Tittel

Daglig leder | Salgsleder | Partner | Eiendomsmegler MNEF

Utdanning

Handelshøyskolen BI | Bachelor i Eiendomsmegling

STIAN BRUAAS

Eiendomsmegler MNEF
E: stian@wmegling.no

M: 98151190

Kort om STIAN BRUAAS

Stian er daglig leder, salgsleder og partner i W Eiendomsmegling. Med over åtte års erfaring i eiendomsmeglerbransjen har han jobbet i flere år som daglig leder og salgsleder på andre kontorer i Bergen. Han er svært dyktig i sitt arbeid og har vært blant de mest omsettende meglerne på sine tidligere arbeidsplasser. Stian vet hva som skal til for å oppnå gode resultater for sine kunder.

Stian begynte sin karriere i Privatmegleren i 2011 og var videre med på å etablere Eie Eiendomsmegling i Bergen med deres kontorer. Lenge ønsket han endringer innenfor eiendomsmeglingsbransjen, og for å få til dette 100% er han nå med på å starte opp W Eiendomsmegling.

Stian skal gjøre bransjen mer kundeorientert og jobber for at nyutviklet teknologi skal gjøre salg av bolig bedre for alle parter. Valg av eiendomsmegler kan utgjøre store verdiforskjeller for deg som kunde. De beste eiendomsmeglerne er de som besitter kunnskapen om hva som må til, som tørr å være ærlige og som gjennomfører dette for sine kunder hver eneste gang. Stian mener at det er denne rollen eiendomsmeglere bør bruke all sin tid på i fremtiden. Alt annet bør effektiviseres.

Tilbakemelding fra STIAN BRUAAS sine kunder

Hold deg oppdatert, abonner på W Eiendomsmegling sitt nyhetsbrev.