplan og arealeffektiv hemsløsning. Romfordelingen via utvendig veranda (20 kvm.):
Entré i åpen stue m. egen hems- og kjøkkenløsning. Toalettrom/sanitærrom og ett soverom med egen utgang til veranda på 20 kvm. Mulighet for godkjent vann og avløp og oppføring av tilbygg og utvidelse av areal.

Eiendommen

Adresse

Skodsbergåsen
1798 AREMARK

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Aremark
Gnr. 57
Bnr. 1
Fnr. 82

Eierform

Selveier

Areal og innhold

Romfordelingen via utvendig veranda (20 kvm.) er fordelt på:
Entré i åpen stue med egen hems- og kjøkkenløsning. Videre kommer toalettrom/sanitærrom og ett soverom med egen utgang til veranda på 20 kvm.

Hemsen har et gulvareal på 12 kvm.

Arealbeskrivelse:
Bruksareal: 45 m². Primærrom: 45 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/stue, kjøkken, bad, soverom

Arealene er oppmålt av takstmann iht. NS 3940 og hentet fra vedlagte eierskifterapport. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Med Primærrom (P-rom) menes rom som kan defineres som oppholdsrom (typisk som stue, kjøkken, soverom, bad/wc, entré). Alle P-rom må være tilgjengelig via dør eller trapp. Trapp er inkludert i P-rom, men ikke boder og skap som regnes inn under sekundærrom. Samlet bruksareal (BRA) er P-rom + S-rom.

Byggeår

2004

Standard

Når det gjelder innvendig standard kan det nevnes;
Gulv: Laminat og linoleumsbelegg
Vegger: Furupanel
Himling: Furupanel

Arealeffektivt stue med hems:
Stue med store vindusflater for gode lysforhold, og god takhøyde opp i mønet gir en luftig romfølelse. Sentralt plassert i rommet står en vedovn med sort stålrør og underliggende fliser. Rommet er videre arealeffektivt innredet med en praktisk hems som utgjør 12 kvm. i gulvflate.

Stue og kjøkkenavdeling i et spennende delplan:
Opp et delplan fra stuen ligger kjøkkenavdelingen. Kjøkkeninnredningen har slette skapfronter og laminat benkeplate. Avsatt plass til kjøleskap med fryser og komfyr med platetopp. Dobbel oppvaskkum i stål montert i plassbygget benk, hvor det fremtidig kan tilkobles innlagt vann og avløp. Mellom benk og overskap er det keramiske fliser.

Baderom:
Med forbrenningstoalett av typen Cinderella classic og en enkel servantløsning med over- og underskap, samt avløpsrør i gulv. Servant kan tilkobles fremtidig innlagt vann og avløp. Videre er det innsatt el. varme og som ventilasjon (tilluft) benyttes vindu. For øvrig er det innsatt 3 stk. friskluftventiler i hytta.

Soverom:
Et romslig soverom med innsatt garderobeskap i treverk med speil. Rommet har direkte utgang til terrassen.

Tomt

En småkupert og lettstelt fjelltomt i naturskjønne omgivelser bestående av lyngrabber, furutrær og løvtrær. Høyt og fritt beliggende med gode solforhold.

Festeforholdet:
Eiendommen er punktfestet til grunneier Anders Niklas Buer. Festekontrakt opprettet i 2003 og har en festeavgift som utgjør kr. 3.306,- pr. år. Festeavgiften skal reguleres av konsumprisindeksen (KPI) hvert 10. år, og har neste regulering 2022. Festekontrakten utløper i 2082.

Hytta har ingen eiendomsgrenser eller rettighetsgrenser i marken. Eieren av punktfestet har normalt en egen /men den kan være begrenset) disposisjonsrett innenfor en sirkel med radius 15 meter fra sentralpunktet.

Tinglyst festekontrakt og kommunens matrikkelbrev fås utlevert hos oppdragsansvarlig.

Kontaktinfo til grunneier:
Tlf: 90 95 96 66
E-post: anb@glommen.no

Tomtetype

Festet

Byggemåte

Hytta står oppført på murte pilarer av Leca mot fjellgrunn.

Yttervegger er oppført i 98 mm. isolert bindingsverk med asfaltplater som vindtetting.11mm sløyfe for lufting bak kledning. Utvendig er veggen kledd med liggende trekledning.

Saltak konstruksjon i treverk med sperre anlagt på yttervegger og mot limtredrager i møne. Utvendig er taket tekket med taksteinimiterte stålplater.

Vinduer med 3-lags isolerglass i trekarmer i stue og på hems, merket 2005. Vinduer med 2-lags isolerglass i trekarmer, på kjøkken og bad, merket 2004, og soverom merket 1980.

Fundamentert med murte pilarer mot fjellgrunn. Etasjeskille i stubbeloftkonstruksjon. Yttervegger oppført isolert bindingsverk, kledd
utvendig med liggende panel. Saltak konstruert i tre med skrå himling innvendig, tekket med stålplater som er immitert takstein.

Se vedlagt eierskifterapport fra takstmann for nærmere byggeteknisk gjennomgang/beskrivelse.

Adgang til utleie

Fritidsboligen er ikke registrert eller tilrettelagt med egen utleiedel.

Oppvarming

Hytta fyres ved hjelp av elektrisitet og tradisjonell vedfyring.

Energimerke

D - Oransje
Energiattest med energikarakter D og oppvarmingskarakter Oransje ligger vedlagt i prospektet.

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Diverse

Hytta har et nyere sikringsopplegg med automatsikringer. Skjult anlegg med 4 kurser inkludert hovedsikring og jordfeilautomater. Røykvarsler på batteri.

Det er etablert digitalt bakkenett på hytteområdet. Det er 3-G mobildekning i området.

Skodsbergåsen Velforening:
Velforeningen ble stiftet i 1970 og har til formål å arbeide for den beste løsningen av saker som er av felles interesse for hytteeierne i Skodsbergåsen, Aremark. Som medlemmer skal opptas enhver hytteeier som tilhører Skodsbergåsens område. Alle medlemmer skal betale medlemskontingent til velforeningen som fastsettes av generalforsamlingen. Kontingenten gjelder pr. kalenderår og innkreves ved årets begynnelse. Velforeningen har avtale med grunneier om veivedlikehold, snøbrøyting og behandling av avfallsdunker. Se vedlagte vedtekter for nærmere informasjon.

Litt info om nærområdet:
Aremark kommune ligger sørøst i Østfold og grenser i hele sin lenge mot Sverige. Aremark er en typisk jord- og skogbrukskommune med bygdesentrum ved Fosby. Haldenvassdraget og Villmarksveien strekker seg parallelt gjennom kommunen. Aremark er et eldorado for kanopadlere, fiskeentusiaster og andre friluftselskere. Det er hyggelig båttur til Strømsfoss. Her kan du se Strømsfoss Mølle og Dampskipet Turisten som nå etter omfattende restaurering igjen er klar for tjeneste langs Haldenkanalen.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt.

Løpende kostnader:
Årlig kommunale avg./eiendomsskatt: Kr. 5.635,-
Årlig festeavgift: Kr. 3.306,-
Årlig leie av båtplass: Ca. kr. 916,-
Årlig vedlikehold/brøyting av vei: Kr. 1.971,-
Pliktig medlemskap i velforeningen: Kr. 500,- pr. år.
Årlig strømutgifter: Ca. kr. 8.000,-
Årlig husforsikring: Ca. kr. 2.000,-
Kostnadene til strøm og forsikring er kun stipulert og avvik kan derfor forekomme. Kostnadene kan variere ut i fra den enkelte hyttes forbruk.

Tilbehør:
Hytta selger med alt av innbo og løsøre som vises på visning. Hytta vil ikke bli rengjort/ryddet ytterligere.

Se ellers liste over standard tilbehør lenger bak i prospektet. Det gis ingen garantier fra selger i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på tilbehøret. Kjøper og selger oppfordres til å avklare spesielle tilleggsavtaler om tilbehør før bindende kjøpsavtale inngås. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEF sin normgivende liste over løsøre og tilbehør. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge bolig ved salg.

Området

Beliggenhet

Hytta ligger høyt, fritt og solrikt med utsyn, og er blant de øverste hyttene på feltet, stille og rolig langs blindvei. Her finner man fantastisk variert natur. Innfallsporten til Vestfjella naturreservat og vassdraget m. Aremarksjøen.

Skodsbergåsen hyttefelt ligger i Aremark kommune, ca. 20 minutters kjøring fra Halden sentrum og godt under 10 minutter fra Aremark sentrum. Du befinner deg i rolige og naturskjønne omgivelser med fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet. Hyttefeltet ligger i tilknytning til store villmarksområder som Vestfjella naturreservat. Gå lange turer i urørt natur med stor flora, fauna og et mylder av fiskevann. Her drives det kontinuerlig kultiveringsarbeid og det er laget kart over de ulike vannene med fiskeslagene avmerket.

Kort vei ned til Aremarksjøen. Via slusene i Strømsfoss og Brekke har man også direkte forbindelse med resten av vassdraget.

Aremark sentrum tilbyr fasiliteter som dagligvarebutikk, post, cafe/spisested, bank og bensinstasjon

Adkomst

Hytta ligger på vestsiden av Aremarksjøen. Kjør Fv. 21fra Halden sentrum nordover mot Aremark sentrum, men ta av til venstre like før Skodsberg bro. Der står det et skilt til Ana og Skolleborg. Følg denne veien videre, men ta så første vil til venstre opp en bratt bakke, rett etter bryggeanlegget. Følg denne veien ca. 1,5 kvm mot toppen av Skodsbergåsen. Rett før du når toppet og snuplass, tar du inn veien til høyre. Følg veien nesten til ende ved felles parkeringsplass/snuplass. Hytta ligger på venstre side. Følg gangstien ca. 30 m. opp fra veien og hytta er umiddelbart fremfor deg.

Det vil bli skiltet med Lilledal & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Parkering

Dagens eier har opparbeidet en egne parkeringsplass rett på nedsiden av hytta. underkant av 30 m. gangsti opp til hytta.

Det er også en parkeringsplass for flere biler ved enden av bilveien.

Det medfølger en båtplass ved felles bryggeanlegg (nr. 62)

Økonomi

Prisantydning

700.000,-

Omkostninger

700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
17 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 700 000,-))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
10 300,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt))

29 022,-
729 022,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Totalpris inkl omk

733.622,-

FORMUESVERDI

Formuesverdi primær 132.867,- pr. 2017

Info formuesverdi

Formuesverdi for ligningsåret 2017 utgjør kr. 132 867,-

Kommunale avgifter

Fordeling:
Feieravgift fritidsbolig: Kr. 844,- pr. år
Renovasjon: Kr. 2.343,- pr. år.
Vann, sommertilknytning: Kr. 988,- pr. år.
Eiendomsskatt: Kr. 1.460,- pr. år.
Totalt: Kr. 5.635,- pr. år.

- Avløp u/måler: Pr. d. d. er det ikke fakturert for avløp eller slam, men dette kan endre seg ved tilknytning til off. vann og avløp via vannlaget.. Estimert Kr. 6.162,50,- pr. år.
- Vann u/måler: Pr. d. d. er det ikke fakturert for vann, men dette kan endre seg ved tilknytning til off. vann og avløp via vannlaget. Estimert Kr. 2437,50,- pr. år.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt 1.460,- pr 2019

Info eiendomsskatt

Skattetakst kr. 364.909,- Skattesats 4 promille. For 2019: Kr. 1.460,- pr. år.
Inkl. i opplyst totalbeløp for kommunale avgifter 2019 (Kr. 5 635,- pr. år).

Offentlige forhold

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Tinglyst dato 22.10.2002 med dagboknr: 5638-2/2 FESTEKONTRAKT - VILLKÅR. Årlig festeavgift: 2.800. Pant for forfalt festeavgift. Bestemmelser om regulering av leien. Forkjøpsrett for grunneieren. Bestemmelse om adkomstrett. Med flere bestemmelser. Gjelder feste. Gjelder denne registerenheten med flere.

Tinglyst dato 16.08.2000 med dagboknr: 3791-1/2 REGISTRERING AV FESTENR. Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr: 0101 Gnr: 57: Bnr: 1. X=134845 - y=54377.

Kopi av de tinglyste avtalene kan utleveres hos oppdragsansvarlig.

Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 06.10.2009. Kopi av tillatelsen kan utleveres hos oppdragsansvarlig.

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen hører inn under reguleringsplan med bestemmelser for utvidelse av Skodsbergåsen hyttefelt med formål fritidsbebyggelse. Til hvert punktfeste kan det bebygges en hytte i en etasje med grunnflate 95 kvm. Uthus/bodareal skal bygges som tilbygg ti hytte. Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser, eventuelt målebrevkart, tegninger, samt Grunnboksutskrift kan utleveres hos oppdragsansvarlig.

Vei, vann og avløp

Eiendommen ligger ved privat vei. Hytta har innsatt elektrisk forbrenningstoalett fra Cinderella med lufterør. Hytta er pr. i dag ikke tilkoblet vann, men har sommervannsledning frem til hyttevegg. Det er fra tidligere lagt opp/klargjort enkelt opplegg for rørsystemer til kjøkken og toalettrom. Eventuelt gråvann ut i terreng.

I løpet av vår /sommer 2017 ble det sendt ut krav om tilkoblingsavgift for kommunalt vann til hytteeierne på Skodsbergåsen hyttefelt. Tilkoblingsavgiften for denne eiendommen er derfor betalt. Tilkoblingsavgift hos Aremark kommune i forbindelse med kommunalt avløp pr. 2019 er Kr. 35 000,- eks mva.

Velforeningen på feltet har opprettet et vannlag som nå aktivt jobber med anbudsrunde med 3 alternativer for hytteeiere. Totalkostnaden avhenger av hvor mange som knytter seg på, vannlaget vil presentere dette for hytteeierne når dette er klarlagt. Vann og avløp ferdig innenfor vegg eller under hytte er estimert til kr. 234.000,- Pumpekum for spillvann inkludert. Elektriske arbeider og eventuelle andre arbeider innvendig i hytte kommer i tillegg.

Konferer ansvarlig for vann/avløpslaget Tor Anders Krogstad dersom det er noen spørsmål, epost: tor.krogstad@amror.no.

Konsesjon

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Øvrige kjøpsforhold

Overtagelse

Etter avtale.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: mats@lilledal.no eller SMS: 98 84 28 86 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Avhendingsloven

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Boligkjøperforsikring

Kjøper får tilbud om å tegne boligkjøperforsikring hos Søderberg & Partners AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Les mer om boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av slik forsikring. Boligkjøperforsikring kan kun tegnes av privatpersoner som kjøper bolig til eget formål, og gjelder ikke for foretak, næringsbygg eller bolig til utleie.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Boligkjøperforsikring må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Lånefinansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Meglers vederlag

Det er avtalt et meglervederlag på fastpris kr. 45.000,- for gjennomføringen av salgsoppdraget på denne eiendommen.
I tillegg kommer følgende vederlag:
Std. internettannonsering: Kr.3.500,-
Målgruppestyrt digital annonseeksponering: Kr. 3.500,-
Profesjonell boligfotograf m. plantegning: Kr. 3.850,-
Eksklusive salgsprospekt: Kr. 2.600,-
Innhenting av kommunale opplysninger: Kr. 2.550,-
Byggeteknisk gjennomgang av takstmann: Kr. 6.500,-
Spørregebyr grunnboken: Kr. 250,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller sies opp betales det ikke provisjon til megler. Oppdragsgiver blir dog belastet med kr. 12.000,- i salgstilretteleggelsesgebyr.

Oppdragsnummer

3001219

Megler

Ansvarlig megler

Mats Lilledal
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Tlf: 98842886
Epost: mats@lilledal.no

Meglerforetak

Jan G. Lilledal AS
Busterudgata 5
1776 HALDEN
Org.nr. 938 566 259

VEDLEGG

Mats Lilledal

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

E: mats@lilledal.no

M: 98842886

Aleksander Nomell

Eiendomsmeglerfullmektig

E: aleksander@lilledal.no

M: 91616224
Siste generert: 02.06.2020 kl 15:38

Hvilken kalender bruker du?

Velg din foretrukne kalender: