Hytte i vakre omgivelser med vannkanten og svabergene foran seg. Påkostet og renovert 2015. 2 båtplasser| Asmaløy/Hvaler

W Eiendomsmegling presenterer Liløkkeveien 54. Din nye bolig.

Prisantydning:

8.990.000,-

Totalpris:

9.226.392,-

P-rom/BRA:

111/137 m2

Soverom:

6

Byggeår:

1957

Boligtype:

Fritidseiendom

Eierform:

Selveier

Tomteareal:

1755

Tomtetype:

Eiet

W Eiendomsmegling ved Mats Lilledal og Aleksander Nomell har gleden av å presentere Liløkkeveien 54

Visninger:

Det er ikke satt opp tidspunkt for fellesvisninger. Kontakt megler for privatvisning.

Liløkkeveien 54

Visning etter avtale nå i juli. Beliggende med nydelig sjøutsikt. Omgitt av nakne svaberg og grunne viker. Umiddelbar følelse av ro og uten stress og mas. Usjenert og lunt med vannkanten foran deg. Godt skjermet fra sydvesten. Gå barbeint i gresset og få sand mellom tærne. Svømmeturer tar du rett fra stranden eller fra felles brygge der båten din legger til. Felles parkeringsplass ett par minutters gange unna. Bebyggelsen holder høy standard med lekre bad/wc, delikat kjøkken, terrasse på ca. 90 m2 med peis. 1 båtplass og 1 jolleplass i felles brygge. Med totalt 11 soveplasser inkl. hems og anneks, kan storfamilien samles og gjestene komme på besøk.

Åpen stue- og kjøkken løsning

Romslig stue med store vindusflater

Stort bad

Her kan sene kvelder tilbringes sammen med venner og familie

BILDEGALLERI

Eiendomsmeglere

Mats Lilledal

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

E: mats@lilledal.no

M: 98842886

Aleksander Nomell

Eiendomsmeglerfullmektig

E: aleksander@lilledal.no

M: 91616224

NYTTIG INFORMASJON

Kort om eiendommen

Visning etter avtale nå i juli. Beliggende med nydelig sjøutsikt. Omgitt av nakne svaberg og grunne viker. Umiddelbar følelse av ro og uten stress og mas. Usjenert og lunt med vannkanten foran deg. Godt skjermet fra sydvesten. Gå barbeint i gresset og få sand mellom tærne. Svømmeturer tar du rett fra stranden eller fra felles brygge der båten din legger til. Felles parkeringsplass ett par minutters gange unna. Bebyggelsen holder høy standard med lekre bad/wc, delikat kjøkken, terrasse på ca. 90 m2 med peis. 1 båtplass og 1 jolleplass i felles brygge. Med totalt 11 soveplasser inkl. hems og anneks, kan storfamilien samles og gjestene komme på besøk.

Eiendommen

Adresse

Liløkkeveien 54
1684 VESTERØY

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Hvaler
Gnr. 41
Bnr. 9
Fnr. 7

Eierform

Selveier

Areal og innhold

Hytta består av følgende:
1.etg: Stue med utgang til ca 90 m2 terrasse, delikat kjøkken, 2 soverom, baderom med wc, gang og vindfang. Trappeoppgang til hems med to soverom og to dobbelsenger. I tillegg kommer utvendig sportsbod.
Kjeller: Entré/gang, baderom med wc, lagringsrom og teknisk rom.

Videre kommer et eldre og frittliggende anneks med 2 soverom og bod.

Byggeår

1957

Standard

Romslig og innholdsrik med fin planløsning og påkostet standard. Store vindusflater og dels åpne løsninger gir interiøret et lyst og luftig preg. Nydelig sjøutsikt nordover mot Spjærøy og Tjelholmen. Innslag av moderne og tidsriktige løsninger og god flyt mellom rommene. Fritidsbolig opprinnelig fra 1957 og senere tilbygd i 1976. Eier har oppusset fritidsboligen i 2002 - 2004 og senere totalrenovert den i 2015 - 2016. De fleste overflatene har en standard fra perioden den ble totalrenovert. Gjennomgående god standard på materialvalg og hytta fremstår generelt i god stand. Innvendig er det ett moderne, nytt kjøkken fra 2015/2016 og flislagte baderom. Glasspeis i stuen.

Kjøkken:
Kjøkken med god standard fra Strai og som er i en åpen løsning med stuen. Kjøkkenet var nytt i 2015/2016. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet og innredningen har profilerte fronter, samt benkeplate i heltre. På kjøkkenet er det integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og vifte.

Bad:
Badet i 1.etg er lyst og romslig. Badet har eksklusive fliser på vegger og gulv med varmekabler og innredet med vegghengt toalett, servantinnredning med underskuffer og skap fra Strai, samt dusjhjørne med glassbyggerstein. Det er og opplegg for vaskemaskin.
Badet nr.2 er moderne og stilrent. Vegger og gulv er flislagt med fliser og det er varmekabler i gulvet. Badet er innredet med stort dusjhjørne med glassvegger, vegghengt toalett og servant med underskuffer og glasskap med hyller.

Stue:
Romslig og gjennomgående stue med tregulv av typen Krone. I stuen er det god plass til ønsket møblement, samt spisestue. De store vindusflatene gir godt med naturlig lys og de 3 store skyvedøren gir en større romfølelse. Det er utgang fra alle 3 skyvedører og åpner store deler av spisestuen om ønskelig. Adgang til terrassen på ca. 90m2 fra stuen, noe som blir en god forlengelse på varme dager.

Soverom:
Det er 4 soverom i hovedhytten og alle er av god størrelse. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og har egen inngang til badet i 1.etg. I annekset finner man 2 soverom.

Trapp:
Trappen som går fra stuen og opp til hemsen er lagt av møbelsnekker på stedet.

Moderniseringer og påkostninger

- 1976: Påbygget og renovert.
- 2015/2016: Store deler av hytta er fundamentert på ståldragere med stålpilarer til fjellgrunn.
- De fleste vinduene er skiftet under renovering, samt noen vinduer fra 2010 og ett fra 1988.
- 2015/2016: Ny takkonstruksjon og yttertak tekket med stålpanner. Takrenner, nedløp og beslag av stål.
- 2015/16: Begge badene er oppusset, samt nytt Kjøkken. Nytt røropplegg for sanitær og nytt elektriske anlegg.
- 2019: Innvendige flater er malt. Trappen er laget på stedet av møbelsnekker.
- 2019: Utvendig fasader er malt

Tomt

Praktfull og velstelt tomt som er opparbeidet med gressplen, busker og trær. Tomten skråner mot vest med vannet og svabergene foran seg. Utsikt nordover mot Spjærøy og Tjelholmen.
Meget god solforhold og godt med plass. Her er det rikelig med lekeareal for de minste. Videre er det også utmerkede forhold til å sette opp tramponline, lekeapparater, partytelt mm. Arealet utgjør i følge kommunens matrikkelenhet 1.755,2 kvm. Eier opplyser om at tomten skal omgjøres til eiet tomt før overlevering og har igangsatt prosessen med kommunen. Bruksnummeret vil da trolig bli endret. Med eiendommen medfølger ideell 1/8 del av fellestomt med brygge, gnr 41, bnr 63.

Tomtetype

Eiet

Tomteareal

1 755 kvm

Byggemåte

Fritidsboligen er fundamentert på fjellgrunn og i følge selger står på jernbjelker.
Grunnmur av lettklinkerblokker på den delen som har kjeller/u.etg.
Bærendekonstruksjon av antatt bindingsverk utvendig kledd med liggende trekledning.
Boligen er oppført med saltak utført med antatt tresperrer og bordtak.
Etasjeskille av trebjelkelag med stubbloft.
Takrenner, nedløp og beslag av stål. Alt dette er skiftet i 2015/2016.
Terrasse med vedlikeholdsfrie Kebony terrassebord.
Elementpipe er plassert å yttervegg mot vest. Glasspeis plassert i stue og åpent ildsted på terrasse.

Adgang til utleie

Hytta er ikke registrert eller tilrettelagt med egen utleiedel.
Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler til hinder for at hytta helt eller delvis leies ut.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er varmekabler i alle flislagte gulv. Glasspeis plassert i stue.

Energimerke

C - Oransje

Diverse

Det er ikke registrert noen kontroll av det elektriske anlegget. Huseier er ansvarlige for at det elektriske anlegget til enhver tid er i forskriftsmessig stand.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Vedrørende peisen i stuen bør det monteres ubrennbar plate på gulv.

Arealer og bruk av rom:
Arealene er oppmålt av takstmann iht. NS 3940 og hentet fra eierskifterapport. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Med Primærrom (P-rom) menes rom som kan defineres som oppholdsrom (typisk som stue, kjøkken, soverom, bad/wc, entré). Alle P-rom må være tilgjengelig via dør eller trapp. Trapp er inkludert i P-rom, men ikke boder og skap som regnes inn under sekundærrom. Samlet bruksareal (BRA) er P-rom + S-rom. Hemsen har ikke målverdig areal.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.
Kjeller er vurdert av takstmann med hensyn til bruken på befaringsdagen, men samsvarer ikke med godkjent formål hos kommunen i hh. t. byggemelding.
Boden mot sør på hytta er ikke byggemeldt iflg eier.

Eier opplyser om at dagens innredet anneks kan ha mulighet for tilkobling av vann og avløp. Bruken bør avklares med kommunen, og vil være avgjørende ved søknadspliktige tiltak som for eks. tilkobling av vann og avløp m.m.

For bygninger som er oppført før bygningsloven av 1965 - og tatt i bruk før dette tidspunkt - må den faktiske og historiske bruk legges til grunn.

Kjøper påtar seg eventuell risiko både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelt pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

I boliger er alle rom definert enten som hoveddel eller tilleggsdel. Alle oppholdsrom er definert som hoveddel, mens alle de delene av boligen som ikke er egnet som oppholdsrom blir kalt tilleggsdel. Bruksendring fra tilleggsdel (eks. bod) til hoveddel (eks. bad, soverom etc.) var meldepliktig jmf. Plan- og bygningsloven før 2008. Etter 2008 ble meldeplikten endret til søknadspliktig. Bruksendringer fra tilleggsdel til hoveddel gjennomført etter 2008 er derfor søknadspliktig. Søknaden kan innsendes av huseier som tiltakshaver.

Området

Beliggenhet

På nordre del av Asmaløy ligger eiendommen nydelig og usjenert til med vannkanten foran seg. Godt skjermet fra sydvesten. Flotte uteplasser, nydelig sjøutsikt, gressarealer, svaberg og interne stier, alt en forbinder med Hvaler og sommerliv. Det er ca. 1 km. bilvei bort til nærbutikk og med Rød båthavn like nord. Det er kort vei til populær marina og spisested på Sand som ligger på Spjærøy på andre siden av sundet. Kort vei til til øvrige deler av Hvalerskjærgården med kjente utfartsteder som bla Skjærhalden, Akerøya og Tisler. Koster og Strømstad ligger også innenfor en kort båttur. I sommerbyen Fredrikstad kan man nyte kultur og god mat.

Asmaløy er en botanisk hage ved havet. Her finner du et fantastisk nettverk av turstier som slynger seg gjennom frodig skog, over nakne svaberg, grunne viker og forblåste knauser. Fra lyngheier i purpur, til havet rett ut. Vekslende og rik natur med sjelden artsrikdom av planter, fugler, sommerfugler og øyenstikkere. Ett yndet sted for botanikere, ornitologer, geologer og naturelskere. For å ikke glemme alle de deilige og naturlige badeplassene underveis. Prøv turen som går stort sett i flatt terreng fra Brattestø til Vikerhavn. Ved Brattestø havn finner du et av Hvalers mest kjente fotomotiv med de karakteristiske furutrærne i bakkant, Pikesten fyrlykt. Langs kyststien sydover i et unikt kystlandskap finner man Vikerhavn med sine fiskeskøyter. På østsiden av øya ligger Skipstadsand, det gamle fergeleie, som nå er loshavn.

Adkomst

Via Fredrikstad: Kjør veien mot Hvaler. Asmaløy er den tredje øya du kommer til. Rett etter Asmaløysundet, ta til venstre mot Rød og Hvalerhallen (skiltet). Umiddelbart ta første vei inn til venstre (noen få meter etter at du har tatt av hovedveien). Fortsett videre på denne veien og hold hele tiden venstre, omlag 100 m. før du får matbutikken på venstre side, ta til høyre inn Liløkkeveien.

Følg denne veien noen hundre meter (først opp en lengre bakke med 3 nyere bolighus på høyre hånd, deretter over i en lang og slak bakke nedover. I bunnen er det postkasser og avfallsdunker på høyre hånd, kjør så opp bakken. Ta til venstre inn på felles parkeringsplass, rett etter bakketoppen og før veien svinger mot høyre.

Fra parkeringsplassen gå til fots videre inn i skogen/ned mot vannet (ca. 2 min. gange til eiendommen). Hold venstre når veien deler seg (er da en brun hytte rett frem, og en ny garasje med tilhørende bygninger på venstre hånd), gå til du er nede ved vannet. Du er nå på eiendommen.

Parkering

Hytta har 2 plasser i felles brygge med naboeiendommer og hvor eiendommen har en andel i felles bryggetomt. 1 båtplass ytterst mot nord og 1 jolleplass innerst mot sør.

God plass til parkering av biler ca. 2 min gange fra hytta. Tilkomst til eiendommen via gangsti.

Økonomi

Prisantydning

8.990.000,-

Omkostninger

8 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
172,- (Panteattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
224 750,- (Dokumentavgift 2,5% (forutsatt salgssum: 8 990 000,-))
10 300,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt))

236 392,- (Omkostninger totalt)

9 226 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Det tas forbehold om endringer i gebyrer.

Totalpris inkl omk

9.226.392,-

FORMUESVERDI

Formuesverdi sekundær 157.007,- pr. 2018

Info formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert eiendomsskatt.

Fordeling:
Renovasjon fritid m/kompost: Kr 1 968 pr. år.
Vann årsgebyr fritid: Kr 952 pr. år.
Avløp årsgebyr fritid: Kr 1 480 pr. år.
Feiing fritidsbolig: Kr 120 pr. år.
Eiendomsskatt fritid: Kr 6 583 pr. år.
Avløp antatt forbruk(grunnlag 87 m3): Kr 2 022 pr. år.
Vann antatt forbruk(grunnlag 87 m3): Kr 1 362 pr. år.

Eiendommen har vannmåler og avgift vil påvirkes av forbruk.

Legalpant

Kommunen har legalpant i eiendommen/ lovbestemt pant for kommunale avgifter og eiendomsskatt. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt 6.583,- pr 2020

Info eiendomsskatt

Utgjør kr 6 583 av de kommunale avgiftene for 2020 (2,9 promille av skattetakst kr 2 270 000).

Offentlige forhold

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eier opplyser om at tomten skal omgjøres til eiet tomt før overlevering og har igangsatt prosessen med kommunen.

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

21.07.1983 - Dokumentnr: 6591 - Festekontrakt - vilkår
Gjelder feste
Festetid: 80 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 418
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
LEIEN KAN REGULERES
BESTEMMELSER OM INNLØSNINGSRETT
FORKJØPSRETT FOR GRUNNEIER
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Gjelder denne registerenheten med flere

21.07.1983 - Dokumentnr: 6591 - Urådighet
Gjelder feste
BESTEMMELSE OM DELEFORBUD

16.03.2007 - Dokumentnr: 265788 - Jordskifte
Gjelder feste
Sak 0100-2005-0025 Li, ang. grensegang og rettsutgreiing.
Gjelder denne registerenheten med flere

01.01.2020 - Dokumentnr: 1397761 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0111 Gnr:41 Bnr:9
Gjelder denne registerenheten med flere

Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

Det er ikke krav om midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på denne eiendommen. Det var ikke vanlig praksis å innhente dette i Hvaler kommune på oppføringstidspunktet av denne eiendommen. For bygninger som er oppført før bygningsloven av 1965 - og tatt i bruk før dette tidspunkt - må den faktiske og historiske bruk legges til grunn.

Byggetillatelse med tegninger stemplet av kommunen 05.04.1972 for tilbygg utstedt av Hvaler kommune datert 25.04.1972.

Byggemelding med tegninger for innebygd veranda/innsetting av vinduer stemplet av kommunen den 17.12.2003. Tiltaket gjelder ny/flytting av entré og bygge inn eksisterende terrasse og etablere soverom 2.

Byggetillatelse for terrasse og platting datert 21.06.2004 basert på søknad av 14.12.04 og med tegninger stemplet av kommunen datert 24.06.04

Byggetillatelse og ferdigattest for senking av mønehøyde/fasadeendring datert 04.11.2015 med tegninger stemplet av kommunen 16.12.2014.

Kopi av byggemeldinger fås ved henvendelse til megler.

Regulerings- og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område avsatt til LNFR-F i kommuneplanens arealdel og området avsatt til spredt bolig- fritids eller næringsbebyggelse.

Eiendommen ligger nærmere sjøen enn 100 meter. Det er særskilte begrensninger mht. utbygging og påbygging av fritidsboliger og annen bebyggelse innenfor sonen. Andre tiltak etter plan- og bygningsloven § 1-6 første ledd enn fasadeendringer og innløsning av bebygd festetomt, kan ikke settes i verk.
Bruksendring og innredning av eksisterende bygninger, for eksempel boliger, sjøboder, uthus, landbruksbebyggelse eller lignende til fritidsbebyggelse er ikke tillatt.

Dispensasjon fra byggeforbudet kan vurderes dersom bl a fordelene er klart større enn ulempene. Temaer som er viktige å vurdere er bl a innlegging av vann og avløp, eksponering og samling av bygningsmassen. Dette er ment å styrke friluftslivets vilkår og å bevare naturmiljøet.

Arealplankart og bestemmelser tas ut fra kommunens nettside på www.hvaler.kommune.no. Se menypunktet kommuneplan. Plankart og bestemmelser kan lastes ned derfra. Fås også ved henvendelse til oppdragsansvarlig.
Se også nettkartløsning på www.hvaler.kommune.no for å få et mindre utsnitt. Zoom inn på eiendommen, velg kartlaget kommuneplan.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er koblet til offentlig vann og kloakk gjennom det private andelslaget Sava-Liløkka.
Egen vann- og avløpsledning fra tilkoblingspunkt som eies med 50% sammen med nabo med delt vedlikeholdsansvar. Når andre evt. kobler seg på medfører dette en inntekt for eier av denne hytten.


Eier opplyser om det er lagt stikk i grunnen til vann og avløp bort til annekset (Kommer opp ved venstre inngangsdør).

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig.

Odel

Det praktiseres ikke odel på denne eiendommen.

Bo- og driveplikt

Det praktiseres ikke boplikt på eiendommen.

Øvrige kjøpsforhold

Betalingsvilkår

Kjøpesum + omk. forfaller til innbetaling innen overtagelsesdatoen på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med selger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: mats@lilledal.no eller SMS: 98 84 28 86 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis. Det tas et generelt forbehold om at glass kan være punkterte. Dette kan komme frem når sollyset kommer på.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som dekker utgifter forbundet med juridisk bistand, fagkyndig uttalelse og saksomkostninger. Forsikring er valgfri. Pris 10300kr.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Meglers vederlag

Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,8% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget.
I tillegg kommer følgende vederlag:
Oppgjørsgebyr: Kr. 5.500,-
Internettannonsering: Kr. 12.900,-
Eierskifterapport av takstmann: Kr. 8.500,-
Eksklusiv salgsprospekt: Kr. 2.600,-
Innhenting av kommunale opplysninger: Kr. 2.550,-
Spørregebyr grunnboken: Kr. 250,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller sies opp betales det ikke provisjon til megler. Oppdragsgiver blir dog belastet med kr. 10.000,- i salgstillretteleggelsesgebyr.

Oppdragsnummer

3004320

Megler

Ansvarlig megler

Mats Lilledal
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Tlf: 98842886
Epost: mats@lilledal.no

Meglerforetak

Jan G. Lilledal AS
Busterudgata 5
1776 HALDEN
Org.nr. 938 566 259

VEDLEGG

Mats Lilledal

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

E: mats@lilledal.no

M: 98842886

Aleksander Nomell

Eiendomsmeglerfullmektig

E: aleksander@lilledal.no

M: 91616224
Siste generert: 09.07.2020 kl 18:50

Hvilken kalender bruker du?

Velg din foretrukne kalender: